Eşin dedikleri

Keyifli kullanabildin mi? Sanırım ben gerçek saç omuzdan da kısa peruk alacağım. Abartılı gramajı fazla olanlardan değil. İnş rahat kullanırım.

Keyifli kullanabildin mi? Sanırım ben gerçek saç omuzdan da kısa peruk alacağım. Abartılı gramajı fazla olanlardan değil. İnş rahat kullanırım.
en güzeli bence herkes öyle yapmalı..ben memnunum,siz de deneyin derim
gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar iyi postiş veya peruklar var artık, hem saçın yıpranmıyor, hem saatlerce kuaförde eziyet çekmiyorsun ,alemin eğlencesinde güzel olucaz diye fazla zahmet...şarkıcı cher i bilirsiniz, sahneye hep perukla çıkarmış saçı yıpranmasın diye...cher den neyimiz eksik

Biz eşimle çok takılırız birbirimize o yüzden bana abartılmış gibi geldi, tabi herkesin hassasiyeti farklı.

Saçınız cansızsa sarıya boyatmayın, hem saçı da çok yıpratıyor.

Ayıp etmiş. Ben de çok bozulurum böyle ufak şeylere. Biraz odun kokusu alıyorum eşinden. Özür diledi mi bari?

Eşiniz çok bakımlı, çok yakışıklı, fit, kaslı, tüysüz, sırma saçlı bir insan mı?
Bu kadar kırıcı konuşuyorsa kendisi kusursuz olmalı.

Eşim böyle şeyler söylemez. Söylese bozulurdum cevabı da yapıştırırdım sen kendine bak diye. Ama bu kadar üzülmezdim sanırım.

Yapmayın, sakinlesin biraz. Bunda had bildirecek ne var ki ?

Genel itibariyle eşiniz size karşı nasıl , iletisimiz hangi boyutta bunu bilemeyiz ancak bu anlattiginiz kadarını okuduğumda müthiş derece abartiginizi düşündüm.

Böyle alınganlık insanın ömrünü yer.

Benim eşim de bana saçların çok dökülüyor demişti, eski saçın kalmadi demişti.

Bende, evet farkındayım bende , ne yapabilirim araştırip uygulamayı düşünüyorum demiştim. Eşim de ben senin için araştıririm demişti ki gerçekten hem araatirdi hem de bir sürü ürünle eve geldi.

O an kusseydim , bagirsaydim , alinganlik yapıp sacmalasaydim konu çok başka yerlere giderdi ki aklımın ucundan dahi alınmak geçmedi.

Valla iliskinin basinda olsam alinirdim ama esim soyluyorsa da bu kdr bizulmazdim. Zaten saciniz az bir de spreylerle iyice yipratmayin diye demis. Biraz dan dun konusmus ama kotu niyet yok belli ki. Aksine iyiliginizi dusunmus. Bh arada sampuanuina tuy dokucu krem koy diyenler saka yapiyor diye dusunmek istiyorum

bence sprey kullandığınız için döküldüğünü ima etmiş -ki haklı olabilir.. Bi nevi sizin iyiliğiniz için kızmış gibi görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…