• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin memleketine yerleşmek

Hayallerin sonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
148
276
33
İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.

Kendi memleketine gidip 3-4 sene yaşadıktan sonra, burada artık bir düzenimiz var, maddi durumlarımızı zorlamayalım gibi bahanelerle muhtemelen sizin şehrinizde düzen kurmak istemeyecek. Bana işi yokuşa sürüyor gibi geldi. Çünkü niyeti olsa, zaten en başta verdiği sözü tutardı, değil mi? Kendi memleketinde 3-4 senelik geçici bir düzen kurmak istemesinin mantıklı bir sebebi var mı, sordunuz mu kendisine?

ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Ailem Ankara'da. ben Ağrı'dayım.. eşim gidelim diyor ben kalalım. Tabi sağlık ve eğitim hizmetleri iyi olmadığı için artık ben de gitmek istiyorum. Ama ankaraya değil. Eğer nasipse başka bir il. Ama Ağrıda sağlık ve eğitim hizmetleri iyileştirilmiş olsa ben kalmak isterim. Yani onun memleketi benim memleketim olayı bana garip bi tartışma konusu geliyor. Ortak karar olmalı ve eğer sıkıntı varsa bu konuda iki taraftan da uzak olunmalı

Kendi memleketleriniz yerine gezdikce huzur bulacaginiz bi sehir tercih etseniz cocuk yoksa olunca cocuk baktirmak icin mi aileye yoksa o baktirma islerini atlattinizda mi gitmek istiyorsunuz. Elimde olsa yesilligin olduğu serin ama ılık bir memleket secerim. Artik bende kabuklarimdamdan cikmak istiyorum :(

Arkadaşlar cok kesin konusmus yerlesmez cıkamazsınız ordan diye de eşin nasıl biri olduguna bağlı. Bende eşimin memleketindeyim ama 1 yıl sonra kendi memleketime gideceğiz söz verdi.benimki Ailesinden korkan bir adam değil ama Seninki ailesinden korkuyorsa anacıysa zor gidersiniz.

İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.

bulunduğunuz yerde kalın sakın memleketine gitmeyin birde söz verdiyse tutacak yada iki memlekettin ortasında yerlesin

Eşim ailesinden çekinmez pek ama ben dedim gidersem ve 3 4 sene sonra benim memlekete gitme vakti gelince gitmezsen boşarım seni dedim. Ama hala daha gitmesem mi diye içim içimi yiyor

Arkadaşlar cok kesin konusmus yerlesmez cıkamazsınız ordan diye de eşin nasıl biri olduguna bağlı. Bende eşimin memleketindeyim ama 1 yıl sonra kendi memleketime gideceğiz söz verdi.benimki Ailesinden korkan bir adam değil ama Seninki ailesinden korkuyorsa anacıysa zor gidersiniz.
Sizinki sözünü tutacak yani. Ne mutlu size

Back