- 20 Ocak 2010
- 44.898
- 150.425
- 43
- Konu Sahibi mahmut abi
Hayır yarıyor benim bildiğin sakallarım vardı şimdi tüysüzüm hemde evde lazerleIgneliyle aldiranlar memnun mu bilmiyorum, yuzde lazer ise yaramiyor cunku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yarıyor benim bildiğin sakallarım vardı şimdi tüysüzüm hemde evde lazerleIgneliyle aldiranlar memnun mu bilmiyorum, yuzde lazer ise yaramiyor cunku.
Bibiiiii hoşgeldinKendi kıllı götüne baksın ayı bu arada kocan için drğil ama kendin için philips lumea öneririm hele şimdikiler efsane kuaförlerde sürünme al rahat et kocana aldır hatta baya pahalı
O degil de şu vucutta cıkan kılların aldıkca daha sert ve kararlı cıkma meyli saçta olsaydı keske.Kazırdım direktAyda yılda bir görsem benim de işime gelir de geri dönmeye ve benimle tekrar beraber yaşamaya kalkarsa onların sakal gibi geri çıkmaya başladığı zamanları da görecek.
Peki konuda ki adam kim o zamanDetayı yakaladınız, konuyu uzatmamak için yazmadım eski konularımdan hatırlayanlar var mıdır bilmiyorum da biz eşimle bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz çünkü eşim ailesinin yanında kalıyor ben de ailesinin şehrinde yaşamak istemediğim için gitmedim onunla.
Aldı phillips değil başka bir markaydı ama cilt tipime uygun olmadığı için yeğenime hediye ettik. Ayrıca yüzdeki incecik tüyleri görür mü ki? Ama niyetim yok ben düzenli kuaföre aldırıyorum beni rahatsız eden kısımları zaten, arada kendim de normal epilasyon cıhazı kullanıyorum.Kendi kıllı götüne baksın ayı bu arada kocan için drğil ama kendin için philips lumea öneririm hele şimdikiler efsane kuaförlerde sürünme al rahat et kocana aldır hatta baya pahalı
bıyık içün pratik olabilir gibi duruyor, belki kaş ortasıbiz kullaniyoruz annemle. braun face spa
cok memnunuz. acisi var ama tum yuzde kullanilabiliyor (ha yine de tum yüzümü almam. insana tüy de lazim)
Sevgilim yok şaka, eşim işte biz uzak mesafe ilişkisi yaşayan sevgililer gibi olduk, ayda bir görüşüyoruz.Peki konuda ki adam kim o zaman
benim kaş ortam yok ama kasin bittigi yerden kulagin altina dogru bir capraz var ya:) oralar rahatsiz ediyor beni oralari aliyorum. tek kas arasi ve dudak olsa parasini karşılamaz:)bıyık içün pratik olabilir gibi duruyor, belki kaş ortası
Doğru oralara da olur. Benim max tüy o kadar işte sarı kafa ve açık ten olmanın ekmeği ama güneşte pis yanıyorum tavuk gibi kızarıyorum 3 dk yeterbenim kaş ortam yok ama kasin bittigi yerden kulagin altina dogru bir capraz var ya:) oralar rahatsiz ediyor beni oralari aliyorum. tek kas arasi ve dudak olsa parasini karşılamaz:)
Çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum size. Örneğin kendimi düşünüyorum ben hiç bir zaman eşime ya da değer verdiğim bir erkeğe "erkek dediğin.." şeklinde başlayan cümle kurmam asla, çok aşağılayıcı bir şey. Bu arada tabi ki eşim yakın gözlüğünü takıp yüzümü incelemedi. Yakın gözlüğü kullanıyor, bazen de uzun süre gözünde kalıyor ve birbirimize yakın oturduğumuz bir an görmüş herhalde.Kadin dediğin... diye baslayan cumlelerden nefret ediyorum. Benim icin direkt uygarlik seviyesi bu sekilde baslayan cumlelerle olculuyor.
Yakin gozluguyle incelerken bi höst diyemediniz mi? Adam oturmus kil tuy hesabi yapmis, bence az bile abartmissiniz, hoscakalmis, bak hele bak sanki bana best model of the world.
Bu ulkenin bir Kivanc Tatlitug (Kenan Imirzalioglu, Kerem Bursin, Tarkan vs vs) gercegi var iken, diger erkeklerin karsi tarafi begenmeme luksu oldugunu zannetmeleri cok hadsizce.
Tuyler atalarimizdan bize genetik miras ve hepsinin bir sebebi var, genetik mirastan cok rahatsiz oluyorsa gitsin once kendininkileri kestirsin (tamamini)
Eşim de bana bir gun kadin dedigin diye baslayan bir cumle kurma gafletinde bulundu, oyle bir cinnet gecirdim ki kadin derken besmele ceker artik.
Her meseleyi hallettiniz bu kaldı tek dert.Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
ya tek derdimiz bu olsa keşkeHer meseleyi hallettiniz bu kaldı tek dert.
Ha iyi bari, gozumde inceleme sahnesi canlandigi icin bir miktar delirip oyle yazmistim ilk mesaji. :)Çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum size. Örneğin kendimi düşünüyorum ben hiç bir zaman eşime ya da değer verdiğim bir erkeğe "erkek dediğin.." şeklinde başlayan cümle kurmam asla, çok aşağılayıcı bir şey. Bu arada tabi ki eşim yakın gözlüğünü takıp yüzümü incelemedi. Yakın gözlüğü kullanıyor, bazen de uzun süre gözünde kalıyor ve birbirimize yakın oturduğumuz bir an görmüş herhalde.
Yok kadın dediğin şöyle olur, tüysüz olur, kocasının kütüğüne geçer, kaynana kayınbaba eğler, şimdiki garılar kaynana istemiyi, ohooo gelmiş elli yaşına derdi tasası nazı bitmiyor. Yürüsün gitsin hem tüysüz hem ailesine aşık bi kadın bulsun.ya tek derdimiz bu olsa keşke
bız zaman bulamıyoruz diye wp den yazıyoruz hatta :)))Eşiniz olduğuna emin misiniz çünkü evliler telefonda çok detay konuşmaz
Yok kadın dediğin şöyle olur, tüysüz olur, kocasının kütüğüne geçer, kaynana kayınbaba eğler, şimdiki garılar kaynana istemiyi, ohooo gelmiş elli yaşına derdi tasası nazı bitmiyor. Yürüsün gitsin hem tüysüz hem ailesine aşık bi kadın bulsun.