- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Dalga değil arkadaşım, duyarlı olmakInsan derdini açıyor siz ise burda dalga geçiyorsunuz. Sanırım bu foruma tek dalga geçmek için üye olanlarda var. Orası burası kimseyi ilgilendirmez. Benim tek istedim derdimi biraz olsada hafiflerden bir kaç iyi niyetli cümle!
Hapiste olsa yurt disina gidemezdi misal hapiste değil.Dalga değil arkadaşım, duyarlı olmak
Emin ol dalga geçsek "güzelce süslen püslen dik dur ona iyi anılarınızdan bahset" falan derdik
Ama adam 2 yıldır çocuğunu görmemiş önemli olan kısım bu
E sende açıklamıyorsun zorunda kaldı diyorsun
Atıyorum desen ki hapisteydi yeni çıktı ondan göremedi hiç falan
E o da yok
Niye gelemedi bu adam?
iyi niyetli yorum bekliyor ki kendi cümlelerinde çelişen ifadeler var , eee hadi anlat diyoruz ona da bir bahanesi var. Böyle ne dememizi istiyor ki , ben hala oradayım.Hapiste olsa yurt disina gidemezdi misal hapiste değil.
Ben konu sahibinin son çıkışı yapmasını bekliyordum zaten koaullanmis çünkü aslında biz onun gözünü acmak istedik ama olmayacak belli ki o halde durumuna göre yazalım. Gidip görünce yazar herhalde son durumu.
Hani ben iş için yurtdışına gitti ve orda tutuklandı diye düşündüm ama belli ki öyle bir durum yokHapiste olsa yurt disina gidemezdi misal hapiste değil.
Ben konu sahibinin son çıkışı yapmasını bekliyordum zaten koaullanmis çünkü aslında biz onun gözünü acmak istedik ama olmayacak belli ki o halde durumuna göre yazalım. Gidip görünce yazar herhalde son durumu.
deşifreyi açan sen miydin kız bende 2 saattir bu kadın niye yazmadı diye bekliyorum.Neyse ya tamam artık kendi kendime bir çözüm bulurum. Yinede saolun sizlerde haklısınız. Ama konuyu acarsam bir yakını olan kişi burda üye büyük ihtimal deşifre olurum ve herşey maf olur. O yüzden cok ayrintiya girmek istemedim. Ama evet bir baskasinin hikayesimis gibi okudumda yazdim veya demek istedim baya karisik duruyor.
Aynendeşifreyi açan sen miydin kız bende 2 saattir bu kadın niye yazmadı diye bekliyorum.
ByeHani ben iş için yurtdışına gitti ve orda tutuklandı diye düşündüm ama belli ki öyle bir durum yok
Valla adamın hangi zorunluluktan gelemediğini şimdi ise hangi rahatlıktan gelebildiğini bilmediğimden hiç öneri yazasım yok sen yeterince öneri vermişsin zaten kendisi şen şakrak yorumlara açık ben gidiyore:)
Diğer konuyla bağlantılı olarak yazamıyor. Ne yapalım aç dedik açtı. Boynuma borç oldu.iyi niyetli yorum bekliyor ki kendi cümlelerinde çelişen ifadeler var , eee hadi anlat diyoruz ona da bir bahanesi var. Böyle ne dememizi istiyor ki , ben hala oradayım.
valla yeni öğrendim :)Diğer konuyla bağlantılı olarak yazamıyor. Ne yapalım aç dedik açtı. Boynuma borç oldu.
Aslında fikir platformu bu farklı açılardan bakılması en güzelidir. Bende bu tarz konularda çekilirim ama ac deyince borc oldu ☺
Kal ve borcunu ödeDiğer konuyla bağlantılı olarak yazamıyor. Ne yapalım aç dedik açtı. Boynuma borç oldu.
Aslında fikir platformu bu farklı açılardan bakılması en güzelidir. Bende bu tarz konularda çekilirim ama ac deyince borc oldu ☺
Hani ben iş için yurtdışına gitti ve orda tutuklandı diye düşündüm ama belli ki öyle bir durum yok
Valla adamın hangi zorunluluktan gelemediğini şimdi ise hangi rahatlıktan gelebildiğini bilmediğimden hiç öneri yazasım yok sen yeterince öneri vermişsin zaten kendisi şen şakrak yorumlara açık ben gidiyore:)
[/QUOpayın var etiket edemedim. Bende farklı fikirleri severim normalde ama burda acayim mi dedi yüreklendirdim bende borc oldu☺
Haklısın ben ilk konuda olduğum için borçlu hissettim. Yoksa her zaman farklı fikirlerden yanayım bende durmamHani ben iş için yurtdışına gitti ve orda tutuklandı diye düşündüm ama belli ki öyle bir durum yok
Benim korkum ise o gün beni kiskandirmak için bir kadınla gelir çok bozulurum
Ne içtiyseniz aynısından istiyorum.Biz çok severek evlendik malesef bizi ayırdılar. (Fazla detay yok)
hahahahahaa :)herkes dağılsın borcu olanlar var kasıyorKal ve borcunu öde
bu olayı bir kişi çözer o da MÜGE ANLI :)Ne içtiyseniz aynısından istiyorum.
Demeyin, kadının yüreğine iner deşifre olursa Allah korusun.bu olayı bir kişi çözer o da MÜGE ANLI :)