kaynanalı evde durulmaz, kaynanayla yaşanmaz bence okuduğunuz tüm yazıları unutun, dikkatinizi çekerim ki; kaynanası hiç olmayan, olan yada kaynanasından uzak olan kişiler bile başka birsürü sebeple boşanabiliyor anlaşamayabiliyor. Madem kayınvalidenizin villası var bir dairenin içine tıkılıp kalmayacaksınız demektir bu.. koca villa 3 kişiye yetmeyecekmi? aynı durumda sizin anneniz olsa içiniz rahat eder miydi? sofraya bir tabak fazla koyacaksınız altı üstü.. ayrıca görümce, kayınpeder vs. derdiniz de yok yani kayınvalidenize gazı verip çekilecek kişiler olmayacak etrafınızda sizin yerinizde olsam onunla anne kız olmaya çalışır düşman çatlatırdım.. bir laf vardır tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye annecim derseniz emin olun ki o kadın sizi el üstünde tutar.. çalışıyormuşsunuz, geldiğinizde yemeğiniz hazır olur yada doğum yaptığınızda bebeğinizi güvenle bırakabileceğiniz bir kişi olur etrafınızda.. kayınvalideyi dış kapının dış mandalı olarak gören ve bunun yüzünden evliliği kendine zehir eden zihniyeti anlamıyorum siz artık bir ailesiniz oda ailenizin bir parçası sevdiğiniz adamı o yetiştirdi.. siz evde kendi annenizle kavga etmiyormusunuz? fikir çatışmanız olmuyor mu? her seferinde çekip kapıyı çıkıyormusunuz? yada annenize ayrı daireye geç mi diyorsunuz? küslüğünüz en fazla 3 gün sürüyor sonunda öpüşüp koklaşıyorsunuz çünkü siz ailesiniz ayrılamazsınız.. yeni kuracağınız aileyede kendi aileniz gibi bakarsanız sımsıkı sarılırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız emin olun.. eşle yanlız kalmak, birlikte bişeyler yapmak tabiki ihtiyaç ama siz bunun için zaman yaratabilirsiniz ve emin olun ki kısıtlı zamanda yapılan bu aktiviteler her gün yapılanlardan daha kıymetli olur.. eskiler ne yapsın ya adamlar akşama kadar tarlada çalışıp gece eşiyle çok zor şartlar altında birlikte olmaya çalışıp sabahın köründe de kaynanası tarafından ayağa dikiliyorlarmış ama bir bakın hangi birinde ayrılık kavga vs söz konusu.. ayrı evde olsanız daha çok sorun yaşarsınız emin olun..
yanlış anlamayın ama ne kadar kötü olabilir ki kayınvalideniz? hem ne ekersen onu biçersin demişler :) kaynanayı, kaygana olarak görmeyip küçük ailenizle mutlu olmaya çalışın bence evliliğiniz pamuk ipliğine değil, demir çelik halatlara bağlı olsun, bir ömür mutlu yaşayın inş.
kaynanalı evde durulmaz, kaynanayla yaşanmaz bence okuduğunuz tüm yazıları unutun, dikkatinizi çekerim ki; kaynanası hiç olmayan, olan yada kaynanasından uzak olan kişiler bile başka birsürü sebeple boşanabiliyor anlaşamayabiliyor. Madem kayınvalidenizin villası var bir dairenin içine tıkılıp kalmayacaksınız demektir bu.. koca villa 3 kişiye yetmeyecekmi? aynı durumda sizin anneniz olsa içiniz rahat eder miydi? sofraya bir tabak fazla koyacaksınız altı üstü.. ayrıca görümce, kayınpeder vs. derdiniz de yok yani kayınvalidenize gazı verip çekilecek kişiler olmayacak etrafınızda sizin yerinizde olsam onunla anne kız olmaya çalışır düşman çatlatırdım.. bir laf vardır tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye annecim derseniz emin olun ki o kadın sizi el üstünde tutar.. çalışıyormuşsunuz, geldiğinizde yemeğiniz hazır olur yada doğum yaptığınızda bebeğinizi güvenle bırakabileceğiniz bir kişi olur etrafınızda.. kayınvalideyi dış kapının dış mandalı olarak gören ve bunun yüzünden evliliği kendine zehir eden zihniyeti anlamıyorum siz artık bir ailesiniz oda ailenizin bir parçası sevdiğiniz adamı o yetiştirdi.. siz evde kendi annenizle kavga etmiyormusunuz? fikir çatışmanız olmuyor mu? her seferinde çekip kapıyı çıkıyormusunuz? yada annenize ayrı daireye geç mi diyorsunuz? küslüğünüz en fazla 3 gün sürüyor sonunda öpüşüp koklaşıyorsunuz çünkü siz ailesiniz ayrılamazsınız.. yeni kuracağınız aileyede kendi aileniz gibi bakarsanız sımsıkı sarılırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız emin olun.. eşle yanlız kalmak, birlikte bişeyler yapmak tabiki ihtiyaç ama siz bunun için zaman yaratabilirsiniz ve emin olun ki kısıtlı zamanda yapılan bu aktiviteler her gün yapılanlardan daha kıymetli olur.. eskiler ne yapsın ya adamlar akşama kadar tarlada çalışıp gece eşiyle çok zor şartlar altında birlikte olmaya çalışıp sabahın köründe de kaynanası tarafından ayağa dikiliyorlarmış ama bir bakın hangi birinde ayrılık kavga vs söz konusu.. ayrı evde olsanız daha çok sorun yaşarsınız emin olun..
