- 19 Mayıs 2024
- 1.749
- 1.157
-
- Konu Sahibi mahmut abi
Yazdıklarınız ciddi mi ya sanki kafa buluyorsunuz gibi geldi eşin yakın gözlüğü yakıyor gözü bozuk senin yüzündeki türden rahatsız oluyor o zaman sende ona git gözünü çizdir gözlüklü erkek mi olur de.. neden bu kadar kötü olduk anlamıyorum evlenirkende vardı onlar bende de var mesela eşimden gizli temizlerim hiç istemez oramı buramı yolayım insanı kötü hissettirmekten başka bir işe yaramıyor. Hoşçakal yazması ayrı komik saat kaça kadar hoşçakal akşama eve gelmeyecek mi? Saçmalık. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ben tüylerden mutlu değilim temizliyorum tesettürlüyüm hiç kimse görmüyor ama kendim için yapıyorum.Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Detayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.Eşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmaz
Yoo bende yaradi. Hem de lazer ilk ciktigi zaman henuz bu kadar gelismis cihazlar yokken yaptirdim. Yillardir ne biyik aldiririm ne de baska bir sey. Benim de yuzumde hatta boynumda bile tuy vardi. Simdi hicbir sey yok.Igneliyle aldiranlar memnun mu bilmiyorum, yuzde lazer ise yaramiyor cunku.
süpersiniz yaM mahmut abi nin yerinde olsam o gözlüğü kendim takar,öyle şeyler bulurum ki o koca da,adamı agda lazer degil ancak yeniden dogmak kurtarır
Detayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.
İki günde bir olur mu aklıma ne zaman gelirse ne zaman uzayıp rahatsız olmaya başlarsam o zaman alıyorum. Benim yüzümdeki tüyler sarı ve ince olduğu için uzarken rahatsız etmiyor, çok yakından bakmadan farkedilmiyor.ne sıklıkla alıyorsunuz? Ben kaşımı ustura ile alıyorum iki günde çıkıyor geri, ben de geri çıkmaya başlayanları cımbızla alıyorum. Yani ustura ile alıyorsanız yüzü, erkeklerin traş olduğu gibi siz de her gün / gün aşırı alıyor olmalısınız yanılmıyorsam?
Asıl siz süpersiniz ,koca ve gözlüğüsüpersiniz ya
Herüf dedüğün ayu gibi olurEşinizin vücudu pirüpak mı?
Ayda yılda bir görüyorsanız sizi görünce hiçbir kıl tüyü gözünün görmemesi lazımDetayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.
Ay ohaaaaa şu an şok oldum! Olabilir gerçekten of!Dağ ayısına bak hele
Kıdın dıdıgın tıysız ılırmış.
Özbakım önemli iki taraf içinde ama sizi bu kadar zora sokmasına izin vermeyin.
Fazla tüysüz isteyenlerin pedofilik olduğunu iddia ediyorlar bilginiz olsun. ( Çocuklar tüysüzdür fazla takıntılı olanlar direkt çocuk istiyorum diyemeyecekleri için kadınlara baskı yapıyorlarmış )
eger niyetiniz evliliginizi devam ettirmekse yanlis yapmissiniz. zaten bosanmayi dusunuyorsunuzdur da cesaretiniz yokken böyle bir yola girdiyseniz "kendime güvenim gelip duzenimi oturtunca rahat rahat ayrilirim" diyorsaniz dogru yapmışsiniz.Detayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.
Parti kurun oyum size ,nasıl bir nokta atısı oldu yavEşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmaz
Gerçekten gözlük kullanmak istemediği için gözünü çizdirmeye kalktı ama gittiği 2 göz doktoru da çizmedi yaşı 49, sana uygun değil, lens değişimi önerdiler onu da daha ileri yaşta yaptırmalısınız dediler. Eşim akşam eve gelmeyecek çok şükür çünkü ailesinin yanında kalıyor bir süredir, ben pazar günü onun yanına gideceğim 1 haftalığına.Yazdıklarınız ciddi mi ya sanki kafa buluyorsunuz gibi geldi eşin yakın gözlüğü yakıyor gözü bozuk senin yüzündeki türden rahatsız oluyor o zaman sende ona git gözünü çizdir gözlüklü erkek mi olur de.. neden bu kadar kötü olduk anlamıyorum evlenirkende vardı onlar bende de var mesela eşimden gizli temizlerim hiç istemez oramı buramı yolayım insanı kötü hissettirmekten başka bir işe yaramıyor. Hoşçakal yazması ayrı komik saat kaça kadar hoşçakal akşama eve gelmeyecek mi? Saçmalık. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ben tüylerden mutlu değilim temizliyorum tesettürlüyüm hiç kimse görmüyor ama kendim için yapıyorum.
paulo coelhonun kendi hikayesi diye yazdigi elif kitabında kadin adamin tren kamarasina geliyor adami bastan çıkarmak icin. o da soyle bir bakip kadinin genital tüylerini aldigiji görünce "kiz çocuklarindan hoslandigimi mi düşünüyorsun" diye payliyor kadiniFazla tüysüz isteyenlerin pedofilik olduğunu iddia ediyorlar bilginiz olsun. ( Çocuklar tüysüzdür fazla takıntılı olanlar direkt çocuk istiyorum diyemeyecekleri için kadınlara baskı yapıyorlarmış )
Anaaam bu nasıl bir nokta atışı valla doğruEşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmaz
biz kullaniyoruz annemle. braun face spaBraun markasının dudak üstü alan (paylaşmayan influencerın dövüldüğü) beyaz minik makineyi kullanan var mı? Bence jiletten farkı yoktur kesiyor neticede.
Eşin de tüysüz olsun o zamanSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Ayda yılda bir görsem benim de işime gelir de geri dönmeye ve benimle tekrar beraber yaşamaya kalkarsa onların sakal gibi geri çıkmaya başladığı zamanları da görecek.Ayda yılda bir görüyorsanız sizi görünce hiçbir kıl tüyü gözünün görmemesi lazım