• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tatile bile gitmek istemiyorum ipler kopuyor

Uyku apneası yok onların gece nefesleri tıkanıyor ölecek gibi oluyorlar öyle birşey yok bizde yani birçok test birsürü tedavi denendi eğer burundan çözülcekse olay o doktorları dava edeyim
İçinde istek olsa bunu düzeltmek istese düzeltirdi o bu bahane

Uyku apneası yok onların gece nefesleri tıkanıyor ölecek gibi oluyorlar öyle birşey yok bizde yani birçok test birsürü tedavi denendi eğer burundan çözülcekse olay o doktorları dava edeyim
Eşiniz masturbasyon da mı yapmıyor yoksa ikili ilişkilerde mi sorun oluyor?

Ya sanırım benim isteğim var eşimin yoksa devam etmezdim. Yaşınız da çocuk isteği için müsaitken ayrılıp yeni ufuklara yelken açın derim.

3 yıl boyunca hiç sevişememişsiniz Macbeth Hanım. Bundan ala sebep mi olur?
Daha bunun için boşanılır mı diyorlar. Ne için boşanılır? 60 yaşında hiç orgazm olamamış bir kadın olarak yaşamak mı reva?
Bir de sonraki seçeceğin de aynı olursa ne yapacaksın, ilk bahtın altın tahtın diyenler var. Onu da boşar gerekirse bacım. :deli:
İktidarsız erkeklerin adanmış koruyucusu olmak zorunda değil kimse. İyice cinlendim haa okudukça, hele biri de daha mevzuyu
Mühür imza ✍️✍️✍️

alıntı yaptığım kişiye yazmıştım, uyku apnesini hatırlayamamıştı o yüzden

Back
X