Eşin dedikleri

Kusur buluyor bu beni ayar ediyor bilmiyorum siz çok rahatsiniz ben öyle değilim takıntılı biriyim dert ediyorum bunları ben neden onun saçına başına birşey demiyorum o neden bana bunları söyleyebiliyor demekki sevmiyor diye düşünüyorum
Sevmekle alakası yok ki bunun.
En büyük ve sert eleştiriyi kendime yaparım ben mesela, en çok kendimle dalga geçerim ve kendimi de severim😂

Eleştiriye açık olmak özgüvenden geçer.
Evet, saçınız öyle de olabilir ama verdiğiniz tepki anlamsız.
Onun yerine ya gülersiniz ya da karşılık verirsiniz, olağan durum bu.
Fazla içselleştirmeyin her şeyi, zarar size.

İyi akşamlar bugün eşimle ile yürüyüşe çıktık ordan markete uğradik ben saç spreyi alacaktım reyonların önüne geldik ben tam spreylere bakarken eşim "kafada saç kalmamış ki" dedi tabi ben çıldırdım çok üzüldüm ayağa doğruldum "ne demek kafada saç kalmamış ki" dedim o da "yani seyrek gözüküyor saçların" falan dedi (saçım da var ince telli ve sarışın olduğum için birazcık seyrek gibi durabiliyor öyle kalın telli ve esmerler gibi değil biraz seyrek gözüküyor onlara göre ama çokta değil yani normal saç) o kadar alındım o kadar bozuldum ki anlatamam direkt marketten çıktım eve geldim orayı terk ederek ağladım biraz yediremiyorum ne demek kafada saç kalmamış ki demek rencide etmek ki normal saçım bence çok sık gür değil evet normal ona göre seyrek demekki sizce sinirlenmek ve alinmakla haklı değil miyim size esleriniz kendilerine göre bu tarz şeyler söylüyorlar mi?😔
Akıl vermesin para versin. 😀😀😀😀 Para vardı da saç mı ektirmedik de.

Sap döner gün gelir hesap doner onun da saclari dökülecek elbet hatta kel kalacak erkeklerin hazin sonu bu o zaman gelsin bol bol dalga gecersiniz sizde üzülmeyin

Pcoslu olduğum için kedi kuyruğu gibi saçım var. Popoma kadar uzunlar nerdeyse ama toplayınca kedi kuyruğu kadar duruyor. Uzun bi kedi kuyruğu :KK70:

Eşiniz patavatsızlık etmiş kırılmakta haklısınız ama boşverin ya sizde laf yerine gelince söylersiniz bi daha düşünmeden konuşmamayı öğrenir.

Doğru alıngan bir insanım belki de o beni bu hale getirdi bilmiyorum bakımsızlık konusuna gelince bakımsız değilim ama saçımda herhangi bir işlemde yok yani en son 2 yıl önce boyatmistim ondan beridir dokunmadım saçlarımı tariyorum ama onun dışında birşey yapmıyorum doğal saçım yani doğal saçım çok çok ince telli doğuştan yani birazda sarışın bir insan olduğum için bu şekilde bana bunu dememesi gerekirdi
İnce telli ise ağırlaştırmayan silikonsuz ürünler tercih edin. Çok sarışınsanız normal gürlükte olsa bile saçınız az durur. Dalgalar yaptırın. Öc alma meselesine gelince,ben olsam direkt hoşlanmıyorum bu tavrından der geçerdim

İyi akşamlar bugün eşimle ile yürüyüşe çıktık ordan markete uğradik ben saç spreyi alacaktım reyonların önüne geldik ben tam spreylere bakarken eşim "kafada saç kalmamış ki" dedi tabi ben çıldırdım çok üzüldüm ayağa doğruldum "ne demek kafada saç kalmamış ki" dedim o da "yani seyrek gözüküyor saçların" falan dedi (saçım da var ince telli ve sarışın olduğum için birazcık seyrek gibi durabiliyor öyle kalın telli ve esmerler gibi değil biraz seyrek gözüküyor onlara göre ama çokta değil yani normal saç) o kadar alındım o kadar bozuldum ki anlatamam direkt marketten çıktım eve geldim orayı terk ederek ağladım biraz yediremiyorum ne demek kafada saç kalmamış ki demek rencide etmek ki normal saçım bence çok sık gür değil evet normal ona göre seyrek demekki sizce sinirlenmek ve alinmakla haklı değil miyim size esleriniz kendilerine göre bu tarz şeyler söylüyorlar mi?😔

Benim eşim bana öyle bisey dediğinde kurban ol sen bana diyorum sonra gülüyoruz sen kendini beğendikten sonra çok takma özgüvenli ol hiç de abarttigin gibi bisey yok ortada. Hayatı kendine zehir etme