yanlış anlamayın ama ne kadar kötü olabilir ki kayınvalideniz? hem ne ekersen onu biçersin demişler :) kaynanayı, kaygana olarak görmeyip küçük ailenizle mutlu olmaya çalışın bence evliliğiniz pamuk ipliğine değil, demir çelik halatlara bağlı olsun, bir ömür mutlu yaşayın inş.
eşini yeni kaybetmiş birinin mahzunlugu ve yaşadığı şok başka, hayatını böyle idame ettirmiş biri başka. 30 senedir oğlum evlenince onunla kalıcam diye kendini mi şartladır nedir anlamadım. bu devirde nasıl böyle bir şey istiyor. ünv mezunu çalışan kadın. hatta erkek arkadaşım anlatmıştı kendi kayınpederini bile evde rahat ettirmemiş, kötü davranarak evden göndermiş.
sonra da başına bu geldi. bunu da düşününce kendi yerime koyuyorum benimde mi başıma gelecek bu durum acabakendine yapılmasını istemedigin şeyi başkasına yapmayacaksın. ben kendime ne yapılmasını isterdim, beni yok saymasınlar gidip gelinsin görüşelim farklı evi de kabul ederim.
bence evlenseniz de baban sizin için sorun olmayacak kesinlikle. bir kere onun her türlü yükünü sen çekeceksin seve seve. ayrıca yanı başında ev tutsanız o şekil kabul ederim diyorsun bu da büyük bir adım. siz kurtarmışsınız paçayı. bir süre sonra da alışacak tabi, hayat böyle değil mi. annen çok erken gitmiş başın sağolsun tekrardan...
yalnız kalmamanın çaresi evlat ipoteklemek midir. gidin evlenin yalnız kalmak istemiyorsanız. kızlar neden ailelerini bırakıyor o halde
günaydın kızlar herkese
of ben de istemiyorum nolcak bilmiyorum senin gibi geçen yıllarıma pişman mı olayım çocuklarımı istedigim gibi büyütemeyeceğime mi.
dün dudağım hafif uçuklamıştı ilaç sürmüştüm gece davul gibi olmuş bu sebepten dolayı mı bilmiyorum ama ona da sinirim bozuldu.
ben en kötü ihtimal farklı katlarda ve aynı ev içinde olmayı kabul ettim. farklı mutfağım olsun isterdim ama ona da ok derim diye düşündüm her şey de benim istedigim gibi olmayabilir diye. bu önerime de onu farklı kata atarsak bize küser kızar gibi bi yorum geldi karşıdan(erkek arkadaşımdan).
ya bunu kabul ettireceğim ya da karşılıklı 2 daire tutma yoluna gideceğim benim seçeneklerim bunlar. her şeyin onların istediği gibi olmasını kabul edemem yapımda yok.
