Eşimle tatile bile gitmek istemiyorum ipler kopuyor

Üroloğa gidip ben napabilirim ki eşim istemedi zaten sonra sonra çözüm olmayıpta ben inanmamaya başlayınca ispatlama amaçlı gel demeye başladı çift terapistine gidelim dediğimde gidelim ama bu durumu anlatamam dedi işin özü olmuyor nerden tutsam elimde kalıyor benim kendi yoluma bakmaktan başka çarem kalmadı

Yani adama uzuldum cunku cok ugrasiyor gercekten. Ama kimse bunu bile bile evlenen adamla senwlerce evli kalmak zorunda degil.

Üroloğa giderken kapıda beklerdiniz.
Psikologa gidip anlatabilip neden cift terapistine anlatamıyor acaba eşiniz?
Yani evet eğer anlatamam diyorsa haklısınız.
Yaşayan sizsiniz tabii en son kararı siz vereceksiniz, inşallah hayat istediğiniz gibi olur.

Gene dediler jxjxhxh ben dedim. Bu kqrsindakinin hakkina girmek artik 3 sene sonra bala.duzelen bisey yoksa

Cinsel sorunu varsa evlenmeden once kadina soylemesi gerekiyodu. Kadinda ona gore karar verecekti. Esini kandirip sonra yok terapiste sorunumu anlatamam, yok doktor biseyin yok dedi deyip mizmizlanmak neyin nesi anlamadim ben. Sinir oldum adama, bende sana katılıyorum o yuzden

İstemedi işte anacım zorla peşine mi takılayım bide onun tartışmasını mı yapayım hassas bi konu zaten çekiniyor vs
Psikoloğada sevgiliyken gitti (çok emin değilim gittiğinden) gittiysede çift terapisinde 3 kişi olucaz pek açık bi insan değil çekiniyor olabilir veya aslında içten içe çözüm olmadığından emin olduğundan boş çaba olarak görüyor olabilir

Hakkınızda hayırlısı olsun deyip çekiliyorum kenara zor bir durum haklısınız

Affınıza sığınarak soruyorum; ön sevişme, durduk yere dokunma yanaşma, istek vs. oluyor mu onda? Yani tam birleşme sırasında mı bozuluyor o büyü? 3 yıl çok çok uzun ya

tüm yorumları okudum ve ayrılın diyorum… maalesef tek uğraşan taraf sizsiniz gibi geldi

Halam geldi aklıma. Ah kızım biz eniştenle evlendiğimiz günden beri bacı kardes gibiyiz der hep. 5 çocuklarının olması dışında sorun yok
Bizimki de diyor çocuk yapalım nasıl olsa tedaviye gidiyorum:) ama hayvan terli yemezler kimbilir kaç kadın ziyan oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…