eşimn ailesiiiii

Ben bana para yardımı yapmadı diye goruşmeme kararı almadım. Yazdıklarımı tamamen okursanız 4 sene beni arayıp sormadı, kardeşlerimi de arayıp sormadı. Her insan sorar iyi misin nasılsın diye. Okurken yuzumuze bakmayıp, sormayıp, şimdi neden böyle oldu diye sorunca tepem atıyor. Çunku ben hep böyleydim aramızda hep mesafe vardı ve şimdi o mesafeyi yok etmek istiyor hatta babamla birlikte iş bile yapmak istiyor. Ben zaten kimseden para vs almam kendim kredimi çektim çalışınca ödeyeceğim. Babamda milletten para isteyeceğine kredi çekti şuanda Allaha şukur oduyor. Allah herkesin kalbine vermiyor o iyiliği işte ben bu çerçeveden bakıyorum. Arkadaşlarımın amcası yengesi vs hergun arar sorarlardı. Amcama sorsanız bizlerin telefon numarasını dahi bilmez üstelik bana direk karaktersiz de dediniz ya pes. Amcam yeğenlerine bir merhaba demezken evli olduğu halde başka bir kızla gezip onla gununu gün ediyor benim nefretim bu şekilde. Beni Allah biliyor ben de kendimi biliyorum daha fazla sizinle tartışmayacagım teşekkürler

Siz beni tanımadan yorum yapabiliyorsunuz ama ben yapamıyorum öyle mi? Bırakın bu işleri benim gozum kimsenin parasında değil kredimi çektim okudum Allaha şukur. Sizin gibilerden yardım alacagına insan borca girer okur zaten. Ben onlara güvenerek okumadığımı zaten kredi çekerek gostermişim. Beni kıran tek nokta 4 sene arayıp sorma deme neden benim yanıma gelmiyorsun diye. Sonra çıkıp neden şimdi gelmiyorsun de. Benim amcamı yengemi tanımıyorsunuz o yüzden daha fazla yorum yapmayın. Ben kimsenin bileziğini de saymıyorum kendileri soyluyorlar şu kadar bileziğim var diye. Kim olduğunuzu nasıl biri olduğunuzu bilmiyorum ama siz de bilmediğiniz insanları savunuyorsunuz.

ilk iki mesajini bi daha oku onlara gore yorum yazdim. ben muneccim degilim kredi cektigini ettigini nerden bileyim sunu bilmiyon bunu bilmiyon diyip duruyosun nerden bileyim hem ben sana degil senin yazdiklarina yorum yaptim sen direk bana tas kalpliligi yapistirdin ben kendimi anlatmamisim etmemesim nerden cikariyosun valla bosuna vskit harciyorum dogru diyon banane senin amcandan yengenden tanimam etmem yazdiklarina gore yorum yapabilirim sadece ama neyse hadi sana gule gule artik cok uzattik..

Yorum yapanlar niye birbirine giriyor forumlarda ben anlamıyorum,herkes fikrini beyan etmekte özgür ve kimse diğeri gibi düşünmek zorunda değil

Arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri az çok yaşamış biri olarak emin olun en çok anlayanlardan biri benimdir. Bu günümüze şükür diyelim artık. Konu sahibi kızdığı noktada haklı onu anlatıyorum. İhtiyaçları olmadığı halde istiyorlar diyo peki geri tekrar yardım ediyorlarmı ? Bunu da düşünmek lazım. Kendi nefsimiz adına da düşünürsek inan bizde bi yerde patlayabiliriz. Söylediğiniz şu noktada çok haklısınız araba alırken keşke annesinden almak yerine krediyle aldırsaydı ama annesi de iyilik yapmış vermiş halden anlamayanlara tabiki iyilik olarak gelmeyecektir (karşı tarafa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…