sizin dediğiniz gibi olmasını da o kdr çok istiyorum ki valla anne kız gibi geçinsek ne güzel olur aslında belki bu kdr kendimi yedigim de boşunadır. ama burada binlerce yorum okuyorum herkes mi kötü ve geçimsiz?? herkes bin pişman olmuş anlamadım ben bu işi. evlendigimde özel anlarımın olup olmayacağını yaşadıktan sonra görücem. belki mutlu olurum bize çok karışmaz kendi halindedir, belki bin pişman olucam ama şuanda anlayamam ve bu risk beni çok korkutuyor, bu riski almak istemiyorum
bu arada 3 katlı villa anneden kalma değil. sevgilim para biriktirerek inşa etmiş. şu anda orada yaşamıyorlar detay inşaatı daha yeni bitti. evlenince orada yaşanılması düşünülüyor. tabi kimin oldugu hiç önemli değil, önemli olan maddiyat para da değil zaten, huzur..
avukatlık gibi olmasında tutamadım kendimi:))))))
iyi de sevgilisinin annesinin hayatında tuhaf bir durum yok ki. aynı durumda sizin anneniz olsa ne yaparsınız demişsiniz?
sevgilisinin annesi 58 yaşında, sosyal, hala çalışan bir bayan. eli ayağı tutuyor çok şükür. hiçbir sağlık problemi de yok.
amacı yalnız kalmamak....
evet annemizle de tartışıyoruz ama o bizim canımız kanımız onunla asla küsemeyiz. ama diğeri öyle olmuyor.kinleşiyorsun. bir süre sonra her yaptığı her söyledği batmaya başlıyor ve kendi annen gibi gidip öpüşüp koklaşamıyorsun.
hep hayalimdi benim de kaynanamla düşman çatlatıp giyinip süslenip birlikte bişeyler yapmak ama olmadı.
sizin birlikte yaşama gibi bir durumunuz olmadı sanırımo yüzden empati yapamayabillirsiniz
siz evde kendi annenizle kavga etmiyormusunuz? fikir çatışmanız olmuyor mu? her seferinde çekip kapıyı çıkıyormusunuz? yada annenize ayrı daireye geç mi diyorsunuz? küslüğünüz en fazla 3 gün sürüyor sonunda öpüşüp koklaşıyorsunuz çünkü siz ailesiniz ayrılamazsınız..
bu söylediğinizi düşündüm. fikir çatışması olabilir, kendi annemle bağrışırız hatta o bana bağırır ben onu duymazlıktan gelirim, en fazla 10 dk sonra barışırız bende küs kalma olayı yok zaten. eğer kayınvalide ile de öyle olacaksa sorun yok anlaşırım. ama yaptığımı beğenmez, gelin gözüyle bakar eleştirmeye hazır olur, bir de tartışmalarımızı başkasına yansıtırsa, arkamdan kendi akrabalarına dedikodu yaparsa, (bunlar benim için çok tanıdık şeyler) ben ondan soğurum. içinin iyi olup olmadığını anlayamadım henüz açıkçası.
bu arada başka konularda yazmıştım bende ameliyat izleri var eskiden operasyon geçirmiştim. ondan konu açıldı, ben de açmadım bu konuyu erkek arkadaşım bir şekilde açtı işte suna çok iyi yerlere gelmiş bi kız filan derken açıldı konu, ben de bahsettim zaten gizleyeceğim bir şey yok. aman kızım geçmiş olsun nasılsın şimdi, iyiki iyileşmişsin canım benim filan diyebilirdi ben onu beklerdim. geçmiş olsun dedi de, sonra dedi ki bu tarz hastalıklar bir türlü iyileşmez bizim de şu tanıdığımız 2 kere ameliyat oldu hala iyi değil dedi. (operasyonların detayına şuan girmek istemiyorum). erkek arkadaşım da hemen beni savundu hiçbi şeyi yok çocuklukta olan bir şey artık çok iyi filan dedi, ben de iyi oldugumu söyledim zaten gülerek konuşuyorduk kapandı ama ben hiçbi detayı kaçırmam.
yani bu ufak bir ayrıntı ama o andaki tavrı hoşuma gitmedi, sanki hakir görüyomuş gibi bilmiyorum. gerçekten de sağlık olarak bişeyim yok benim şuan, yalan mı söyleyeceğim allah allah. konunun da üstüne gitmedim ama daha sonra erkek arkdaşımla yalnızken bu konualrı konuşmak istemedigimi rahat olmadığımı söyleyeceğim. aile içinde birbirleri ile konuşurlar belki arkamdan, düşüncesi bile beni rahatsız ediyor.
