Eşin dedikleri

Kusur buluyor bu beni ayar ediyor bilmiyorum siz çok rahatsiniz ben öyle değilim takıntılı biriyim dert ediyorum bunları ben neden onun saçına başına birşey demiyorum o neden bana bunları söyleyebiliyor demekki sevmiyor diye düşünüyorum

Eşler arasındaki ilişkiye göre değişir buna alınıp alınmamak. Siz eşinizin orada ne ima ettiğini ne demek istedğini anlamışsınızdır. Benim eşim bana dese alınmam. Bu konularda hassas olduğunuzu eşinize söyleyin, bundan sonra daha özenli seçsin kelimelerini.

8 yıllık evliyiz eşimle fiziksel özelliklerimizle dalga geçecek noktaya gelmişiz şuan onu farkettim

Arada ki ilişkiye göre değişebilir, ben bu kadar sinirden köpürecek birsey göremedim.

Ama siz bu konularda çok hassassanız eşiniz 3 yılda bunu bilip ona göre davranması gerekir.
Konusun sakinleyince, saçınızı beğenmiyor olabilir ayrıca, saçınız güzel de olmayabilir bu toptan sizi beğenmedigi anlamına da gelmez. Beni beğenmiyor diye üzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:
Vallahi benim eşim fazla düşünmeden konuştuğu için alıştım sanırım buyutulecek bişey gbi gelmedi bana canım sıkılır evet ama had bildirmek falan aşırı tepki bence

Herşeyi böyle dert eder kafana takarsan sac kalmaz tabi.. hatta öyle hastalıkların çıkar ki kelligi umursamazsin bile.. lutfen biraz umursamaz ol.. herseyi bukadar takip uzulup stres yapma kendine yazık..

Sananeee gardas derdım ben olsam esım densız bısey soyledıgı zaman oyle dıyorum cok bozuluyor gardas dedıgım ıcın. Bosver ya bunun ıcın uzulurmu ınsan 3 gun konusma alır o dersını

Hmm o başka

Eleştiri ayrı şey kusur bulmak ayrı şey.

Beğenmiyorsan başka kapıya deseydin.

Uzuldum. Bir koca, esini bu sekilde elestirmemeli, yureginde yara olusturmamali. Ozellikle de dis gorunum konusunda. Yanlis anlamayin ama insan, sevmeyince elestiriye basliyor. Begenmediklerini dile getirebiliyor cunku incinmesini onemsemiyor.

Eşiniz çok kabaymış benim saçlarımda ince telli ve açık renk o yüzden istediğim gibi görünmüyorlar.Pandemi geçince mikrokaynak yaptırmayı düşünüyordum.Eşiniz için değil ama kendiniz istiyorsanız sizde böyle bir şey yaptırabilirsiniz.

Yok artık cok alıngansınız tamam ilk o an tepki verilir geçer, bu ne kaldıramıyorum lafları falan.
Gerçekten hayat sizinle cok zor olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…