eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Adama bak ne rahat, o kadına diyecek söz yok eşinin dediği laftan sonra.
Eşin kadından beter.
Hiç sorma adamdaki rahatlığı bana düşündüğün şeye bak diyor dedim kadın sana sarmadı bana sardı senin yüzünden diye umursama gider diyor ama kadın öyle bir tip değil yarın konuşucam derdi neyse

Kadından çok eşiniz saygısız.Size karşı tabiki.Sizin yanınızda olup tavrını almalıydı kadına.Guzel bir dille uyarmaliydi ama sizi umursamamis.Hareketleri fazlasıyla itici.Kadinin ağzının payını verin.Eski sevgilisinin annesinin sözleri çok hosuna gidiyor herhalde.

Yolunuza cikar sizinle yurur vs orasini bilemem de; kesinlikle evinize sokmayin. 5 dkligina bile olsa. Sizi zor duruma sokup gelmeye calissa falan dahi napin edin evinize sokmayin. Sui zanda bulunmak istemiyorum ama ortalik maalesef cok kötü, bastan tedbirli olmak en guzeli.

Beyinize de olaydaki rahatligini bir arkadasin da yazdigi gibi empati yaptirarak farkettirebilirsiniz. Benim eski erkek arkadasimin babasiyla boyle bir duruma dussen ve ben sana bisey olmaz gorus desem nasil karsilardin vs diye. Bir de yarin obur gun birilerine karsi saf durumuna dusmemek icin beyinizden olayin aslini tam olarak ogrenmelisiniz. 4-5 ay der, 1 sene cikar.. madem bu kadar yuz yuzesiniz, yarin biri bir sey diyecek olur, bu yuzden rica edin tam manasiyla anlatsin.

bak o kadindan uzaklaş bende kızını senin eşine vermek istiyo oyüzden uğgraşiyo demek eski damadini çok sevdiği için seninle uğraşiyo aman allah kaç ordan.

Eşin senin eski sevgilinin babasıyla oturup çay içip konuşursa sende o kadını çağırırsın 4 ünüz oturursunuz. Erkeklerde kendilerine gelince medeni modern falan filan oluyorlar. Ne gereksiz bir dostluk... yüz vermeyin acelem var diyip muhabbeti hep yarıda kesin. Çağırısa gitmeyin gelmek isterse misafirim var yada işim var diyin. Öyle öyle uzaklaşır heralde.

Sevgili konu sahibi ; Eşinin bu rahatlığına bakılırsa kızla görüşmekte annesi ile eve gidip gelmekte çekinmiyorsa bu biraz danışıklı dövüş olabilir mi diye düşünmeden edemedim . Kızın eşine dönme isteği varsa annesi ile birlik olup eşine yakın olmaya çalışıyor olabilirler . Sen eşinle konuş ben bu akşam annesini ve eski sevgilini yemeğe davet etmek istiyorum de ama sakin olağan davran , yemek menüsünü de sor ne severler ne yapayım felan de . Sonra senin kendi eski sevgilinin ve annesinin de sevdiği yemekleri o bunu severdi bu bunu severdi onları da yapayım gelince hoşlarına gider de . Eşin hayırdır onları neden yapacaksın gibi sorarsa yada işkillenirse , benim ex ile senin ex i tanıştırayım da yuva kursunlar baksana exlerle görüşmeyi bu kadar normal gördüğüne göre , akrabadan daha samimi olmamızı istediğine göre görüşmemizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum de . ben bu akşam yemekte ex sevgililerimizi tanıştırayım yuva kursunlar en azından bi hayır yapmış olalım de . Annesi ile bir daha görüşmek istemeyişine anormal karşılarsa hep bu taktik üzerinden gayet relaks bir konuşmayla devam et o artık bu durumdan rahatsız olup konuya kendisi çözüm getirecek hale gelsin. İnsanlar ne kadar geniş ne kadar mezhepsiz , eski sevgilimin annesi benim eşimle yeni kurduğum yuvama girecek ve ben bunu normal karşılayacağım hatta eşime atarlanıp ne var bunda görüşün diyeceğim :)