bu tarz ufak olaylar eğer büyürse ben ondan soğuyabilirim bunu da istemiyorum açıkçası.
sunacim okudum derdini, isin zor. ama ben farkli katta bile olsaniz sorun cikacaginı dusunuyorum. oncelikle senin kayinvaliden cok yasli olmasa da, yaslilar bir sure sonra merdiveni bahane ediyor. sen 3. kata guzel oda, tuvalet de yapsan o dizini, romatizmasini bahane edebilir, cati katinin kisin daha soguk oldugunu soyleyebilir, vs.
ben de aramiz iyi olmasina ragmen icten ice kayinvalidemi sevmem. allah icin cok iyilerdir, senelerdir evde yemek pisirmedim dogru duzgun. eve kadin geliyor 15 gunde, temizligi, utuyu yapiyor. yani hepi topu aksam yemegi pisirecegim, o da bir gun olur, 3 gun olmaz. calisiyoruz ve isten esimle beraber geliyoruz. esim de birsey demez yemek isine. kayinvalidem butun bunlara hic karismaz. kıskancligi yoktur, gezsek, harcasak aferin der, iyi yapmissiniz, genclikte yapiliyor, yapin der. ama bu kadar iyi olmasina ragmen ben yine de ayni evde yasamak istemem. neden mi? cunku muhabbetimiz uymaz. birbirimize gittigimizde akraba sorariz, hava sorariz, muhabbet biter. zaten ben uzun misafirlik sevmem; konusacagin bir saatte bitiyor iste, sonra ne paylasacaksin? dedim ya hic is yapmam, sevmem de ama ev daginik olsun onu da sevmem. hadi ben calisiyorum, butun gun yokum. ama kayinvalidem butun gun evde ve onun evinde 2 sey daginik olsa canim cok sıkılır. bu kadin evde butun gun niye toplamiyor evini diye. evine geleni gideni coktur ve gelen gereksiz uzun oturur. ben istemem oyle surekli misafir. yasindan dolayi hemen kıvrılmak yatmak ister, benim evimde ayak koyulan yer ayri, bas koyulan yer ayri, yine sinir olurum. zaten aksam 3-4 saatligine oturmaya gelmis, ne diye yatiyor ki diye dusunurum. yastigi basinin altina koyar, yastik anneannemin annesinden kalmadir, uzulurum basa koyulacak yastik mi diye. yaz gunu bile ben cantamda ev terligi tasir, baskasinin evine oyle giderim; o cıplak ayakla evimde dolasir ki en nefret ettigim seydir. terligi pesinde dolastiririm giysin diye, dunyada giymez. yani daha ornekleri arttirabilirim. evet ben de epey gıcık bir insanim, kadinin gunahi yok ama iste herkesin titiz, takintili oldugu seyler var. ve karsindaki insan melek bile olsa benim sinirlarim cok nettir. cok ayrinticiyim, herseyi gorurum. 7 sene oldu evleneli, beni cok severler. boyle icten ice kendimi kemiririm ama birsey diyemem ayip olmasin diye. ben de onlari severim ama beraber yasayamam yani onlarla. ama hic de aklimdan cikarmam, kocami cok seviyorum; bir annesi, bir babasi, bir kardesi var. baska kalabaligi yok, problemsiz insanlar, hep bizim iyiligimizi istiyorlar diye. gormemeye calissam da kayinvalidemin yaptiklari gozume batar. hele ayni tuvalet olayina asla tahammul edemem. sinirim almiyor hic.
yalniz ayri evlerde olup da yine hayati zindana cevirenler de var. yatmadan yatmaya eve gidecek olduktan sonra, gece de kıvrılıp surada yatsa yegdir denebilir. yani ogluna, gelinine huzur vermeyi istemesi onemli. ayri evde yatip yine sizi uzebilir. ama tabi oyle kayinvalideler de var ki rahatsiz edecegim diye odasinin kapisini acmaz. senin kayinvaliden cok samimi gorunmuyor. rahat vermeyecek sanki size. bir de duygu somurusu yapilmasindan nefret ederim. birsey yapacaksam da yapamayacak hale getirir beni. yalanciktan agrilar, yalanciktan yorulmalar, basit oyunlar beni iyice uzaklastirir.
