- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
- Konu Sahibi macbethlady
-
Yaşandı. Horlama seslerinden uyuyamadim tatil boyunca. Hadi bu neyse de. İlk gün harici uykum var deyip itti beni hep üstünden emekli Salih öğretmen gibimerhaba kızlar
Ben tam bir yazcıyım isterim ki ayağımda terlik üstümde şort efil efil gezeyim ama şimdi öyle psikolojiye girdim ki tatile gitmek istemiyorum hayattan bezdim ot gibiyim
Sebebi de eşimle olan sıkıntılarım,hem horluyor hem cinsel problerimiz var sırf bunlardan dolayı ayağım gitmiyor dinlenmeye gideceğime iyice moralim bozulup gözaltlarım mosmor geliyorum
Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum artık
Herkes cıvıl cıvıl benim de kanım kaynıyor eee suya gir çık güneşlen akşam odana geç emekli albay gibi yat uyu kardeş kardeş
Ben gitmek istemiyorum diyip sebeplerini de açık açık söylediğim halde iki de bir otel gösteriyor heyecanlı heyecanlı kıyamadım üç günün sonunda tamam dedim ama bu birlikte gittiğimiz son tatil diye düşünüyorum
Okadar fedakar iyi bi adam ki bazen herşeyi bi kenara bırakıp devam etmek istiyorum ama sonra dehşet bi duygu geliyor beynim ısınıyor düşündükçe yapamayacağımı görüyorum
Sona doğru yaklaştık ona bu yaz sonuna kadar süre vermiştim…
çift terapistine gitsek işe yarar mı bilmiyorum bizim durum karışık çünkü işin içinde cinsel sorunlar var
Bu yaz sonuna kadar süresi var bi ilerleme görmezsem boşanıcamÖnceki konularını hatırlıyorum boşanacam diyordun ne oldu o iş
Düşüklük değil dümdüz yok yani öyle söyleyeyim horlamasını ayrı yatıyorum zaten idare ederim ama asıl büyük sorun diğeriEşinizin gece uyurken nefes alma durumu nasıl? Burnundan rahat nefes alamıyorsa horlama sebebi odur, muhtemelen gece uykusunda rahat nefes alamadığı için sabahları ve özellikle gün içinde kendini yorgun hissediyor bu da cinsel yönden düşüklüğe sebep oluyor olabilir. Bence önce horlama sorununu çözüp deneyin.
Evet teraziye koyduğumda iyi yönleri baskın ama evliliğin sürmesi için gereken en önemli şey yokEşini övüyor musun dövüyormusun belli değil
Kararsızlık ve karmaşa var düşünceleriniz de destek alsanız belki duygularınız daha net olur
Cinsel sorunlar derken nasıl sorunlar mesela? Yani bazı şeyler var ki hiç tahammül edilemeyecek şeyler. Bide kaç yıllık evlisiniz? Çabası var mı cinsellikteki sorunlarla ilgili duzeltmek için?merhaba kızlar
Ben tam bir yazcıyım isterim ki ayağımda terlik üstümde şort efil efil gezeyim ama şimdi öyle psikolojiye girdim ki tatile gitmek istemiyorum hayattan bezdim ot gibiyim
Sebebi de eşimle olan sıkıntılarım,hem horluyor hem cinsel problerimiz var sırf bunlardan dolayı ayağım gitmiyor dinlenmeye gideceğime iyice moralim bozulup gözaltlarım mosmor geliyorum
Herkes cıvıl cıvıl benim de kanım kaynıyor eee suya gir çık güneşlen akşam odana geç emekli albay gibi yat uyu kardeş kardeş
Ben gitmek istemiyorum diyip sebeplerini de açık açık söylediğim halde iki de bir otel gösteriyor heyecanlı heyecanlı kıyamadım üç günün sonunda tamam dedim ama bu birlikte gittiğimiz son tatil diye düşünüyorum
Okadar fedakar iyi bi adam ki bazen herşeyi bi kenara bırakıp devam etmek istiyorum ama sonra dehşet bi duygu geliyor beynim ısınıyor düşündükçe yapamayacağımı görüyorum
çift terapistine gitsek işe yarar mı bilmiyorum bizim durum karışık çünkü işin içinde cinsel sorunlar var
Bu sorunların hepsi çözülebilir şeyler. Sanki sebep arar gibisiniz bitmesi için. Belki yaniliyorumdur bilmiyorum. Seven insan böylesi basit sorunların çözüm yolunu arar önceliklemerhaba kızlar
3 yıl olucak bekliyorum seviyorum ama böyle sevgim de saygım da azalıyor evli gibi değilde ev arkadaşı gibiyiz sadece dışarıya karşı evli gibiyiz çünküÖnemli olan sevip sevmeniz birine kıyamıyorsunuz diye evli kalınmaz ki olan size olur. Seviyorsanız mücadele edin ama.
Yavrum evli çiftin cinsel hayatının olmaması sebep aramak mı? Burda adam 3 gün sevişmedi diye aldatıyomu beni istemiyormu konuları açılıyor:)Bu sorunların hepsi çözülebilir şeyler. Sanki sebep arar gibisiniz bitmesi için. Belki yaniliyorumdur bilmiyorum. Seven insan böylesi basit sorunların çözüm yolunu arar öncelikle
3 yıldır çözülemedi birçok doktora gitti ilaç verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlarmış ama benim sabrım kalmadı artıkbence destek alması gereken kişi sen değilsin eşin. çözülemeyecek bir problem mi?
Onun da mücadele verip tedavi olması lazım yoksa olan sizin gençliğinize olacak.3 yıl olucak bekliyorum seviyorum ama böyle sevgim de saygım da azalıyor evli gibi değilde ev arkadaşı gibiyiz sadece dışarıya karşı evli gibiyiz çünkü
Cinsellik evliliğin yüzde 80 nidir. Haftada en az 2 kere olmalıdır bana göre. Bu çok büyük bir sorun. Su içmek bir ihtiyaç , sekste bir ihtiyaç. Horlamasına bir şey diyemem sevgilimle tatile gitmiştim o da horluyordu ben rahatsız olmadım. Erkek millete deyip geçmiştim. Ama cinsel terapist bir sorun bulmalı yoksa bu evliliğin bir anlamı yok, mastürbasyon yapacaksam niye evleniyim kiYavrum evli çiftin cinsel hayatının olmaması sebep aramak mı? Burda adam 3 gün sevişmedi diye aldatıyomu beni istemiyormu konuları açılıyor:)
Erken boşalma mı? Ereksiyon sorunu mu? İşte evlenmeden önce insan bu yüzden bence beraber olmalı.3 yıldır çözülemedi birçok doktora gitti ilaç verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlarmış ama benim sabrım kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?