Eşimle yaşadığımız sorunlar lütfen fikir verin.. çıkmazdayım..

Kadın sevgi ilgi ister... Erkekler de Para malesef..
Benim Eşim mutluluğu para da zannediyor annesi de aynı.. Para para diye ölecekler

Esiniz Sinirlenince daha öncede bu tip tepkiler verirmiydi? Ve ilk defa yatak ayırdı öyle degilmi? 1 aydır ayrı yatıyormussunuz... Bu şu demek, esiniz in hayatında baska biri var demek... Üzgünüm bunu yazmalıyım... Baska bir acıklama bulamıyorum..... Bir erkek Ne kadar agır işi olursa olsun veya cok büyük kavga edilmiş olsun, 1 ay boyunca ayrı yatmaz, yatmamalı... Bence Esinizi çaktırmadan kontrol altına alın. Ve hemen Sizde cocugunuzu ya annenize yada kaynanaya bırakın ve çalışma hayatına baslayın...Kendinize maddi destek saglayın.. Esinizle bir an önce konusun...Eger yatagı ayrı tutmayı uzatırsa o zaman bu konuyu es ailesine anlatıcaksınız.. Ama bu şekilde digil tabi....Aranızdaki küslük uzarsa daha da sogur sizden.

Ya deseydin it köpek sen kimsin çocuğumu benden alıyorsun da beni ayakkabısız kapıya koyuyorsun. Bunlar kendini ne zannediyor ya? Biz bunların halet-i ruhiyelerine göre mi mutlu olacağız yani? Ya Bu ataerkil sistem bitsin yada ben deliricem artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…