Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Suratına telefon kapattım, 4 kez aradı meşgulle attım. Bahane arayan biraz ben gibi duruyor aslında ama gerginim biraz.
Bahane arayan sen değilsin. Zaten her yerini ağdayla aldırıyormuşsun daha da abartmış. O kusur arıyor. Hadi bıyıkların çıkmış vs dese neyse tolore edilebilir ama minnacık ayva tüyün de derdine düşerse ben altında başka birşey aradım. O şuan sana "hoşçakal" diyerek aklınca beni seviyor benden vazgeçemez, biraz burnu sürtsün düşüncesiyle yapıyor ama sakın geri adım atma.

Sir ağda daha maliyetsiz çünkü ahahahah. Bunu da mı ben söyliyim?
Erkeklere fazla iyilik yaramaz. Öyle her şeyi de sormayacaksın, fazla da yüzüne getirip laf konuşturmayacaksın.
Benim saçlarım lüle lüle, benimki düz fönü daha çok seviyor. Birkaç kere söyledi etti, ben de yıpranır, yıpratmayan aletler var al, canım istedikçe yaparım dedim. Paşa paşa aldı, iyi oldu 10 dakikada düzleştirebiliyorum isteyince.
Her şeyde fazla öne düşüp tek başına halletmeye çalışmayacaksın. Anlasam bile ben bilmem deyip çekiliyorum artık.

Hey Allahım senin için kahve Faslı yoga iyi olmuş canım ama son dediğine katılmıyorum gülüm tabi ki insanlar birbirilerine kusurlarını söylemeliler ve söylerken de kendi kusurlarının farkında olmalılar. Sonuçta kusursuz insan yok ama bu senin bedenin senin cildin Allah vergisi yani bu kusur sayılmaz sen kendinle nekadar barışık olursan o okadar az söylenir. Söylediği şey çok ayıp bence biraz daha burnu sürtsün.

Yani boşanırken ne yazacak dilekçeye kıl ve tüy mü sebep olarak sunacak aşırı rezil olurdu komik duruma düşerdi bence.

Bizde çocuk yok çok şükür. Bunlar kaç yaşına gelirse gelsin büyümeyenlerden sanırım. Eşim bir keresinde "andropoza mı giriyorum acaba?" dedi ben "yok daha sen ergenlikten çıkamadın" dedim :) Eşim emekli oldu. Babasının da bazı sağlık sorunları olunca gitti. Annesi babası yaşlı ama bizim bulunduğumuz şehre gelmek istemiyorlar bizim oraya gelmemizi istiyorlar. Böyle bir sorun var işte. Eşimin açısından bakınca o da zor durumda, bir yanda babasının şehir inadı, öteki yanda karısının şehir inadı...
Teşekkür ederim canım. Kusurları söylemek derken mesela çok bıyık çıkmıştır, çirkin duruyordur ya da kaşlar Recep İvedik olmuştur söylenebilir, ama yüzdeki minik ayva tüyleri de söylenmez artık. Söylemesi de önemli değil "kadın dediğin..." diye cümle kurması idi çok ayıp olan. Ama örneğin ben pandemi döneminde çok kilo almıştım (20 kiloya yakın) Tek bir laf etmedi kilom hakkında. Ben söyleniyordum da o "güzelsin" diyordu, oysa bayağı çirkin olmuştum. Ben sonra 18 kilo verdim kendim rahatsız olduğum için özendiğim kıyafetleri giyebileyim biraz da sağlık için. Yine güzelsin dedi bir şey demedi yani kilom hakkında hiç yorum yapmaz ama ben söylüyorum ona mesela o da kilo aldı göbeği var ve sağlığı için söyledim. Karaciğer yağlanmış, kan değerleri bozulmuş vs. Şimdi bir 7-8 kilo vermiş. Böyle şeyleri kastettim yani söylenebilir diye. Ama tabi "kadın dediğin... erkek dediğin..." diye başlayan cümlelerle değil :)

Hoşçakal mi ? Osurukluya bak hele kendi çok mu bakımlı acaba erkek dediğindede çok özellikler lazım varmı seninkinde? Hala fazla tepkimi verdim ettim ne bu ya sal gitsin

Eşinizin her dediğini dinlemeyin, ayrıca kendinizle alakalı her memnuniyetsizliğinizi de onun yanında asla dile getirmeyin oram öyle buram böyle vs tarzında yakınmalarda bulunmayın. Kıl tüye tek çözüm lazer maalesef başka çözümü yok. Eşinizin hoşçakalı çok saçma geldi bana yanaktaki tüy için hoşçakalsa niye evlendik abi biz hastalıkta sağlıktaydı hani hasta olsak ağdaya gidemesek yandık o zaman dkdjskskdkdn çok aşırı kötü allah sabırlar versin ali desidero şarkısındaki gibi aliye benden bir bye bye bu konuda bence çok haklısınız ben olsam 10 gün konuşmam haddini bilecek kıl yumağı

O zaman durum değişir sağlık sonuçta, isteyerek keyfi gitmemiş. Ama işiniz zor ne zamana kadar böyle devam edeceksiniz ki? Yaşlı insanların şehir değiştirmesi zor olur, siz o şehiri mi istemiyorsunuz yoksa eşinizin ailesi ile mi anlaşamıyorsunuz? Çünkü bu durum daha zor sizin için.

tüm vücut ve yüz epilasyonu yaptırabilirsiniz ama onun da çok sağlıklı olmadığı söyleniyor, ilerisi için ne gibi yan etkileri olur bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…