- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.747
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Evlilikten önce buna benzer imaları oldu mu hiç ya da canınızı sıkacak şeyler?Evet bazen kırıcı konuştuğu oluyor örneğin eskiden bacaklarıma laf etmişti üst kısım kalın diye saçıma önceden de demişti bugünkü dediğini yani bu ilk değil önceden de dedi 3 yıllık evliyiz
Kusur buluyor bu beni ayar ediyor bilmiyorum siz çok rahatsiniz ben öyle değilim takıntılı biriyim dert ediyorum bunları ben neden onun saçına başına birşey demiyorum o neden bana bunları söyleyebiliyor demekki sevmiyor diye düşünüyorumAdam hakaret mi etmiş, yalan beyanda mı bulunmuş?
Seyrek olan saça laf söylemiş, belli ki böyle ürünler kullanmanıza çok hoş bakmıyor, yeri gelmişken söylemiş.
Ben de derim eşime ‘sür sür o wax mı dax mı ne haltsa, göbekli 4 yol ayrımı oluyor tepen’ diye.
Ne var bunda?
Bisey ?Şampuanına bişey kat, saçları dökülsün.. Öcünü al.. Üzülme ben senı her halinle seviyorum dersin.. Rahatlarsın...
Çok mu kötüyüm ben ne
Tüy dökücü krem gibiBisey ?
Herşeyi böyle dert eder kafana takarsan sac kalmaz tabi.. hatta öyle hastalıkların çıkar ki kelligi umursamazsin bile.. lutfen biraz umursamaz ol.. herseyi bukadar takip uzulup stres yapma kendine yazık..Kusur buluyor bu beni ayar ediyor bilmiyorum siz çok rahatsiniz ben öyle değilim takıntılı biriyim dert ediyorum bunları ben neden onun saçına başına birşey demiyorum o neden bana bunları söyleyebiliyor demekki sevmiyor diye düşünüyorum
Hay ağzına sağlıkGit 2bin tl ye bir güzel mikro kaynağını yaptır baksın bakalım nasıl oluyormuş ahenkle dans eden saçlar :)))
Hmm o başkaBilmiyorum hep bir kusur bulduğu için doğal olarak alındım bu ilk değil önceden de buna benzer durumlar yaşamıştık çok üzülüyorum ben ona birşey demedigim halde neden bana hep kusur buluyor bıktım bundan☹
AbartmaAma çok zoruma gidiyor ne demek haddini bildirmek istiyorum ona
Uzuldum. Bir koca, esini bu sekilde elestirmemeli, yureginde yara olusturmamali. Ozellikle de dis gorunum konusunda. Yanlis anlamayin ama insan, sevmeyince elestiriye basliyor. Begenmediklerini dile getirebiliyor cunku incinmesini onemsemiyor.Evet bazen kırıcı konuştuğu oluyor örneğin eskiden bacaklarıma laf etmişti üst kısım kalın diye saçıma önceden de demişti bugünkü dediğini yani bu ilk değil önceden de dedi 3 yıllık evliyiz
Yok artık cok alıngansınız tamam ilk o an tepki verilir geçer, bu ne kaldıramıyorum lafları falan.Çok zoruma gidiyor şu an kendi kendimi yiyorum ona haddini bildirmek istiyorum bana bu dediğini kaldıramıyorum beni mi beğenmiyor ne demek dediği kaldıramıyorum bunlari diyorum şöyle böyle diye kıvırıyor bıktım yalan dolanlarindan hala dediği kulağıma geliyor sinirli bir insanım normalde de az önce yanıma geldi bağırdım git kesinlikle görmek istemiyorum seni dedim gitti gelemiyorum böyle şeylere
Yok yok bende aynı düşünüyorumBende mi sorun var acaba bu kadar abartacak ne varki?