- 1 Kasım 2019
- 2.668
- 4.617
-
- Konu Sahibi mahmut abi
Bahane arayan sen değilsin. Zaten her yerini ağdayla aldırıyormuşsun daha da abartmış. O kusur arıyor. Hadi bıyıkların çıkmış vs dese neyse tolore edilebilir ama minnacık ayva tüyün de derdine düşerse ben altında başka birşey aradım. O şuan sana "hoşçakal" diyerek aklınca beni seviyor benden vazgeçemez, biraz burnu sürtsün düşüncesiyle yapıyor ama sakın geri adım atma.Suratına telefon kapattım, 4 kez aradı meşgulle attım. Bahane arayan biraz ben gibi duruyor aslında ama gerginim biraz.
Erkeklere fazla iyilik yaramaz. Öyle her şeyi de sormayacaksın, fazla da yüzüne getirip laf konuşturmayacaksın.Sir ağda daha maliyetsiz çünkü ahahahah. Bunu da mı ben söyliyim?
Hey Allahım senin için kahve Faslı yoga iyi olmuş canım ama son dediğine katılmıyorum gülüm tabi ki insanlar birbirilerine kusurlarını söylemeliler ve söylerken de kendi kusurlarının farkında olmalılar. Sonuçta kusursuz insan yok ama bu senin bedenin senin cildin Allah vergisi yani bu kusur sayılmaz sen kendinle nekadar barışık olursan o okadar az söylenir. Söylediği şey çok ayıp bence biraz daha burnu sürtsün.Eşiniz de görmüştür mutlaka, yakın gözlüğü ile birisinin yüzüne baksanız neler neler görür insan. Onlar ayva tüyü deyip geçmesi lazım. Yok tamamen tüysüz olsun yakın gözlüğü ile bile görünmesin. Olur mu öyle şey? Hadi eşim cahillik etti diyelim al dedi ama "Kadın dediğin tüysüz olur" ne demek ya ben ona celallendim. "Sen o zaman kadın bul. Ben de gelmiyorum" dedim (ailesinin yanında kalıyor ben de pazar gecesi uçakla yanına gidecektim) telefonu yüzüne kapadım. 4 kere aradı açmadım. Hoşçakal diye mesaj atmış. Şaşırdım şimdi biz sevgili olsaydık ayrılmıştık o zaman diye düşündüm içimden, ama fazla da düşünemedim çünkü yoga dersine yetişmeye çalışıyordum. Yoga dersinde de telefonu kapatmak zorundaydım, bu sıkı kural. Neyse dersten sonra eve gelirken açtım baktım bana ulaşamayınca dünya kadar özür mesajı atmış. Eve gireyim de bakayım diyordum ki bir baktım ben o kafayla anahtarımı evde bırakıp çıkmışım, kapıda kaldım. Bizim sitede bir komşu var kadın kedileri besliyor. "Şurada yavrular vardı gördün mü onları, albay sulamış oraları yavruları bulamıyorum" diye ağlamaklı. Neyse kadınla yavru aradık, bulduk onları anneleri geri taşımış. Ben de dedim "ben kapıda kaldım". Kadın oğlunu çağırdı, oğlu açık olan camdaki sürgü teli ittirdi, yan duvardan bacağını atıp eve girdi de kapıyı açtı sağ olsun. Yan komşum da dışarıya çıktı ne oluyor diye. Bunlar "hadi kahve içelim" dediler. Ben de "gelin bende içelim" dedim. Öteki komşu kurabiye getirdi ben de kahve yaptım, balkonda güzel güzel içiyoruz. Eşim deli gibi arıyor. Ben de açtım "şu an konuşmak için müsait değilim misafirler var kahve içiyoruz" dedim kapadım, adam iyice meraklandıKasten yapmadım ama iyi oldu. Sonra çok özür diledi falan ama gidince sağlam bir konuşma yapacağım. Hayır birbirimize kusurlarımız nazik bir dille söyleyebiliriz bunda bir şey yok ama "kadın dediğin..." ile başlayan cümle nedir yahu?
Bu arada ben de kadın erkek fark etmez, koltuk altı deodorantı kullanmadan toplu taşımaya binen herkese ceza kesilmesi taraftarıyım. Şimdi erkekler için de ürün reklamları var ama hatırlar mısınız eskiden deodorant, şampuan, duş jeli reklamlarında sadece kadınlar vardı. Oysa erkekler leş gibi geziyor.
Yani boşanırken ne yazacak dilekçeye kıl ve tüy mü sebep olarak sunacak aşırı rezil olurdu komik duruma düşerdi bence.Hey Allahım senin için kahve Faslı yoga iyi olmuş canım ama son dediğine katılmıyorum gülüm tabi ki insanlar birbirilerine kusurlarını söylemeliler ve söylerken de kendi kusurlarının farkında olmalılar. Sonuçta kusursuz insan yok ama bu senin bedenin senin cildin Allah vergisi yani bu kusur sayılmaz sen kendinle nekadar barışık olursan o okadar az söylenir. Söylediği şey çok ayıp bence biraz daha burnu sürtsün.
