- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.850
-
- Konu Sahibi mahmut abi
Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım.
Buğday tenliyim, koyu kumral saçlıyım ve beyaz tenlilere sarışınlara göre epey tüylüyüm, 30 yıldır evliyim eşim hiç yakın gözlüğünü takıp elmacık kemiklerimin üzerindeki tüyleri incelemedi, eşiniz arıza çıkarmaya bahane arıyor gitsin kendi andropozlu vücuduna baksın.yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş.
Kılını tüyünü bırak bu şahıstan kendini bir an önce kurtarmaya bak. Gitsin kendine yumurta gibi bir kadın bulsun dağ ayısı hanzo.Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Sorun sanki kıl tüy değil gibi ailenin yanında kalmak nedirDetayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.
Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Cikmaz deseler yapacaksiniz yaniyani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?
Telefonda mi dedi bunu:)Suratına telefon kapattım, 4 kez aradı meşgulle attım. Bahane arayan biraz ben gibi duruyor aslında ama gerginim biraz.
Parmaktaki tüylerin temizliğe, hijyene ne gibi bir engeli var?Yani kıl tüy olayını bende hiç sevmem açıkçası
Bazı insanlarda parmaklarda el üstünde bile kıl görüyorum yok artık ya diyorum
Temizliğin bakımın ilk şartı bence tüysüz olmak
Yüzdeki tüyler için q switch lazer öneririm size cilt lekelerine de iyi geliyor,1000 lira gbi bir fiyatı var ayda/iki ayda bir giderseniz cillop gibi olursunuz
Tabiki eşiniz için değil önce kendiniz için.
O kadınlardan biri de sizsiniz farkındaysanız. Bizim hiç böyle dertlerimiz yok. Ne değişik bir kafa ya.İşte kadınlarımız almasa böyle bir algı oluşmayacak erkeklerde de.
Mahmut abi gibi görünüyor:)Parmaktaki tüylerin temizliğe, hijyene ne gibi bir engeli var?