Esin çocuk istememesi ,benim de takıntılarim ??

Aynı yaştayız. Ben de istiyorum aslında ama her şey para. Bu aralar ben de çalışmıyorum zor geçiniyoruz. İş bakıyorum. Ben de senin gibi eşime göre daha pozitifim. İyi bir eğitimim var. Çocuk da hemen olmaz zaten denemesi hamileleği var da var, iş de bulurum bulunduğum ülkenin dilini de ilerletirim diyorum. Ama eşim her şey tam olsun daha çocuk düşünmeye başlamadan diye bakıyor. Sanki bugün karar verince çocuk yarın gelecek gibi korkuyor.
Siz en azından az da olsa birikim yapacak bir gelire sahipseniz bebek olunca size yardımcı olacak aileniz yanınızda ise ben sizi haklı buldum. Ben gurbette olduğum için çok zor.
Yine de daha genciz ya :dondurma: ben kendimi 22 falan hissediyorum maksimum. Tıp ilerledi insanların yaşam süreleri uzadı. Genciz daha 35'de de yaparız ki. Pozitif düşün.

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için, çoğunluk bekleyin eşinizi demişler ama ömrüm onu beklemekle geçti diyebilirim. Çok uzun süredir birlikteydik evlenmeye de cesaret edemiyordu evlendik şimdi iyi ki evlendik diyor, çok şükür mutluyuz bir duzenimiz oldu, aynı şeyi çocuk içinde yapıyor işte, kendi yaşını küçük görüyor ama istese 50 sinde bile baba olur benim belli surem var umursamiyor. Çocuk olsa çok sevip yardım eder ama birşey hazır olması çok uzun zaman alıyor ben demesem o üç dört sene sonra hadi olsun der.
Ben doktora da göründüm kan degerlerimaa iyi kadinsal da bir sorun yok ama yavaştan bırakın korunmayı dedi. Bize geri çekilmenin korunma olduğunu söyleyen de doktordu ondan önce ekstra korunuyordu. Kaldı ki hemen çekiyor zaten kendini çok önden zor yani böylede hamile kalmamiş bulmam zor iş bulduktan sonra hamile kalıp çıkmakta zor olacak o kadar uğraşıp bulup ayrilmak bu sefer bende istemem diye düşünüyorum

Hazir olmayan bir adami zorla baba yapmaya calismayin,sonra butun stresi ceken siz olursunuz

Edit; Bu arada gecen sene actiginiz konuda 6 yildir evliyiz demissiniz. Baska bir konuda 2 yil demissiniz,sonra yine bir konu acip 3 yildir evliyiz demissiniz. Neden?
O sıralar 6 7 yıldır birlikteydik bundan dolayı olabilir canima a

Hazir olmayan bir adami zorla baba yapmaya calismayin,sonra butun stresi ceken siz olursunuz

Edit; Bu arada gecen sene actiginiz konuda 6 yildir evliyiz demissiniz. Baska bir konuda 2 yil demissiniz,sonra yine bir konu acip 3 yildir evliyiz demissiniz. Neden?

Yine mi trolleniyoruz :110:

Back