Eşin dedikleri

Valla ne yalan soyliyim benimkilerde evlenince yariyariya indi yani
Hamilelikti evlilige adaptasyondu gitti saclarim
Benimkilerde gitti şimdi çocuğu büyütme döneminde kel kalmazsam iyidir 🤔😁

Çok zoruma gidiyor şu an kendi kendimi yiyorum ona haddini bildirmek istiyorum bana bu dediğini kaldıramıyorum beni mi beğenmiyor ne demek dediği kaldıramıyorum bunlari diyorum şöyle böyle diye kıvırıyor bıktım yalan dolanlarindan hala dediği kulağıma geliyor sinirli bir insanım normalde de az önce yanıma geldi bağırdım git kesinlikle görmek istemiyorum seni dedim gitti gelemiyorum böyle şeylere

Bende mi sorun var acaba bu kadar abartacak ne varki?
Kusura bakmasın ama ben de abarttığını düşğnüyorum. Alıngansınız galiba.Belki de boyadan bakımsızlıktan gerçekten öyledir? Bi saç taramasına girmenniz gerekiyor belki de?

Kocanız biraz hödük, sanki boş bulunmuş.
Ben olsam sinirden köpürüp,
kavga edeceğime, oturup dertleneceğime yarın ilk iş paraya kıyıp saçıma bakım,
kaynak vb ne gerekiyorsa yaptırırdım.
Sonra da ahenkle savururdum saçlarımı gözüne soka soka.

Hassas bi anınıza mı denk geldi ?

Mesela benim eşimde kilom için laf der bazen ama hakkı var yanı

Bende eleştiri yaparsa dikkate alırım.

Aynı şekilde bende eleştiririm.

Eşler birbirimi eleştirebilir kırıcı olmadan bence.

Kusura bakmasın ama ben de abarttığını düşğnüyorum. Alıngansınız galiba.Belki de boyadan bakımsızlıktan gerçekten öyledir? Bi saç taramasına girmenniz gerekiyor belki de?
Doğru alıngan bir insanım belki de o beni bu hale getirdi bilmiyorum bakımsızlık konusuna gelince bakımsız değilim ama saçımda herhangi bir işlemde yok yani en son 2 yıl önce boyatmistim ondan beridir dokunmadım saçlarımı tariyorum ama onun dışında birşey yapmıyorum doğal saçım yani doğal saçım çok çok ince telli doğuştan yani birazda sarışın bir insan olduğum için bu şekilde bana bunu dememesi gerekirdi

Hassas bi anınıza mı denk geldi ?

Mesela benim eşimde kilom için laf der bazen ama hakkı var yanı

Bende eleştiri yaparsa dikkate alırım.

Aynı şekilde bende eleştiririm.

Eşler birbirimi eleştirebilir kırıcı olmadan bence.
Bilmiyorum hep bir kusur bulduğu için doğal olarak alındım bu ilk değil önceden de buna benzer durumlar yaşamıştık çok üzülüyorum ben ona birşey demedigim halde neden bana hep kusur buluyor bıktım bundan☹️

Adam hakaret mi etmiş, yalan beyanda mı bulunmuş?
Seyrek olan saça laf söylemiş, belli ki böyle ürünler kullanmanıza çok hoş bakmıyor, yeri gelmişken söylemiş.
Ben de derim eşime ‘sür sür o wax mı dax mı ne haltsa, göbekli 4 yol ayrımı oluyor tepen’ diye.

Ne var bunda?

X