- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
- Konu Sahibi macbethlady
-
Üroloğa gidip ben napabilirim ki eşim istemedi zaten sonra sonra çözüm olmayıpta ben inanmamaya başlayınca ispatlama amaçlı gel demeye başladı çift terapistine gidelim dediğimde gidelim ama bu durumu anlatamam dedi işin özü olmuyor nerden tutsam elimde kalıyor benim kendi yoluma bakmaktan başka çarem kalmadıBakın böyle yazsanız sizi anlamayacak değilim, lakin burada en başından beri savunduğum nokta güzel konuşmak, güzel anlatım.
Cinsellik olmadan evlilik olmaz çok haklısınız, ama "gider ayri yatarim" deyince bende oluşan izlenim "sarılıp uyumak umurumda değil, yeterki libidosunu düzeltsin" gibi oluyor (cümlelerimi düzgün kurmaya çalışıyorum kusura bakmayin eğer yanlis ifade ediyorsam).
Ya da "bir sonrakine ben de gideyim" derseniz simdiye kadarki muayenelerinde eşinizi yalnız bıraktığınızı anlarım ki (psikolojik yahut fizyolojik) bunun da bir rahatsizlik oldugu düşünülürse eşinizin hastaneye giderken elini tutmaniz gerekiyordu.
Empati yapamayacak bir insan değilim benim de evliligimde cinsellikten uzaklastigim bir donem oldu, esimin de oldu (bizimki bebek yapma calismalarinin psikolojimizi etkilemesi yuzundendi maaselef), belki eşinize biraz daha destek olursanız sorunlar daha rahat çözülür diye düşünmüştüm sadece.
denemeler oldu tabi ama gerçek anlamda birşey olmadı3 senedir hic cinsel birlesme olmadi mi?
Yani adama uzuldum cunku cok ugrasiyor gercekten. Ama kimse bunu bile bile evlenen adamla senwlerce evli kalmak zorunda degil.Üroloğa gidip ben napabilirim ki eşim istemedi zaten sonra sonra çözüm olmayıpta ben inanmamaya başlayınca ispatlama amaçlı gel demeye başladı çift terapistine gidelim dediğimde gidelim ama bu durumu anlatamam dedi işin özü olmuyor nerden tutsam elimde kalıyor benim kendi yoluma bakmaktan başka çarem kalmadı
denemeler oldu tabi ama gerçek anlamda birşey olmadı
Yani 3 sene daha harcayamam diyosan bosan tabii ki. Duzelmeme ihtimali de var cunkudenemeler oldu tabi ama gerçek anlamda birşey olmadı
Gene dediler jxjxhxh ben dedim. Bu kqrsindakinin hakkina girmek artik 3 sene sonra bala.duzelen bisey yoksaBurda bi kadin 3 yildir vajinusmusum dese direkt bosan, adam seni bekleyecek derler
Üroloğa giderken kapıda beklerdiniz.Üroloğa gidip ben napabilirim ki eşim istemedi zaten sonra sonra çözüm olmayıpta ben inanmamaya başlayınca ispatlama amaçlı gel demeye başladı çift terapistine gidelim dediğimde gidelim ama bu durumu anlatamam dedi işin özü olmuyor nerden tutsam elimde kalıyor benim kendi yoluma bakmaktan başka çarem kalmadı
Üroloğa giderken kapıda beklerdiniz.
Psikologa gidip anlatabilip neden cift terapistine anlatamıyor acaba eşiniz?
Yani evet eğer anlatamam diyorsa haklısınız.
Yaşayan sizsiniz tabii en son kararı siz vereceksiniz, inşallah hayat istediğiniz gibi olur
Ben şok ben bim ben a101denemeler oldu tabi ama gerçek anlamda birşey olmadı
Gene dediler jxjxhxh ben dedim. Bu kqrsindakinin hakkina girmek artik 3 sene sonra bala.duzelen bisey yoksa
İstemedi işte anacım zorla peşine mi takılayım bide onun tartışmasını mı yapayım hassas bi konu zaten çekiniyor vsÜroloğa giderken kapıda beklerdiniz.
Psikologa gidip anlatabilip neden cift terapistine anlatamıyor acaba eşiniz?
Yani evet eğer anlatamam diyorsa haklısınız.
Yaşayan sizsiniz tabii en son kararı siz vereceksiniz, inşallah hayat istediğiniz gibi olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun deyip çekiliyorum kenaraİstemedi işte anacım zorla peşine mi takılayım bide onun tartışmasını mı yapayım hassas bi konu zaten çekiniyor vs
Psikoloğada sevgiliyken gitti (çok emin değilim gittiğinden) gittiysede çift terapisinde 3 kişi olucaz pek açık bi insan değil çekiniyor olabilir veya aslında içten içe çözüm olmadığından emin olduğundan boş çaba olarak görüyor olabilir
Halam geldi aklıma. Ah kızım biz eniştenle evlendiğimiz günden beri bacı kardes gibiyiz der hep. 5 çocuklarının olması dışında sorun yokdenemeler oldu tabi ama gerçek anlamda birşey olmadı
Çiko bana ağlıyor bu geceBen şok ben bim ben a101
Ay bu ne ya okudukça çıldırdım. Çiko ağlamıyor çiko kendini yerden yere atıyor şuan.Çiko bana ağlıyor bu gece
Yaşayıp göreceğim varmış diyorum artık napim kimsenin hayatımıza boş yere girmediğini biliyorum var mistik karma bişilerAy bu ne ya okudukça çıldırdım. Çiko ağlamıyor çiko kendini yerden yere atıyor şuan.
Bizimki de diyor çocuk yapalım nasıl olsa tedaviye gidiyorum:) ama hayvan terli yemezler kimbilir kaç kadın ziyan oldu böyleHalam geldi aklıma. Ah kızım biz eniştenle evlendiğimiz günden beri bacı kardes gibiyiz der hep. 5 çocuklarının olması dışında sorun yok
Çaba gösteriyor gibi görünüyor aslında yerinde sayıyor ama bence gerçek sebebi içinde biliyor beni oyalıyo boşanıcam inştüm yorumları okudum ve ayrılın diyorum… maalesef tek uğraşan taraf sizsiniz gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?