- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Ben konu sahibinin bakış açısı ile de bir yorum yaptım ve ödendiKal ve borcunu öde
Hiç Müge ye atma sende ordaydin hadi ödebu olayı bir kişi çözer o da MÜGE ANLI :)
hahaha konu sahibi de gitti kime borcumu ödeyeyim :) canım sıkıldı eski konulara dönüp yorum yazıyorum artık :) topic bize kaldı derdi olan varsa anlatsın deşifre de olmamış olur , boşuna yer kaplamayalım yardımcı olalım:)Hiç Müge ye atma sende ordaydin hadi öde
Bak milleti dağıttın hala veresiyeye duruyon.
ben gerçek bir sevgiyi kimsenin ayıramayacağına inanan insanlardanım.zira ne sebep olursa olsun ben evladımı istedikten sonra kimse ne sebep olursa olsun beni evladımdan ayıramaz,bence biten birşey varsa birdaha eskisi gibi olamaz,bence yanındaki sevgilisini düşünmeyin,zirasizi seviyor olsaydı iki yıldır napar eder görmeye gelirdi.bence sizde pek güvenmiyorsunuz sevgilisi oldupunu düşünüyorsunuz çok sevdiyse sevgiliyle işi neydi?daha sizi sevdiğinden bile emin değilsiniz,bence görüşmeyin net.geçmişe mazi geleceğe yarın derler.Eski eşimi en iyi nasil stalk ederim?
Eski eşimle küçük oğlum 2 aylıkken ayrildik.
Uzun zaman sonra (2 sene) Oğlunu görmek isteyip bana ulaştı. Haftaya beraber yemek yicez.
Bana karşı sanırım hala birşeyler hissediyor ki sosyal medyada durumu hala evli.
Iş için çok yurtdışına çıkıp geri geliyor ve kadınlarla hemen iyi anlaşa biliyor. Benim korkum ise o gün beni kiskandirmak için bir kadınla gelir çok bozulurum hatta o ortamda duramam. Biz çok severek evlendik malesef bizi ayırdılar. (Fazla detay yok)
Böyle bir durumla karşı karşıya oğlumun yanında kalmak istemiyorum. Bir yandan 2 sene sonra onu yine göreceğim diye kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor o yetmemiş gibi acaba öyle birsey yaparmi acaba diye de kafamda kurcalıyorum.
Hiç bir durumundan haberdar değilim ve bu beni biraz kasıyor açıkçası. Onunla ilgili bir kaç detaya ulaşırsam kendimi daha güvende hissedebilirim. Yeni sevgili gibi..
Ve öbür konuyada gelcek olursak, çok duygusal bir yapım var ve hemen gõzlerim doluyor bunu nasıl önlemlerim? Sonuçta oraya başım dik gitmek ve herzaman güçlü bir kadin oldumu ispat etmek istiyorum. Nasıl davranmalıyım?
Ohhhhh gerçekten rahatladım, sizlerin cevaplarını 4 gözle bekliyorum
ARKADASLAR evet haklısınız 2 senedir cocunu görmemiş şimdi mi geliyor gibisine. Inanın mantıklı bir açıklaması var. Yoksa ben buna zaten izin vermezdim. Fazla detaya girmek istemiyorum bu konu ile alakalı.
.
Ben de hapisteydi herhalde dedim.Silah zoruyla mı tutuluyordu?
Başka bi sebebi olamaz 2 sene çocuğunu görmemek için
Hangi güç bir insanı 2 sene evladından uzak tutabilir? Kilit altında tutulduğu bir yerde miydi? Hiçbir şey açıklamayıp, böyle bir adam hakkında objektif yorum yapmamızı da beklemeyin. Bu ayrıntılarla gayet sorumsuz, kötü bir insan gibi görünüyor.2 sene görmemeyi o tercih etmedi. Öyle gerekliydi fazla açmak istemiyorum