- 2 Temmuz 2020
- 54
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Aynen bende öyle düşünüyorum demekki beğenmiyor ondan dedi üzüldüğüm bu işteCok kirici bir sekilde soylemis. Ben olsam cok uzulurdum. Demek ki sacinizi begenmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle düşünüyorum demekki beğenmiyor ondan dedi üzüldüğüm bu işteCok kirici bir sekilde soylemis. Ben olsam cok uzulurdum. Demek ki sacinizi begenmiyor.
Benimkilerde gitti şimdi çocuğu büyütme döneminde kel kalmazsam iyidirValla ne yalan soyliyim benimkilerde evlenince yariyariya indi yani
Hamilelikti evlilige adaptasyondu gitti saclarim
Umarim kalmayizBenimkilerde gitti şimdi çocuğu büyütme döneminde kel kalmazsam iyidir
Umarım bi eve bi kel yeter BizimUmarim kalmayiz
Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama hep boyle kirici konusuyor muydu?Aynen bende öyle düşünüyorum demekki beğenmiyor ondan dedi üzüldüğüm bu işte
bitanesininannesi hayirdir hemsire ne kizdin?Dilinde papuc gibi ama ben aldim seni iade etmek istemiyorum onun icin kibar ol askim balim.bocegim esegim okuzum (hitaplar cogaltilabilir maksat kavga cikmasin)
Kusura bakmasın ama ben de abarttığını düşğnüyorum. Alıngansınız galiba.Belki de boyadan bakımsızlıktan gerçekten öyledir? Bi saç taramasına girmenniz gerekiyor belki de?Bende mi sorun var acaba bu kadar abartacak ne varki?
Yorumunu begenmeyen herkese soruyormusun ? Dilinde pabuc gibi nedemek?bitanesininannesi hayirdir hemsire ne kizdin?
Dilin uzun sivri acimasiz demek?Yorumunu begenmeyen herkese soruyormusun ? Dilinde pabuc gibi nedemek?
Aynen, iyi fikir deil mi.. Kimse yasattıgını yasamadan ölmesinTuy sokucu krem gibimi
Evet bazen kırıcı konuştuğu oluyor örneğin eskiden bacaklarıma laf etmişti üst kısım kalın diye saçıma önceden de demişti bugünkü dediğini yani bu ilk değil önceden de dedi 3 yıllık evliyizKac yillik evlisiniz bilmiyorum ama hep boyle kirici konusuyor muydu?
Doğru alıngan bir insanım belki de o beni bu hale getirdi bilmiyorum bakımsızlık konusuna gelince bakımsız değilim ama saçımda herhangi bir işlemde yok yani en son 2 yıl önce boyatmistim ondan beridir dokunmadım saçlarımı tariyorum ama onun dışında birşey yapmıyorum doğal saçım yani doğal saçım çok çok ince telli doğuştan yani birazda sarışın bir insan olduğum için bu şekilde bana bunu dememesi gerekirdiKusura bakmasın ama ben de abarttığını düşğnüyorum. Alıngansınız galiba.Belki de boyadan bakımsızlıktan gerçekten öyledir? Bi saç taramasına girmenniz gerekiyor belki de?
Bilmiyorum hep bir kusur bulduğu için doğal olarak alındım bu ilk değil önceden de buna benzer durumlar yaşamıştık çok üzülüyorum ben ona birşey demedigim halde neden bana hep kusur buluyor bıktım bundanHassas bi anınıza mı denk geldi ?
Mesela benim eşimde kilom için laf der bazen ama hakkı var yanı
Bende eleştiri yaparsa dikkate alırım.
Aynı şekilde bende eleştiririm.
Eşler birbirimi eleştirebilir kırıcı olmadan bence.