Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Sağlık açısından haklı olabilir ama psikolojik açıdan ağır saçmalık
Eşim sevmez kıl tüy bende sevmem, sağlıklı deseler de bana koku ve pislik barındırıyor hissi veriyor. Kendi bedenimde de eşimin bedeninde de sevmiyorum ve bunun altında sapıklık olduğu saçmalığına da asla inanmıyorum. Yüzyıllardır ağda kullanan, son dönemde lazer epilasyona tonla para döken insanlar herkes sapık o zaman, o nedir yahu yapmayın.... sosyal medyada her konuşanı dikkate almayın böyle böyle insanları manyak ettiler.

Konu sahibesine gelince eşiniz takıntılı ve durumu abartmış, temizlik için çeşitli yöntemlerle epilasyon yapsak da insanız kılsızlık diye bir şey söz konusu değil. Ya bu konuda bir obsesyonu var ya da sorun çıkartmak için bahane arıyor

Kadınların alıp almaması degil,kocanızın dangozlugu mevzu yalnız.Baska kadınlardan ona ne? Yakın gözlügü ile bakmıs kırın o gözlügü en iyisi.
yani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?

Kuaförde aldıran hanımlar görüyorum cidden sakal gibi çıkıyor sonrasında çok göze batıyorsa onları sarartmak en iyi yöntem bence

O da çok acılı bir işlem, düşünsenize tüm yanaklarınıza falan yaptırdığınızı incecik minicik ayva tüyleri için?

Katılıyorum, manyaklık o kadarı da. Ben lazerle yaptırdım yıllarca şimdi bitti ama yüzdeki minik tüyler gayet normal, cildi koruyor. Onları da gidip aldırmaya kalkarsan hem çok acılı, hem sağlık problemleri yaratır sözün özü gerizekalı bir adam işte.

Nerde gorecek sosyal medyada kadinlarin filtreli fotolarini gormustur, onlara da yakin gozlugu ile bakacak hali yok ya

Eşiniz dikkat ediyor mu kendi tüyüne bu kadar da abartılmaz yani

Ben epilasyonun benim gibi olanlar icin icat edildigini hep dusunmusumdur beni gorse icat eden elini opturur bir insanin her yerimi kıllı olir tüy degıl kıl. Benim yuzumdekiler tüydü sadece oda yuzumu karartiyordu. Nisanimda kadin kuaförde agdayla aldi. Bir iki ay sonra epilasyona gittim. Ömrüm gitti duzenli llarak iki sene gittim ama asla şaşmadim aksatmadim. Bacaklarim gobek sırt bitti diger bolgeler atış attiriyorum hala. Cok memnunum. Esim icin degil kendim icin gidiyorum gercekten tavsiye ederim

Ben yüzümdeki tüyleri kaş usturası ile alıyorum yıllardır, sertleşme ya da renk koyulaşması olmadı, ben kendim böyle daha çok beğendiğim için alıyorum. Bana kadın dediğin kılsız olur diyen bi adam için hiçbir yerimi almam valla kıllı gezerim, bir de pedofili misin diye sorarım, adam olsun kendine gelsin terbiyesizliğin alemi yok, yakın gözlüğü ile tüye bakmak nedir. Allah bilir klasik kıllı kılçıklı bir türk erkeğidir kendisi de, siz de ona öyle şeyler söyleyin erkek dediğin adonisli olur derim böyle herife.

Çok memnun oldum sizin için ama ben katlanamam gibime geliyor. yakın bir arkadaşım bacağına yaptırdı iğneli epilasyon ama çok çekti gerçekten, anestezik kremler vs ama tam uyuşmuyor demişti. yaptırırken gözünden yaş geliyor, annesi de her seans beraber geliyor elini tutuyordu vs.

Eşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmaz

İğneli epilasyon zor, koltukaltımda beyazlayan kıllar olduğu için makina görmeyince mecburen iğneli yaptırdım, cidden çok acısı oluyor, mecbur kalmadıkça bulaşmamak lazım. Kesin temizlik onda hemfikirim tek seansta çözüm oldu benim için ama çok zor

ne sıklıkla alıyorsunuz? Ben kaşımı ustura ile alıyorum iki günde çıkıyor geri, ben de geri çıkmaya başlayanları cımbızla alıyorum. Yani ustura ile alıyorsanız yüzü, erkeklerin traş olduğu gibi siz de her gün / gün aşırı alıyor olmalısınız yanılmıyorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…