Evlilik 2 kisiyle baslwr 4 kisiyle degil ne kadar iyide olsalar insanin özeli yok ozaman kendi ailemle oturum.evlenmem daha iyi. Cocuk.muamelesingörmek istenem ki yemegimi kendim yapmak isterm kv yapsin istemem karisi benim cünki.
Hic de oyle anaç rollere giremem simdi. Ben zaten yogun bi sekilde calisiyorum, sabah 6bucuk da uyanip aksam 8 de hatta bazen 9da geliyorum ewe(1 bucuk saat ayakta yolculuk yaparak hem de)
Dolayisiyla birakin yemek yapmayi yemek yiyecek halim bile kalmiyor, eger cok cok yorgunsam yemek yemeden yatiyorum hatta!
Evimiz dublex,kira da vermiyoruz (2 salon,2mutfak,2wc var,5odalı ev) , biz ust kattayiz iyi geceler deyip cikiyoruz odamiza. Istersek yukaridaki salonda film izleriz.. ev buyuk oldugu icin bu anlamda da sıkıntı yasamiyoruz.
Zaten toplasan 2 bilemedin 3 saat goruyorum yuzlerini,gec geliyrm ztn.
Yanlislikla 8ay birlikteyiz yazmisim,tam tersi olacakti. kwalidemler memleketlerine ilkbaharda gidip sonbaharda geliyor(nisan_kasim arasi karadenizdeler yoklar burda. Bu yil isleri vardi subatta gittiler hatta)
Yazin kendi yemegimide yaparim,haftasonu bi yerlere de giderim,yetistiremezsem temizlige yardimci bayan alip gunumu de kurtaririm. Sortumu cekip filmimi de izlerim,konaklamaya arkadaslarimizi da cagiririz. Bu baglamda evliligimizde sıkıntı da yok. Yazın hayat daha guzel.
Inan o buz gibi soguk havada onune sicak yemek gelmesi kadar buyuk nimet yoktur,hele ki yogun bi iste calisip ustune istanbul trafigini cekiyorsan eger. Nerede yasiyosun bilmiyorum ama kucuk bi anadolu kasabasinda yasiyor olsam ben de senin gibi dusunurdum. Zaten 15dk da eve gelirsin,mesain baslamadan 40dk once uyanip ise gidersin. Dinç olursun... trafik derdin de yok. Tabikide yemegini de yaparsin,misafir de kabul edersin evine,temizligini de yetistirirsin,gezmene de vakit ayirirsin, cuzi miktarda kira verdiginden paran da cebine kalir.
Benim sartlarima gore en mantiklisi bu,hala da mutluyuz cok sukur..
Herkes ayni evde kalsin diye yazmadim ben bunlari, ben basimdan geceni yazdim.insandan insana fark var sonucta. Allah herkesi dengiyle karsilastirsin,herkesin gonlune merhamet ve sevgi versin. Sevgi ,saygi ,huzur,mutluluk oldugu surece omur boyu da kalinir. Ama her insan arasinda bunlar olmuyor ne yazik ki, sansliyim ben bu konuda cok sukur.