- 2 Temmuz 2020
- 54
- 1
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Bana bu şekilde kafanda saç mi kaldı ki diyen birine bunları diyemem demekte istemiyorum şu an o kadar sinirliyim onunla konuşmak bile istemiyorumDilinde papuc gibi ama ben aldim seni iade etmek istemiyorum onun icin kibar ol askim balim.bocegim esegim okuzum (hitaplar cogaltilabilir maksat kavga cikmasin)
Ama çok zoruma gidiyor ne demek haddini bildirmek istiyorum onaKimse için bir şey yapmak zorunda değilsiniz ancak sizi de rahatsız ediyorsa saçlarınızı boyamayı bırakın -boyaysa- ya da koyu bir renge boyayın. Kan tahlili yaptırın ve saçlarınızı besleyecek ürünler kullanın. Saçlarınız olduğundan daha sağlıklı ve dolgun gözükür.
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Siz kendinizi beğenmeye bakın. İsterseniz kazıtın onu ilgilendirmez. Eşiniz olsa dahi hepimiz ayrı bireyleriz.
Boşamalısın bu adamı...İyi akşamlar bugün eşimle ile yürüyüşe çıktık ordan markete uğradik ben saç spreyi alacaktım reyonların önüne geldik ben tam spreylere bakarken eşim "kafada saç kalmamış ki" dedi tabi ben çıldırdım çok üzüldüm ayağa doğruldum "ne demek kafada saç kalmamış ki" dedim o da "yani seyrek gözüküyor saçların" falan dedi (saçım da var ince telli ve sarışın olduğum için birazcık seyrek gibi durabiliyor öyle kalın telli ve esmerler gibi değil biraz seyrek gözüküyor onlara göre ama çokta değil yani normal saç) o kadar alındım o kadar bozuldum ki anlatamam direkt marketten çıktım eve geldim orayı terk ederek ağladım biraz yediremiyorum ne demek kafada saç kalmamış ki demek rencide etmek ki normal saçım bence çok sık gür değil evet normal ona göre seyrek demekki sizce sinirlenmek ve alinmakla haklı değil miyim size esleriniz kendilerine göre bu tarz şeyler söylüyorlar mi?
Bir insanı rencide etmiş oluyor bu kadar kolay mı ya Allah aşkına bu kadar kolay mı ben eve geldiğimden beri ağlıyorum duygusal bir insanim ben neden ona birşey demiyorum sizin düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum ben ona bana bunu dediği için haddini bildirmek istiyorumBoşamalısın bu adamı...
Bizim eşlerimiz bize böyle demiyor Hayır. Hatta eşimiz bile yok eee haliyle olmadığı için böyle dertlerde olmuyor. Sende eşini aradan çıkartırsan senin de böyle dertlerin olmaz.. Nasıl bir densizliktir ki insan eşine kafanda saç kalmamış ki desin.... Şeriatle yönetilsek idam sebebi en aşağı recm edilirdi kocan... Gece uyurken kısasa kısas yapıp kocanın saçlarını sıfıra vurma hakkın var.
Alo 198 fetva hattını arayıp bilgi aldım senin için Kocanı bu densizliği yaptığı markete götürüp 40 kişiye taşlatabilirsin.
Haklısın yaptıracağım ancak o şekilde anlayacakGit 2bin tl ye bir güzel mikro kaynağını yaptır baksın bakalım nasıl oluyormuş ahenkle dans eden saçlar :)))
Sinirli olmak durumu cozmez kuzum iltifat degildi yazdiklarim ama neyse uzme kendiniBana bu şekilde kafanda saç mi kaldı ki diyen birine bunları diyemem demekte istemiyorum şu an o kadar sinirliyim onunla konuşmak bile istemiyorum
Tuy sokucu krem gibimiŞampuanına bişey kat, saçları dökülsün.. Öcünü al.. Üzülme ben senı her halinle seviyorum dersin.. Rahatlarsın...
Çok mu kötüyüm ben ne
Aklıma gelmiyor işte ah keşke gelseydi de o an deseydimSayende kalmadi deseydin keske
Valla ne yalan soyliyim benimkilerde evlenince yariyariya indi yaniTam ben yazcaktım