Bizde çocuk yok çok şükür. Bunlar kaç yaşına gelirse gelsin büyümeyenlerden sanırım. Eşim bir keresinde "andropoza mı giriyorum acaba?" dedi ben "yok daha sen ergenlikten çıkamadın" dedim :) Eşim emekli oldu. Babasının da bazı sağlık sorunları olunca gitti. Annesi babası yaşlı ama bizim bulunduğumuz şehre gelmek istemiyorlar bizim oraya gelmemizi istiyorlar. Böyle bir sorun var işte. Eşimin açısından bakınca o da zor durumda, bir yanda babasının şehir inadı, öteki yanda karısının şehir inadı...Kıl tüy konusu halletilmiş ona yorum yapmayacağım. Eşiniz tayin isteyip mi gitti? Mecburiyetten mi? Yani bu tür konularda eşlerin birlikte ortak karar vermesi gerekir. 49 yaşına gelmiş ama birey olup evliliğine sahip çıkamamış. Benim eşim de o yaşlarda o da daha birey olamamış, bir de bizde 2 çocuk var. Sizde çocuk var mı?
Teşekkür ederim canım. Kusurları söylemek derken mesela çok bıyık çıkmıştır, çirkin duruyordur ya da kaşlar Recep İvedik olmuştur söylenebilir, ama yüzdeki minik ayva tüyleri de söylenmez artık. Söylemesi de önemli değil "kadın dediğin..." diye cümle kurması idi çok ayıp olan. Ama örneğin ben pandemi döneminde çok kilo almıştım (20 kiloya yakın) Tek bir laf etmedi kilom hakkında. Ben söyleniyordum da o "güzelsin" diyordu, oysa bayağı çirkin olmuştum. Ben sonra 18 kilo verdim kendim rahatsız olduğum için özendiğim kıyafetleri giyebileyim biraz da sağlık için. Yine güzelsin dedi bir şey demedi yani kilom hakkında hiç yorum yapmaz ama ben söylüyorum ona mesela o da kilo aldı göbeği var ve sağlığı için söyledim. Karaciğer yağlanmış, kan değerleri bozulmuş vs. Şimdi bir 7-8 kilo vermiş. Böyle şeyleri kastettim yani söylenebilir diye. Ama tabi "kadın dediğin... erkek dediğin..." diye başlayan cümlelerle değil :)Hey Allahım senin için kahve Faslı yoga iyi olmuş canım ama son dediğine katılmıyorum gülüm tabi ki insanlar birbirilerine kusurlarını söylemeliler ve söylerken de kendi kusurlarının farkında olmalılar. Sonuçta kusursuz insan yok ama bu senin bedenin senin cildin Allah vergisi yani bu kusur sayılmaz sen kendinle nekadar barışık olursan o okadar az söylenir. Söylediği şey çok ayıp bence biraz daha burnu sürtsün.
Tüm vücut ve yüz dahil sir ağda 800tl, saç yıkama ve fön 350 tl, pedikür 350tl, el tırnak törpü ve oje 100tl. Şimdi döndüm kuaförden de :)değil, 800tl verdim dün sire, fön o kadar değil.
Hoşçakal mi ? Osurukluya bak hele kendi çok mu bakımlı acaba erkek dediğindede çok özellikler lazım varmı seninkinde? Hala fazla tepkimi verdim ettim ne bu ya sal gitsinSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Eşinizin her dediğini dinlemeyin, ayrıca kendinizle alakalı her memnuniyetsizliğinizi de onun yanında asla dile getirmeyin oram öyle buram böyle vs tarzında yakınmalarda bulunmayın. Kıl tüye tek çözüm lazer maalesef başka çözümü yok. Eşinizin hoşçakalı çok saçma geldi bana yanaktaki tüy için hoşçakalsa niye evlendik abi biz hastalıkta sağlıktaydı hani hasta olsak ağdaya gidemesek yandık o zaman dkdjskskdkdn çok aşırı kötü allah sabırlar versin ali desidero şarkısındaki gibi aliye benden bir bye bye bu konuda bence çok haklısınız ben olsam 10 gün konuşmam haddini bilecek kıl yumağıSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
O zaman durum değişir sağlık sonuçta, isteyerek keyfi gitmemiş. Ama işiniz zor ne zamana kadar böyle devam edeceksiniz ki? Yaşlı insanların şehir değiştirmesi zor olur, siz o şehiri mi istemiyorsunuz yoksa eşinizin ailesi ile mi anlaşamıyorsunuz? Çünkü bu durum daha zor sizin için.Bizde çocuk yok çok şükür. Bunlar kaç yaşına gelirse gelsin büyümeyenlerden sanırım. Eşim bir keresinde "andropoza mı giriyorum acaba?" dedi ben "yok daha sen ergenlikten çıkamadın" dedim :) Eşim emekli oldu. Babasının da bazı sağlık sorunları olunca gitti. Annesi babası yaşlı ama bizim bulunduğumuz şehre gelmek istemiyorlar bizim oraya gelmemizi istiyorlar. Böyle bir sorun var işte. Eşimin açısından bakınca o da zor durumda, bir yanda babasının şehir inadı, öteki yanda karısının şehir inadı...