Akşam kızdım ve tartıştım senin yüzünden başıma bela oldu diye yüz verme o uzak durur anlar diyor ama anlatamıyorum kadının yapışkan birşey olduğunu sabah kadınla yine karşılaştık ben bebeğim kucağımdaydı hiç oralı bile olmadım hızlıca yürüdüm ama okul çıkışı gelir kesin yuh diyorum başımdaki belaya bak ya ben kendisinden çok dua ediyorumdur kızı için evlenip gitsin diye eşime dedim bugün yine gelip yapışırsa bizim aile size göre değil diyeceğim başka kapıya diye böyle bir insan olabilir mi ya kadının bir şeyden haberi yok varsayayım bir insan 1-2 kere gördüğü ama samimi olmadığı birine niye sürekli yaklaşmak ister suratsız olduğumu biliyordur kendisine karşı hala neyin peşinde anlamış değilim

Kadının yüzüne karşı gülümseyerek ve gayet nazikce ele dümdük de ki üzgünüm ama kızınızın eşimle olan bütün diyaloğu eskide kaldı tekrarı olamaz ve siz boşuna zahmet edip her gün umutla yolumu kesmekten vazgeçin , isterseniz şu yolda geçen karşıda ki adamla bi görüşün belki kızınızla evlenmek ister :) ben görüştüğüm çevreme çok dikkat ederim ve sizi çevremde görmek istemiyorum , tekrar karşıma çıkarsanız sizi ahlak polisine şikayet edeceğim evli bir erkeğin yuvasını yıkmışsınız ikincisini yıkmaya çalışıyorsunuz diye . ( insanların yapmaya utanmadıklarını bizler söylemeye utandığımız için bunlar tepemize çıkıyor inanın )

Eşin de bayaaa genişmiş senin.. benım eskı sevgılımle de içer mısın cay de bakalım?
Kadının yüzüne dimdirek ne pişkinsin sen ya,kızın kocamın eski sevgilisi seninle yüzgöz mü olayım de

Kesinlikle ben söylemeye çekiniyordum ama kadın daha arsız çıktı ama hakkını vereceğim tekrar konuşursa başka kapılara bakın diyeceğim herşey normal gibi yaşamaya başladı insanlar hastamıdır nedir ya durduk yere huzurumu kaçırıyor

Dedim benim exim olsa böyle dermisin diye tamam ciddi söylemedim çay meselesini diyor kadının kafada var belli ki diyor haberi yoktur bu durumdan diyor

Eşimin aklına nedense kadının kötülük düşüneceği gelmiyor belki kafa biraz gitmiştir diyor ama bana hiç iyi niyetli olduğu gelmiyor

Eşimin aklına nedense kadının kötülük düşüneceği gelmiyor belki kafa biraz gitmiştir diyor ama bana hiç iyi niyetli olduğu gelmiyor
Eşin kötü düşünmüyor olabilir ,o zaman bir gün seninle okulun önüne gelsin ,kadın yakınınızıda olursa birlikte gidin yanına ,eşin sert ve net bir idadeyle sizi bir daha eşimin yanında görürsem polise şikayet ederim desin . Net çözüm kendiside kurtulur siz de oh mis .

Dedim aynı şeyi eşime çalıştığı için gelemiyor bir kere okula gitti benimle kadın o zaman yaklaşmadı bize

Pek ikna edici bi cevaplama deil ama vardır bi hayır inşallah

Bozucam bozucam olan bana olucak yoksa
Ayol bozun tabii.
Bakın
tanıdıklarımıza,akrabalarımıza "hoşlanmasak dahi" katlanmak zorunda kalıyoruz ya bazen.
Ha işte bu kadını tanımıyosunuz,bari tanımadıklarımıza rest çekebilelim değil mi?
Kim ki?
Direkt bozun,bakmayın geçin.

Yani demi yoksa kadın durmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…