Arkadaşlar merhaba
Kayınvalide ile aynı evde yaşamak başlığını neredeyse sonuna kadar okudum-79 sayfa :)
Herkes bir olmuş gibi aynı fikirde, bunun olamayacağını söylüyor ben de korktum açıkçası. Kendi durumumu anlatayım
Erkek arkadaşımın annesi dul, 4 yaşından beri oğlunu tek başına büyütmüş başka da çocugu yok. Şuanda hayattan tek isteği ömrü boyunca oğlu ile beraber yaşamak. Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum, bu konu açılınca ben kötü vicdansız bi kızmışım gibi görünüyor, halbuki kendimi tam ifade edemiyorum
Şimdi ayrı şehirlerdeyiz istanbulda yaşamazsak ben onların şehrine tayinimi aldırırsam çok güzel 3 katlı bir villaları var orada yaşanabilir. Ancak evi öyle bir yapmış ki alt katta salon ve mutfak, üst katta dip dipdibe 3 tane oda, çatı katı ise henüz tamamlanmamış normal bir oda(misafir odası olacakmış)
O istanbula gelirse nasıl olur bilmiyorum apartman dairesinde hele beraber hiç yaşanmaz. Ben bir sürü alternatif önerdim, mesela aynı mahallede bile yaşamak çok zor gelirdi bana eskiden ama ondan vazgeçtim sonuçta yalnız bi kadın onu öyle bırakmaya vicdanım el vermez üzülürüm. Önce bu villaya çok yakın başka ev alalım kredi çekelim beraber öderiz biz alalım ama o oturur dedim. Kadının derdi para ev filan değilmiş sadece yalnız yaşamaktan korkuyormuş. Karşılıklı 2 daire alınır birbirimize çok yakın oluruz dedim. O zaman kendini dışlanmış hissedermiş. Banyolar bile aynı nasıl olacak, düzenimiz ayrı olmalı, istedigi gibi gelir gideriz diyorum. Ben onu çok sevdigimden değil ama ona mecburum o benim sorumluluğum, benim için çok fedakarlık yaptı sokağa atamam diyor. Yani aynı apartmanda çok yakın bir daire bile tutsak sokağa atmış oluyormuşuz. İlla aynı ev olacak gibi. aynı anda mı banyoya gireceksiniz sanki diyor. hem kayınpeder olsa anlarım anne ile yaşanır ev içinde rahatça kıyafetinle gezersin diyor.
Ben kendi düzenim olsun istiyorum evimde rahat etmek istiyorum, onun ev düzenini pek beğenmedim estetik duygusu hiç yok. Bir sürü ıvır zıvır biriktirmiş gereksiz aksesuarlar eşyalar, bana fenalık gelir. 60 yaşından sonra kadını tamamen değiştiremeyiz ki. Banyolarına baktım saç fırçası kıl dolu – benim en büyük takıntımdır. Ne olur ayrı bir banyosu odası olan bi ev olsa bize istediği kadar gelip gitse ama bunlar gözümüze batmasa
Bende mükemmel bi ev hanımı değilim, bir kere çalışıyorum, ikincisi bu yaşıma kadar ailemle yaşadım hiç tek başıma evi çekip çevirmedim. Ögreneceğim şeyler mutlaka vardır. O bana karışacak, söyledikleri yaptıkları bana batacak biliyorum. İstemiyorum işte.
Benim size sorum ben buna nasıl bir çözüm bulabilirim nasıl ikna edebilirim bana fikir verir misiniz lütfen.
bende aynı evde yaşıyorum "dul fedekar anne"yle . olay sadece banyo değil ki. karşılıklı iki daire olsun ama mutfağı ayrı olsun. mutfak da çok önemli bişi. ayrıcada daha şimdiden sunduğun tekliflere bu şekilde yaklaşıyorsa evlenince üzülürsün. neden ayrıı daire de yaşamak dışlanmak olsun. hem o kadının düşüncesi bundan sonraki yaşamını oğluyla geçirmekse emin ol o oğlunun evlendiğini kabul etmeyecek ve çok çekeceksin. ben yaşadım. kaynana değil kuma oldu adeta bana. muhabbetinizi bile kıskanır emin gibi bişiyim yani. kabul etme. çok yalnız kalmak istemiorsa gitsin evlensin
siz evde kendi annenizle kavga etmiyormusunuz? fikir çatışmanız olmuyor mu? her seferinde çekip kapıyı çıkıyormusunuz? yada annenize ayrı daireye geç mi diyorsunuz? küslüğünüz en fazla 3 gün sürüyor sonunda öpüşüp koklaşıyorsunuz çünkü siz ailesiniz ayrılamazsınız..