Niye kırıldın diyen arkadaşların saç sorunu yok bence. Be de pcoluyım. İnce ve az saçlarım var ve yağlı. Herr gün yıkarım çünki saç derimin ürettiği yağ saçımdan fazla her gün yağlanır. Eşim bunla ilgili bişey derse cidden kırılırım. Ayrıca bu aralarda doğal duran gerçek saç peruklara da bakıyorum. Sabah yıkayınca akşm yağlanmaya başladı

Egzamam var. Pco var. Hipotroid de var. Östrojenim de düşük. D vitaminim eksik. Kısacası saça kötü gelen, kellik yapan her sey mevcut. Bi dünya sey denedim. Saçlarım o kadar seyrek ki Araları da saçkıran gibi boşluk oluyor stres yapınca Birde ince telli ve açık kumral
Zaten çok hassasdım eskiden, utanıyordum saçımın iki tel oluşundan, ışık vurunca kafa derimin çoğu görünüyor. Az mı ağladım hüngür hüngür. Ama hiç duymadım böyle bir şey kimseden. Duysam çok üzülürdüm.
Geçen sene saçlarımı kazıyınca kendimle barıstım. Şu anda iki tel ama umrumda değil Hatta sevdiğim renklere bile boyuyorum Kimseye takılmamayı deneyin ^^

Egzamam var. Pco var. Hipotroid de var. Östrojenim de düşük. D vitaminim eksik. Kısacası saça kötü gelen, kellik yapan her sey mevcut. Bi dünya sey denedim. Saçlarım o kadar seyrek ki Araları da saçkıran gibi boşluk oluyor stres yapınca Birde ince telli ve açık kumral
Zaten çok hassasdım eskiden, utanıyordum saçımın iki tel oluşundan, ışık vurunca kafa derimin çoğu görünüyor. Az mı ağladım hüngür hüngür. Ama hiç duymadım böyle bir şey kimseden. Duysam çok üzülürdüm.
Geçen sene saçlarımı kazıyınca kendimle barıstım. Şu anda iki tel ama umrumda değil Hatta sevdiğim renklere bile boyuyorum Kimseye takılmamayı deneyin ^^
Benım de saclarım aynı sizin kı gıbı, bi çeşit egzama demişlerdi sac yağlanması ıcın.. Hatta roakutan dıye Bı ılac vardı sivilce problemi olanların kullandığı yag bezelerını yok edıyor dediklerini duydum doktora gıttım istedim, yazmadı cok agır bı ılacmıs.. O derece bıkmıstım artık yaglı sacımdan.. Sonra dedım amaan hergun yıka bosver.. Yıllardır saclarımı yıkamadan dısarı cıkmam kışın zor oluyor ama yapacak bısey yok.. Bizde boyleyız.

Benım de saclarım aynı sizin kı gıbı, bi çeşit egzama demişlerdi sac yağlanması ıcın.. Hatta roakutan dıye Bı ılac vardı sivilce problemi olanların kullandığı yag bezelerını yok edıyor dediklerini duydum doktora gıttım istedim, yazmadı cok agır bı ılacmıs.. O derece bıkmıstım artık yaglı sacımdan.. Sonra dedım amaan hergun yıka bosver.. Yıllardır saclarımı yıkamadan dısarı cıkmam kışın zor oluyor ama yapacak bısey yok.. Bizde boyleyız.
Dökülmesini azaltamadığımdan beri rengarenk boyuyorum doktordan izin alıp Azlar ama sevdiğim renk yapıyorum onları Saçını boyamaktan kel kalmışsın diyorlar bilmeden etmeden İnsanlar çok zalim Ama dediğiniz gibi biz de böyleyiz Kendimizi sevmeliyiz :)

Bana yazdın sanırım. Çocuklarımın bir dr u var her gördüğümde yağlı saçları. Dedimki hastanede dr çare bulamadığına göre boşa çabalama kabullendim😂

Dökülmesini azaltamadığımdan beri rengarenk boyuyorum doktordan izin alıp Azlar ama sevdiğim renk yapıyorum onları Saçını boyamaktan kel kalmışsın diyorlar bilmeden etmeden İnsanlar çok zalim Ama dediğiniz gibi biz de böyleyiz Kendimizi sevmeliyiz :)
Ne guzel ❤️ hangı renk sacınız, rengarenk diyince aklıma yeşiller kırmızılar morlar geldi.,benımde yıllardır ombreli. Cesaret edemiyorum farklı bişeye, Hergun yıkamak dısında hıc yormuyor benı düz oldugu ıcın ☺️ yıka tara cık dısarı, dümdüz ☺️

X