Eşin dedikleri

Bana yazdın sanırım. Çocuklarımın bir dr u var her gördüğümde yağlı saçları. Dedimki hastanede dr çare bulamadığına göre boşa çabalama kabullendim
Alıntı yaptıgım arkadsıın da sacları aynı bizim gibiymiş

Deil mi ya doktor bıle oyle gezıyprsa.. Walla ben yıkamadan İnsan ıcıne cıkmam

Alıntı yaptıgım arkadsıın da sacları aynı bizim gibiymiş

Deil mi ya doktor bıle oyle gezıyprsa.. Walla ben yıkamadan İnsan ıcıne cıkmam
Cnm artık bnmki sabah yıkayınca akşm yağlanıyor. Belki o da öyledir diycem de sabah görüyorum genelde.

Düz olması cidden avantaj :) Her renk yaptım Pembe, mavi,yeşil, turuncu, kırmızı,turkuaz,mor ve bunların farklı tonları...
Konuyu da sabote eder gibi oldum Ama konu sahibi lütfen üzülmeyin Saçınız o kadar seyrek degilmis ki öyle olsaydı bile güzel olmak için eminim saça ihtiyacınız yoktur :)

Harikasınız ben cesaret edemem sanırım sarının ttonlarına bıle cesaret edemezken..
Kolay kolay toplamam saclarımı ben de, cok az oluyor cunku.. Genelde acık gezerim..

Konu sahıbı öç alacak inşallah

Çok teşekkürler
En güzel intikam çeşitlerinden birisi kendisini çok sevip eşi bile olsa bu konularda umursamaması olur bence :)

Eleştiri sevgi belirtisi değildir hele erkeklere göre hiç mi hiç değil..
Onlar kadını sinir etmeyi genel de seviyor bunu da kendince "Takılmayalım mı hiç?" diye yorumluyor.. Hoş mu bence nahoş.. Çözümü ise eşinize: Espiri yapıyorsan böyle esprileri kaldıramıyorum" deyin.. Her insanın kaldıramayacağı hareketler illaki var..
Ben de kafama takılırcasına vurulmasından ilkokuldan beri hiç hoşlanmam hatta çok kavga etmişimdir yapanlarla.. Eşime ilk söylediğim şey buydu - Bu tür huyların varsa uzak dur!

Hassas olmanız çok normal belli ki sürekli yaptığı şey bu durumu tatlı dille anlatın bence.Ben eşimin bana söylediklerini söylesem herşeyime küsur bulan biri ona kalsa eş arasında söylenir ne var bunda sen eleştiriye gelemiyorsun alakası yok bence her iki tarafta biraz sözlerini seçerek kullanmalı

Alinmanizi anlamaya calisabilirim ama bu kadar aglayip kendinizi yipratmanizi anlayamadim. Alisverisi terk etmeler falan... Ben olsam 'Madem boyle dusunuyorsun evlenirken aklin neredeydi? Birbirimizin kusurlarini soylemeye baslayacaksak zararli cikabilirsin' gibi bir sey derdim.

konu sahibi aksi dertten muzdaribim, inanılmaz gür ve sık saçlarım var ha keza bacak ve genital de öyle....lazer ep. in icadından çok önce, ki evliliğimizin ilk yıllarına denk gelir, ağda zamanı yaklaştıkça eşim bana evde abdullah derdihele yazsa şort falan malum abdullah aşağı abdullah yukarı, ben de elimde tesbih sallayarak ,peşinden koşup ,onu elle sözle taciz ederdim gel yavrum abdullah sana kurban olsun filan diyebaya eğlenirdik yani, neyse lazer icad oldu da,kurtuldum abdullahlıktan...bence siz de çok takmaýın, evlilikte olur böyle şeyler

Çok şirinsin ama işte abdullahlara çare ürettiler kaymak gibi oldunuz da bize çare bulunmadı

Çok şirinsin ama işte abdullahlara çare ürettiler kaymak gibi oldunuz da bize çare bulunmadı
amaaan bacım allah başka keder vermesin, saç azlığının dert olduğunu da yenilerde bir arkadaşım yakınınca anlamıştım ben söylemese farketmezdim, bence hiç de az değildi yani...öyledir sizinki de eminim

Hem de ne dertttt. Fön 1 saat bile durmuyor hiçbir şekikde. Toka, taç tutmuyor. Değil görümce topuzu tel toka takamıyorum. Düğün dernekte kuaförü de bıraktım nerdeyse.

Hem de ne dertttt. Fön 1 saat bile durmuyor hiçbir şekikde. Toka, taç tutmuyor. Değil görümce topuzu tel toka takamıyorum. Düğün dernekte kuaförü de bıraktım nerdeyse.
lânet gelsin uzak olsun o görümce topuzlarına zaten saçım gür olmasına rağmen geçen sene internetten kaliteli bi postiş alıp kendim yaptım saçımı düğünlerde, yaz sıcak zaten kuaförde saatlerce uğraştığımıza değmiyor, kendi saçımı kendim de yapamam, beceriksizim, arkaları filan görmüyorum diye... bi postiş, bi maşa , al önüne yap tak kafana çık, miss... hem maden olan dağda ot bitmezmiş saçı az arkadaşlar için yapıştırmalık cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…