- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
- Konu Sahibi macbethlady
-
Erektil disfonksiyon:) çabası var gibi görünüyor gitti çeşitli doktorlara ilaç iğne tedavisi hiç bir işe yaramadıCinsel sorunlar derken nasıl sorunlar mesela? Yani bazı şeyler var ki hiç tahammül edilemeyecek şeyler. Bide kaç yıllık evlisiniz? Çabası var mı cinsellikteki sorunlarla ilgili duzeltmek için?
Tamam işte bence önce horlama sorununu çözün, doğru nefes alamadığı için horluyor ve o da vücut fonksiyonlarını etkiliyor, cinsellikte bunlardan birisi.Düşüklük değil dümdüz yok yani öyle söyleyeyim horlamasını ayrı yatıyorum zaten idare ederim ama asıl büyük sorun diğeri
EreksiyonErken boşalma mı? Ereksiyon sorunu mu? İşte evlenmeden önce insan bu yüzden bence beraber olmalı.
Erektil disfonksiyonCinsel sorunlar eşinizin kendi elinde olsn bi şey mi? Ya da libifosy mu düşük
Bu ihtimal profösörlerin aklına gelmemiş yazdıklarınızı ileteyimTamam işte bence önce horlama sorununu çözün, doğru nefes alamadığı için horluyor ve o da vücut fonksiyonlarını etkiliyor, cinsellikte bunlardan birisi.
Yani bilemedim zor bir durum. Uzun yıllar tedavi görüyor ama ilerleme yoksa zor.. Ama çokta zor bir karar. Önemli mi cinsellik aşırı önemli kesinlikle. Ama çok seviyorsan devam edilir mi bilemedim. Zor. He ama sevgin artık azalmıştır eşin hiç çabası yoktur o durumda bence gayet haklı bir boşanma nedeni.Erektil disfonksiyon:) çabası var gibi görünüyor gitti çeşitli doktorlara ilaç iğne tedavisi hiç bir işe yaramadı
Evet birçok uzmana gitti iğne ilaç tedavileri işe yaramadı yan tedaviler aldı prp lswt gibi onlarda fayda etmedi burda ben herşeyi tek tek yazsam 4 sayfa tutar işin özeti cinsel hayatım yok evleneli 3 yıl olucak herkes çocuk bekliyor benim çocuk için yaşım geçiyor vs vs özetleyebildim umarım durumumuBunun için uzman hekimler var. Takdir edersiniz ki bu kişiler bu işin piri. Vajinismus olup yıllarca birlikte olamayan çiftler var ama sonuçta tedavisi var. Siz başvurdunuz mu hiç uzmana. Horlama ise artık sorun bile sayılmaz benim eşim yillardir cihaz ile uyuyor apne cihazı ilk zamanlar zorlandım ama alıştım çünkü burda benim sevgim önemli. Keza benimde evliliğimin 2-3 senesi benden kaynakli cinsel sorunlarımiz vardı tedavisini oldum depresyon kaynakli bozukluktu. 2 sene tedavi gördüm. Esim bosansamiydi benden.
Hayatım hep böyle ikilemde geçti zaten nedense daha doğrusu iki ucu bklu değnekYani bilemedim zor bir durum. Uzun yıllar tedavi görüyor ama ilerleme yoksa zor.. Ama çokta zor bir karar. Önemli mi cinsellik aşırı önemli kesinlikle. Ama çok seviyorsan devam edilir mi bilemedim. Zor. He ama sevgin artık azalmıştır eşin hiç çabası yoktur o durumda bence gayet haklı bir boşanma nedeni.
boşa bence sürekli böyleyseEreksiyon
adam neyine güvenip evlenmiş anlamadım.Evet birçok uzmana gitti iğne ilaç tedavileri işe yaramadı yan tedaviler aldı prp lswt gibi onlarda fayda etmedi burda ben herşeyi tek tek yazsam 4 sayfa tutar işin özeti cinsel hayatım yok evleneli 3 yıl olucak herkes çocuk bekliyor benim çocuk için yaşım geçiyor vs vs özetleyebildim umarım durumumu
Sizin eşiniz boşamamış ama boşanmak için çok sağlam bir sebep anne-baba olma hakkını elinden alıyorsun karşındakinin
Genel bi sorun yoksa mazur görülebilir bu benimki en baştan beri böyle hiç yok cinsellik siz evli misiniz hala?Yaşandı. Horlama seslerinden uyuyamadim tatil boyunca. Hadi bu neyse de. İlk gün harici uykum var deyip itti beni hep üstünden emekli Salih öğretmen gibi
Peki sevgiliyken hiç yakinlasmadiniz mi? Yani bunu burda konuşunca baya tepki veriliyor ama yaşanması gerek bence bazı şeylerin ki sonrasında böyle durumlar olmasın. Şimdi size yazık değil mi evlendiniz öğrendiniz ki böyle bir problem var ne kadar zor. Halbuki sevgiliyken öğrensen ayrıldım bitti.Onu da sordum böyle değildim falan filan klasik şeyler söyledi insanın aklına herşey geliyor a seksüel olabilirsin bile dedim çünkü adam bu olayı aramıyor benim sonradan böyle bi problemim çıksa 3 yıl değil 3 günde çözmeye çalışırdım
Biz hiç evlenmedik ki, zirvede biraktikGenel bi sorun yoksa mazur görülebilir bu benimki en baştan beri böyle hiç yok cinsellik siz evli misiniz hala?
En iyisini yapmışsınızBiz hiç evlenmedik ki, zirvede biraktik
Aslinda ben de evlenirdim kesin her şeye rağmen kendimi bir şekilde evli bulurdum. Ama sonrasında daha büyük sorunlar karşıma çıktı. Alkolizm, kumar gibi..En iyisini yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?