bu söylediğinizi düşündüm. fikir çatışması olabilir, kendi annemle bağrışırız hatta o bana bağırır ben onu duymazlıktan gelirim, en fazla 10 dk sonra barışırız bende küs kalma olayı yok zaten. eğer kayınvalide ile de öyle olacaksa sorun yok anlaşırım. ama yaptığımı beğenmez, gelin gözüyle bakar eleştirmeye hazır olur, bir de tartışmalarımızı başkasına yansıtırsa, arkamdan kendi akrabalarına dedikodu yaparsa, (bunlar benim için çok tanıdık şeyler) ben ondan soğurum. içinin iyi olup olmadığını anlayamadım henüz açıkçası.
bu arada başka konularda yazmıştım bende ameliyat izleri var eskiden operasyon geçirmiştim. ondan konu açıldı, ben de açmadım bu konuyu erkek arkadaşım bir şekilde açtı işte suna çok iyi yerlere gelmiş bi kız filan derken açıldı konu, ben de bahsettim zaten gizleyeceğim bir şey yok. aman kızım geçmiş olsun nasılsın şimdi, iyiki iyileşmişsin canım benim filan diyebilirdi ben onu beklerdim. geçmiş olsun dedi de, sonra dedi ki bu tarz hastalıklar bir türlü iyileşmez bizim de şu tanıdığımız 2 kere ameliyat oldu hala iyi değil dedi. (operasyonların detayına şuan girmek istemiyorum). erkek arkadaşım da hemen beni savundu hiçbi şeyi yok çocuklukta olan bir şey artık çok iyi filan dedi, ben de iyi oldugumu söyledim zaten gülerek konuşuyorduk kapandı ama ben hiçbi detayı kaçırmam.
yani bu ufak bir ayrıntı ama o andaki tavrı hoşuma gitmedi, sanki hakir görüyomuş gibi bilmiyorum. gerçekten de sağlık olarak bişeyim yok benim şuan, yalan mı söyleyeceğim allah allah. konunun da üstüne gitmedim ama daha sonra erkek arkdaşımla yalnızken bu konualrı konuşmak istemedigimi rahat olmadığımı söyleyeceğim. aile içinde birbirleri ile konuşurlar belki arkamdan, düşüncesi bile beni rahatsız ediyor.
bu tarz ufak olaylar eğer büyürse ben ondan soğuyabilirim bunu da istemiyorum açıkçası.
Bak dedigin dogru, benim babam 6 aydır yalnız ve hala konustugumuzda soktayım diyor, inanmıyorum hala nasıl gitti dag gibi kadın bir anda ben hep kendimden korkardım diyor.
Bana kalsa aynı evde olalım, hep gözümün önünde olsun ama kendisi kabul etmiyor gerci evlilik henüz yok bu sadece ilerde cocuklar evlenicek, hepsi yuvasını kuracak, ben yalnız kalıcam vs. derken geciyor. Ben diyorum bizimle olacaksın falan, yoksa acık acık konusulmadı. Allah uzun ömürler versin babama seve seve bakarım ben, bir kayıp daha yasamak istemiyorum..
Kayınvaliden birde üniversite mezunu calısan bir bir kadın mı?
Zaten hep öyle olur kendileri kaynanayı, görümceyi, kayınpederi istemezler ama is tam tersi kendilerine dönünce aynı duruma düserler.
avukatlık gibi olmasında tutamadım kendimi:))))))
hep hayalimdi benim de kaynanamla düşman çatlatıp giyinip süslenip birlikte bişeyler yapmak ama olmadı.
herkesin rahatlığı için böyle olsun kimse gereksiz fedakarlık yapmasın
sonra büyük beklenti içine giriliyor
anne zamanında hayatını esir etmiş çocğuna
arkadşım bırak aynı evde farklı katlarda oturmayı hele aynı apartmada farklı daireleride geçtim yakın oturmak bile zor!
o yüzden inan eşini seviyorsan o bile gün geliyo sevdiğin bile gözünde olmuyor yeterki huzurum olsaydı diyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?