• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tatile bile gitmek istemiyorum ipler kopuyor

Yaz sonuna kadar süre de verseniz, terapi de alsanız sorun adamdan kaynaklı. Yani siz bunları yapınca onun cinsel organı bu çabanızdan aldığı yetki ile büyümecek. Belki de eşiniz içeri girince olayları doğru bile anlatmıyor olabilir doktora. Ya da bambaşka nedenleri vardır. Ben o kadar doktor gezip çözümsüz kalmasına pek inanamadım
Ben de öyle düşündüm söyledim herşeyi anlattın mı diye anlattığını söylüyor gel birlikte gidelim diyor valla benim aklım almıyor ama bunu ona anlatamıyorum bi anda kestirip atmazsamda kurtulamıcam bu döngüden

Düşüklük değil dümdüz yok yani öyle söyleyeyim horlamasını ayrı yatıyorum zaten idare ederim ama asıl büyük sorun diğeri
Sizinle sevişsin ama sonra siz horlamasından rahatsız olmayın diye baska odada yatsın yada siz başka odaya geçin. Doğru mu anlamışım?
Pardon bencil olabilir misiniz?

3 yıldır çözülemedi birçok doktora gitti ilaç verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlarmış ama benim sabrım kalmadı artık

Diyorlarmis dediniz ya Hic kendiniz e nabizdan hormon sonuclarina falan baktiniz mi? Erkekler cinsel sorunlarinin ustune asla gitmiyo. Benim bi arkadasin kocasinin hormonlari alt sinirdaydi adam bisure igne kullandi, sonra birakti bide kadina sen cok isteklisin diye sacmalamaya basladi. Kk dada boyle cok ornek var. Beraber gitmediyseniz bide siz eslik edin esinize

Sizinle sevişsin ama sonra siz horlamasından rahatsız olmayın diye baska odada yatsın yada siz başka odaya geçin. Doğru mu anlamışım?
Pardon bencil olabilir misiniz?
Malesef yanlış anlamışsınız
Pardon okuduğunuzu anlamıyor olabilir misiniz?

Diyorlarmis dediniz ya Hic kendiniz e nabizdan hormon sonuclarina falan baktiniz mi? Erkekler cinsel sorunlarinin ustune asla gitmiyo. Benim bi arkadasin kocasinin hormonlari alt sinirdaydi adam bisure igne kullandi, sonra birakti bide kadina sen cok isteklisin diye sacmalamaya basladi. Kk dada boyle cok ornek var. Beraber gitmediyseniz bide siz eslik edin esinize
Gördüm testini normal hormonları bidahakine ben de bi gideyim bakalım

Malesef yanlış anlamışsınız
Pardon okuduğunuzu anlamıyor olabilir misiniz?
"Horlamasina cozum bulurum zaten ayri yatiyorum" derseniz ne anlamami bekliyorsunuz?
Psikologa (yada terapist yada psikiyatrist) beraber gidelim demis eşiniz ve siz gitmemissiniz
Ben de öyle düşündüm söyledim herşeyi anlattın mı diye anlattığını söylüyor gel birlikte gidelim diyor valla benim aklım almıyor ama bunu ona anlatamıyorum bi anda kestirip atmazsamda kurtulamıcam bu döngüden
Bu mesajdan da bunu anlıyorum, yine mi yanlış anlamışım? Çünkü sadece "vallahi benim aklim almıyor" yazmışsınız.
Siz bir komutan edasiyla istedikleriniz olsun diye uzaktan komut veriyor gibisiniz.
Yine mi okuduklarımı anlayamamışım?
Yahut siz kendinizi yanlış ifade ediyor olabilir misiniz?

Gördüm testini normal hormonları bidahakine ben de bi gideyim bakalım
3 yıldır çözülemedi birçok doktora gitti ilaç verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlarmış ama benim sabrım kalmadı artık

Doktor bisey yok demis ya ben bunu inandirici bulmadim. Erken bosalan erkeklerde ereksiyon oluyor. Esiniz aseksuel olabilie, cinsel yonelimi de farklı olabilir. Burada bi uye bu yuzden bosandi mesela. Adam paravan evlilik yapmisti.
tibbi olarak hersey normalse psikiyatrist/psikolog artik bu konu uzerinde calisan kim varsa onunla görüşmeye gidebilir

