Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Hayır yarıyor benim bildiğin sakallarım vardı şimdi tüysüzüm hemde evde lazerle
Ben favorilerime uygulamistim ise yaramisti ama yine de ince tuyleri gormedi. Ten rengin koyu oldugu icin olabilir. Arada cenemde tek tuk kalin tuyler cikiyor hormon ilaci kullandigim icin, epilasyon aletiyle arada geciyorum, kirilma, kalinlasma olmadi, incelme de olmadi. Ilaci yakinda birakacagin, o zaman da gecmezse sadece o kalin tuylere lazer denerim .

Ben de çok düşündüm yanlışımı, yani evliliğimi devam ettirmek istiyorsam onunla birlikte ailesinin şehrine gitmeliydim ama biz burada (benim bulunduğum) şehirde tanıştık eşim benden önce 8 yıldır burada ailesinden uzakta yaşıyordu zaten ve ilk evlendiğimizde de o şehirde asla yaşamam demiştim "ben de yaşamam asla" demişti ama şimdi 9 yıl sonra fikri değişti. Ben oraya gitsem çok mutsuz olurum, bunu eşime yansıtırım ve evliliğimiz devam etmez daha hızlı biter. Uzak mesafe ilişkisi olarak ne kadar sürer onu bilmiyorum. Eşimin de mutlu olduğu yerde yaşama hakkı var ve o orada şimdi çok mutlu "tek eksiğim sensin" diyor ama dediğim gibi gidersem mutsuz olurum ve biter.

Kendi kicinin kilina baksin o

Braun markasının dudak üstü alan (paylaşmayan influencerın dövüldüğü) beyaz minik makineyi kullanan var mı? Bence jiletten farkı yoktur kesiyor neticede.
Phlips ve braun da var. Arada minik ayva tüylerimi Phlips ile kusalttığım doğrudur jilet gibi tene değmiyor. Kalınlaşmadı. Bir günde de çıkmıyor. Philips lumeanın yanında geldi. Braun eskiden vardı ilk çıktığında almıştım.

Sizi biliyorum. İkinizde geri adım atmıyorsunuz. Uzatmaları oynuyor gibisiniz. Kıl tüy de öylesine tartışma. Nasıl dert bulup bitirelim gibi bir şey olmuş. Asıl soruna odaklansanız, daha mantıklı olur

Adama bukadar tepki gösterenleri anlamıyorum.

Bende eşimde dikkat ederiz. Bende sevmem öyle kıl tüy. Hele açıkta olan yüzümde felan.

Eşimde görsem hoşlanmadığım bi yerinde bende al derim ne var bunda?

Sadece kadın dediğin tüysüz olur vs biraz dengesiz olmuş.

Bu hanzo tüm vücut epilasyona gidiyor mu? Oha yaaa. Abartan siz değilsiniz o, bence de gidip 'kadın' bulsun. Yerinizde olsam geri adım atmam.

Tepkinizde haklısınız.
Aldırmak değil de en azından favoriniz ve saç bitiminiz de olan siyah ve sert tüyleriniz için epilasyon yaptırabilirsiniz.

Siz zaten bu konuda biraz takintilisiniz gibi. Belki de bi cok insan icin normal ve dogal olan saclari bile aldirmissiniz adam da astarini istemis. Birde tavri hem cok bencilce hem cocuksu hemde inanin hoscakal demesine ne denir bilemedim. Kendi sizin kadar ozenli degildir ustelik eminim,!?

Sende tüylü erkek isteme, o ağdanın sıcak yüzüyle bir tanışsın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…