Eşin ailesiyle 1 yıl aynı ev başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..

Denk çok önemli benim kv akşam 10 da da gelmiş olsam yemek yapmaz mesela

Yapmasin ztn herkes evini ve işini bilsin ben ne evimde kv isterim nede yemegini kendi evinde ben yapmakbisterim.niye evlendim ki kv kocama yemek yaotiktan sonra

O arkadaşın yerinde ben olsam diye yorum yaptım ben, benim kv yapmazdı,1 hafta evime geldi ben işten geldim mutfağa girdim yapılacak birsey var mı dedi gitti, sabah 8 akşam 5e kadar bir çorba bari kaynatabilirdi

Neyse zaten benim için bir seçenek değil kv ile yaşamak

Anladim ne demek istediginide bosver yapmasin evler ayri olsun gerisi boş☺☺☺

Yazan arkadaşın rızası var memnun da, muzdarip görünmüyor birlikte yaşamaktan, gerisi bir ses yalıtımına bakar
Diyorum ya hic anlamiyorum boyle insanlari cocuk gibi kv yemek yapacak önume koyacak annemle oturum evlenmem aynisi bende calisiyorum aksamdan yemegimde yapiyorum hersey istedikten sonra olur... neyse kendi bilir bana göre evlilik degil o

Diyorum ya hic anlamiyorum boyle insanlari cocuk gibi kv yemek yapacak önume koyacak annemle oturum evlenmem aynisi bende calisiyorum aksamdan yemegimde yapiyorum hersey istedikten sonra olur... neyse kendi bilir bana göre evlilik degil o

Hayat tarzı olarak ben de benimsemiyorum lakin yemek yapmıyo diye neden çocuk olsun ben 26 yaşında evlendim mutfağa hiç girmedim annem yapıyodu haliyle, yemeği onun yapması beni çocuk mu yapar

asla kesinlikle ailesiyle bir arada oturmayın.Bir yıl derler sonra başka bir şey çıkar.

Hamilesin onuda baktir kvdene ☺☺☺sacma bana göre ev üstüne ev olmaz
Senin amacin cinsellikmis zaten anlasildi,Yok iliskiye girisin belli olur,yok gece yarisi duş alisin belli olur,yok bilmem ne...
Oyle bir derdim yok, oyle bir sorunum da yok,iliskimizde de sorun yok, herseyi okdr kafama da takmam. millet beni mi izlio sanki gece gece? siz cok takmissiniz kafaya bence cinsellik isini,tabu olmus sizde.
insan gibi olan,annem kadar yakin davranan birine neden 2_3 saati cok goreyim? Zaten hepi topu 4aya yakin burdalar,haftasonu da biz ewde olmuyoruz zaten. Ayrica bu benim kendi istegim, yorgunum deyip odama da cekilebilirim hergun.
Goruslerinizi saygi cercevisinde alaya almadan belirtirseniz sevinirim zira basinda da dedigim gibi bu benim kendi hayatim,ben konu sahibiyle paylasmak istedim. Yardima muhtac cocuk muamelesi degil evlat muamelesi goruyorum. Hem köle_hizmetçi olacagima çocuk muamelesi goreyim daha iyi siz kalmayin ama tabiki de!
Sevgiler...

Evlilik degil evlcilik benim deridm cinselik degil terbiyesizlesmeyin demek ki orgasm yasmadin ki hayatinda be oldugubu ve nasil duyuldugunu bilmiyormusun.takmasin tabi cocuk kalmisin cünki kv yemek yapsin sana hadi cicim cocugunada ona baltir sakin kendib bakma emi ☺☺☺hadi bye önce yetislin ol sonra evlenin benim gözümce cocuksun evlilik yasmaadinki ne oldugunu bilesin... iyi günler istedigin kadarda cvp ver yorum yok sana ☺☺☺ cocuk gibisin kv yemek yapmasi belli oldu kadin olamamisin

Denk çok önemli benim kv akşam 10 da da gelmiş olsam yemek yapmaz mesela
Ben de onu diyorum iste,
Onlar da diyor ki kizcagiz zaten 8 de geliyor ewe ayaklarda 1bucuk saat yol cekiyor, ne emekle calisiyor diye bakiyorlar bana. Ben ewe gelip ustumu degistirinceye kadar masa kuruluyor ve esimle birlikte yiyoruz..(esim bile benden 3saat once geliyor eve,beni bekliyorlar)

Yatagida 4 kisi girin yakisir sana☺☺☺cibselik tabu degil o yuzden 2 kisi olur bir evde allahim hem geri hem kafasida calismiyor cocuksun sen kadin degil

Neyse yorum yapamayacagim size , diyecek bisey bulamiyorum
Bakiciyla buyuyecegine annem baksin, kv dem baksin tabiki de!
Ayrica istanbul sartlarini bilmediginiz icin ne demek istedigimi anlayamazsiniz o yuzden size de hak veriyorum..

Sizi takdir ettim maşallah ne güzel anlatmışsınız, Allah nazardan saklasın :) belli ki siz geçinmesi kolay bir insansınız karşı taraf da iyi niyetli olunca aile olmayı başarmışsınız. Allah hayırlı geçim versin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi de :)

Neyse yorum yapamayacagim size , diyecek bisey bulamiyorum
Bakiciyla buyuyecegine annem baksin, kv dem baksin tabiki de!
Ayrica istanbul sartlarini bilmediginiz icin ne demek istedigimi anlayamazsiniz o yuzden size de hak veriyorum..
Ben istanbul sartlarininbiliyorummmadem okadar sizi düsünüOrlar calismayin hemde hamile hamile para dahami tatli geliyor esinize ve ailesine otur yap yemegini kiranda yok ... ne zaman ayri eve cikarsin ozaman evligiin ne oldugunu anlalrsin anca bye...

Tesekkurler tatlım, cumlemizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…