Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki çocuk istemiyordurSelam arkadaşlar, sorun şu ki biz üç yıldır evliyiz, eşim ve bende 28 yaşındayız. İkimizde çalısiyoruz ancak ben bir süredir işten ayrıldım en az yaza kadar evdeyim . Eşime artık bebeğimiz olsun istediğimi söylemeye başladıysam da kendisi kesinlikle dinlemiyor bile. Bir sene sonra olsun bekle diyor. Maddi olarak toplanalım vs. Diyor. Bende çocuk hemen olmaz belki zaten Doğana kadar bir o kadar süre geçer diyorum da ikna olmuyor hiçbir şekilde. Ve maddi olarak da bir şeyin degisecegi yok para biriksin diye de ugrasmiyor. Şuanda da çok şükür bir sorun yasamuyoruz, kendimize rahat yetiyuruz.
Eşime sürekli soyluyor hale geldim artık hazirlanalim vs. Diye ama yok tartisma çıkıyor aaBende bu durumu takıntı yaptım sürekli hamile miyim geri çekilse bile hamile kalabilirmiyim diye düşünüp duruyorum. Birazcık belirti görsem hemen hamilelige yorup adet günümü bekliyorum. Benden sonra evlenip çocuk haberini aldığım veya bebekli birini görünce çok özeniyor üzülüyorum.
Birazda yaşım erkenken çocuk sahibi olayım istiyorum. Ki en erken yine 30 u bulacak sanırım. Birde kendi gorumcemin 5 yıldır çocuğu olmuyor kendi ailemden çok fazla kişi var böyle sorun yaşayan, geç olmasından veya hiç olmamasından da çekiniyorum .
Özetle ikimizde fikrimizden vazgecmyoruz, ama onun çocuk hemen olacakmış gibi yapması beni çok yoruyor dinlemiyor bile. Çoğunluk bebek üçüncü aydan sonra tutuyor,bizim o kadar zaman tutsa yine iyi de Allahbilir ne kadar surer. O da evlilikte yaptığı gibi yapıyor bu meselede de sorumluluktan korkuyor ama şuan iyi ki evlenmisiz diyor oysa ki
Insanlar cocuk icin evleniyor sadece sizin mantiga gore... cocuk istemiyorsa evlenmemeli??? Oda guzelmis☺Tuhaf bir durum .
Keşke evlenirken konuşsaydınız .
Bence istemiyorsa diretmeyin sizde gurur yapın hiç lafını açmayın bile .
Çocuk tek Tarafın istemesiyle olmaz . Sen yoksan bende yokum Ams senim keyfin geldiğinde de brn olmayacağım deyin .
Şu Tür erkekleri hiç anlamıyorum madem istemiyorsun evlenme bari
İşte toplulumumuzun sorunu .Tuhaf bir durum .
Keşke evlenirken konuşsaydınız .
Bence istemiyorsa diretmeyin sizde gurur yapın hiç lafını açmayın bile .
Çocuk tek Tarafın istemesiyle olmaz . Sen yoksan bende yokum Ams senim keyfin geldiğinde de brn olmayacağım deyin .
Şu Tür erkekleri hiç anlamıyorum madem istemiyorsun evlenme bari
Hayır öyle bşy demedim .Insanlar cocuk icin evleniyor sadece sizin mantiga gore... cocuk istemiyorsa evlenmemeli??? Oda guzelmis☺
Istemeden öylr bir anlam çıkmış olabilir fakat öyle demek değil niyetim .İşte toplulumumuzun sorunu .
ÇOÇUK İÇİN EVLENİN
Yoksa ne evlenceksiinizz amannnn gezin tozun .
Istemiyorsa evlenmesin... ?Hayır öyle bşy demedim .
Ama istemiyorsa baştan belirtmeli .
Orasi dogru boyle soyleyin o haldeIstemeden öylr bir anlam çıkmış olabilir fakat öyle demek değil niyetim .
Tabi ki de sadece çocuk için evlenilmez ama çocuk niyetin yoksa bunu baştan söylersin karsı tarafa ya da en az şu kadar zaman düşünmüyorum sana uygun mu dersin . Açık mı ???
Adam çocuk sahibi olmak istemediğini baştan belirtir ikisine de uyarsa evlenirler . Ama kadın ben illa çocuk istiyorum derse de sen yoluna ben yoluma... Bunu anlamak bu kadar zor olmamalıIstemiyorsa evlenmesin... ?
Ben zaten böyle söyledim de siz farklı anladınızOrasi dogru boyle soyleyin o halde
TamamBen zaten böyle söyledim de siz farklı anladınız
bence asıl sorun görümcenizin çocuğunun olmaması
yani küçük mü eşinizden büyük mü bilmiyorum ama eşiniz onun çocuğu 5 yıldır olmazken ve bunu bilirken çocuk yapmak istemiyor gibi geldi bana
bncede çok ilginç ..hiç bir şekilde çocuğu olamayan çift boşuna evlenmş oluo o zmn evliliğin tek amacı çocuk sahibi olmak çünküInsanlar cocuk icin evleniyor sadece sizin mantiga gore... cocuk istemiyorsa evlenmemeli??? Oda guzelmis☺