- 22 Aralık 2020
- 3.459
- 10.973
-
- Konu Sahibi mahmut abi
Kadınların alıp almaması degil,kocanızın dangozlugu mevzu yalnız.Baska kadınlardan ona ne? Yakın gözlügü ile bakmıs kırın o gözlügü en iyisi.İşte kadınlarımız almasa böyle bir algı oluşmayacak erkeklerde de.
yani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?Kadınların alıp almaması degil,kocanızın dangozlugu mevzu yalnız.Baska kadınlardan ona ne? Yakın gözlügü ile bakmıs kırın o gözlügü en iyisi.
O da çok acılı bir işlem, düşünsenize tüm yanaklarınıza falan yaptırdığınızı incecik minicik ayva tüyleri için?Igneliyle aldiranlar memnun mu bilmiyorum, yuzde lazer ise yaramiyor cunku.
yani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?
O da çok acılı bir işlem, düşünsenize tüm yanaklarınıza falan yaptırdığınızı incecik minicik ayva tüyleri için?
Nerde gorecek sosyal medyada kadinlarin filtreli fotolarini gormustur, onlara da yakin gozlugu ile bakacak hali yok yayani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?
aynen buyutec alsın bari bir de....Yakın gözlügüyle bakmak nedirsanki gözünün üstünde de kılın var diye kaşı bahane edip hoşçakal demek icin bahane arıyor gibi geldi.Yanak tüylerini aldırınca sertlesmeyecek yontemler var evet ama esiniz yine memnun olmayacak besbelli.
İğneli epilasyon kesin çözüm.Memnun olmaz o ayrı ama yanak tüylerini sertleştirmeden aldırma yöntemi nedir? Yani sir ile aldırıyorum yüzümü ama sir de zamanla sertleştiriyor.
Eşiniz dikkat ediyor mu kendi tüyüne bu kadar da abartılmaz yaniSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Ben epilasyonun benim gibi olanlar icin icat edildigini hep dusunmusumdur beni gorse icat eden elini optururSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Çok memnun oldum sizin için ama ben katlanamam gibime geliyor. yakın bir arkadaşım bacağına yaptırdı iğneli epilasyon ama çok çekti gerçekten, anestezik kremler vs ama tam uyuşmuyor demişti. yaptırırken gözünden yaş geliyor, annesi de her seans beraber geliyor elini tutuyordu vs.Ben epilasyonun benim gibi olanlar icin icat edildigini hep dusunmusumdur beni gorse icat eden elini optururbir insanin her yerimi kıllı olir tüy degıl kıl. Benim yuzumdekiler tüydü sadece oda yuzumu karartiyordu. Nisanimda kadin kuaförde agdayla aldi. Bir iki ay sonra epilasyona gittim. Ömrüm gitti duzenli llarak iki sene gittim ama asla şaşmadim aksatmadim. Bacaklarim gobek sırt bitti diger bolgeler atış attiriyorum hala. Cok memnunum. Esim icin degil kendim icin gidiyorum gercekten tavsiye ederim
Eşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmazSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Çok memnun oldum sizin için ama ben katlanamam gibime geliyor. yakın bir arkadaşım bacağına yaptırdı iğneli epilasyon ama çok çekti gerçekten, anestezik kremler vs ama tam uyuşmuyor demişti. yaptırırken gözünden yaş geliyor, annesi de her seans beraber geliyor elini tutuyordu vs.
ne sıklıkla alıyorsunuz? Ben kaşımı ustura ile alıyorum iki günde çıkıyor geri, ben de geri çıkmaya başlayanları cımbızla alıyorum. Yani ustura ile alıyorsanız yüzü, erkeklerin traş olduğu gibi siz de her gün / gün aşırı alıyor olmalısınız yanılmıyorsam?Ben yüzümdeki tüyleri kaş usturası ile alıyorum yıllardır, sertleşme ya da renk koyulaşması olmadı, ben kendim böyle daha çok beğendiğim için alıyorum. Bana kadın dediğin kılsız olur diyen bi adam için hiçbir yerimi almam valla kıllı gezerim, bir de pedofili misin diye sorarım, adam olsun kendine gelsin terbiyesizliğin alemi yok, yakın gözlüğü ile tüye bakmak nedir. Allah bilir klasik kıllı kılçıklı bir türk erkeğidir kendisi de, siz de ona öyle şeyler söyleyin erkek dediğin adonisli olur derim böyle herife.
M mahmut abi nin yerinde olsam o gözlüğü kendim takar,öyle şeyler bulurum ki o koca da,adamı agda lazer degil ancak yeniden dogmak kurtarırSen aynen buyutec alsın bari bir de....