Komutan edasında kendimi inanılmaz haklı buldum, canım kendim.
E hadi lütfettiniz, gidin bari bir dahakine!
Problemin kaynağı zaten evliliğin başından beri cinsel hayatımızın olamayışı,horlaması onun yanında hiç bişey yani ayrı yatarım olur biter diyebiliyorsun veya tedavisi çok daha kolay önceliğim evliliğimi sürdürebilmek adam zaten sevişmiyor ki yatıp kalkıp başka odaya gideyim? Bencil olsam 3 yıldır düzelmesini beklemem kendimden ne ödünler verdiğimi bir kadın olarak anlayabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü bu durumlarda kadın baskı altında kalıyor boşansa baba evine dönme derdi evliliğe devam etse çocuk yapın baskısı ve daha bir çok şey yazabilirim lütfen empati yapamıyorsanız hemen insanları yaftalamayın bu hiç kolay bi durum değil burada denk gelmişsinizdir adam 3 gün yanaşmasa konu açanlar var kafayı yiyolar

merhaba kızlar

Ben tam bir yazcıyım isterim ki ayağımda terlik üstümde şort efil efil gezeyim ama şimdi öyle psikolojiye girdim ki tatile gitmek istemiyorum hayattan bezdim ot gibiyim
Sebebi de eşimle olan sıkıntılarım,hem horluyor hem cinsel problerimiz var sırf bunlardan dolayı ayağım gitmiyor dinlenmeye gideceğime iyice moralim bozulup gözaltlarım mosmor geliyorum😄
Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum artık
Herkes cıvıl cıvıl benim de kanım kaynıyor eee suya gir çık güneşlen akşam odana geç emekli albay gibi yat uyu kardeş kardeş
Ben gitmek istemiyorum diyip sebeplerini de açık açık söylediğim halde iki de bir otel gösteriyor heyecanlı heyecanlı kıyamadım üç günün sonunda tamam dedim ama bu birlikte gittiğimiz son tatil diye düşünüyorum
Okadar fedakar iyi bi adam ki bazen herşeyi bi kenara bırakıp devam etmek istiyorum ama sonra dehşet bi duygu geliyor beynim ısınıyor düşündükçe yapamayacağımı görüyorum
Sona doğru yaklaştık ona bu yaz sonuna kadar süre vermiştim…
çift terapistine gitsek işe yarar mı bilmiyorum bizim durum karışık çünkü işin içinde cinsel sorunlar var
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma da

Horlama konusunuda yazayim.
1.Burun kemigi egriligi nefes almasını engelliyor olabilir.
2.kucuk dili buyuk olabilir.
3.alerjisi olabilie(burun tikanikligi yapar)
Dedem bunlarin ameliyatini oldu biraz daha iyi durumda su an.
Hatta sonrasinda üniversite hastanesinde yatti. Uyku polikliniği miydi neydi. Bi gece orda aletlerle gozlem altinda oluyorsun

Problemin kaynağı zaten evliliğin başından beri cinsel hayatımızın olamayışı,horlaması onun yanında hiç bişey yani ayrı yatarım olur biter diyebiliyorsun veya tedavisi çok daha kolay önceliğim evliliğimi sürdürebilmek adam zaten sevişmiyor ki yatıp kalkıp başka odaya gideyim? Bencil olsam 3 yıldır düzelmesini beklemem kendimden ne ödünler verdiğimi bir kadın olarak anlayabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü bu durumlarda kadın baskı altında kalıyor boşansa baba evine dönme derdi evliliğe devam etse çocuk yapın baskısı ve daha bir çok şey yazabilirim lütfen empati yapamıyorsanız hemen insanları yaftalamayın bu hiç kolay bi durum değil burada denk gelmişsinizdir adam 3 gün yanaşmasa konu açanlar var kafayı yiyolar
Bakın böyle yazsanız sizi anlamayacak değilim, lakin burada en başından beri savunduğum nokta güzel konuşmak, güzel anlatım.
Cinsellik olmadan evlilik olmaz çok haklısınız, ama "gider ayri yatarim" deyince bende oluşan izlenim "sarılıp uyumak umurumda değil, yeterki libidosunu düzeltsin" gibi oluyor (cümlelerimi düzgün kurmaya çalışıyorum kusura bakmayin eğer yanlis ifade ediyorsam).
Ya da "bir sonrakine ben de gideyim" derseniz simdiye kadarki muayenelerinde eşinizi yalnız bıraktığınızı anlarım ki (psikolojik yahut fizyolojik) bunun da bir rahatsizlik oldugu düşünülürse eşinizin hastaneye giderken elini tutmaniz gerekiyordu.
Empati yapamayacak bir insan değilim benim de evliligimde cinsellikten uzaklastigim bir donem oldu, esimin de oldu (bizimki bebek yapma calismalarinin psikolojimizi etkilemesi yuzundendi maaselef), belki eşinize biraz daha destek olursanız sorunlar daha rahat çözülür diye düşünmüştüm sadece.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma da
Değil emin olun ki…😅

Konu sahibi yanında gidin bakalım yeterince açık mı? Cinsel terapistlere de yönelebilirsiniz beraber. Psikolojiyle yakından bağlantılı bir durum bu. Hele ki doktorlardan sorun yok cevabından sonra kesin öyle.
Üroloğa birlikte gitmek sanki ona inanmıyormuşta teyit etmek için gibi olacak bilmiyorum çift terapistine gitmeyi düşünüyorum ama biyolojik olduğundan neredeyse eminim

Back
X