Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Allah korusun canım Tövbe de öyle şey olur mu sağ salim doğum yapmak nasip etsin Allah ...
Lütfen bı Düşünceleri en azından bebek Doğan'a kadar at kafandan
Eşini belli ki annesi doldurmuş sen o Kv ye papuç Bırakma nerede rahat edeceksen orada kal zorunda değilsin hoş
Kal annende yap doğumunu bir süre dinlen eşinde yumuşar zaten o da belli dolduruşa gelmiş yumuşamazsa da kendi bilir Karısı çocuğu burada anası orada

Kızlar evlendim evleneli öyle seyler yasadık ki ben artık inanın güçlü biri değilim. Kendi basıma dısarı cıktıgım da korkar hale geldim. Biliyorum yargılamak cok kolay böyle seyler okusam cocuk neden yaptın ben bile derim sürpriz bebek oldu sorunum bebeğim değil. Ya hanginiz ister hamilelikte eşinizden ayrı olmak bebeğinizin üzerindne biton laf konusulmasını vs vs. Ben ölmek istiyorum ben ölürsem bebeğim ne olacak. Üzülüyorum oğlumuz adına cok üzülüyorum doğmamış oğlum nelerle karsılastı. Bugunluk dava değil kalsan olmuyor gitsen olmuyor. Allahım yardım et bana

Merhaba,suan psikolojik olarak cok bunaldığınız icin böyle kötü bir duada bulunduğunuzu varsayıyorum.ölum isteyene zulüm gelir derler.Simdi tek düsünmeniz gereken bebeğinizin sagsalim dunyaya gelmesi.kayinvalidenizde kalmak da nerden çikti.Ben bu erkekleri anlamiyorum gercekten.En cok annenize ihtiyaciniz olacak zamanda gergin bir ortamda ne isiniz var.Eşinizi cok alttan almayin.ikinizin de evladi dunyaya gelecek olan melek.Siz onun o pamuk tenine mis kokusuna odaklanin.Bu surecte sizin yaninizda olmayip hayatini yasamayi seçiyosa ne hali varsa gorsün.Net olarak annemde kalicam bukadar diyip fazla uzatmayin.Ne kadar ayip ediyorlar.Bu şekilde davranirlarsa lohusa depresyonuna da sokarlar sizi.Güclu olun ve bebeğinizi emzirmeye odaklanin. Lutfen o duaniz icin de tovbe edin.O melek en cok annesine muhtaç.Allah size armağan vermiş sizin düsünduklerinize bakin..Bol bol şükredin,dedigim gibi eşiniz de ne hali varsa görsün.Ben olsam hala kocam diye cevaplamazdim mesajlarini.HAtta cevaplamazdım bile...Ama tabi kendi hayatiniz.Benden bukadar...SAglikli dogumlar dilerim.Umarim normal bir şekilde dogum yaparsiniz.Simdiden dikislerden bahsetmeyin.Ben normal dogum yaptim.Hem cok kolay oldu hem de hic dikişim olmadı.Saglikli günler..

Ailecek hiçbiriniz o bebeğin tırnağını hak etmiyosunuz...Ben de hamileyim kimsenin dört dörtlük bi hayatı yok hepimizin sıkıntıları var ama dünyanın sonu gelse gene de böyle b.ktan bi mesele için bebeğimle ilgili böyle bi cümle kurmam.Allah sana akıl fikir versin, o bebeğin de Allah yardımcısı olsun belli ki kimseden hayır görmeyecek.Zaten bütün sorunlu ailelerin çocukları kazara oluyo KK’da ne hikmetse.

Ayrıca ne varmış yani hamileliğini eşinden ayrı geçiriyosan?eşi askerdeyken hamile olan, eşi şehit olan,yurtdışında vs olan milyonlarca kadın var onlarınki can değil mi?bu kadar sıkıntıya gelemeyen bi yapınız varken neden analığa soyundunuz?annelik toz pembe ve kolay bişey mi?kimse için hayat kolay değil, bu kadar güçsüz ve taakatiniz yokken nası annelik yapacaksınız?

Canım insan bazen yeter Allahım düştüm der bi bakmışsın daha da düşmüşsün. Allah sana çok güzel bir mucize nasip etmiş. Belki de bebeğini kucağına aldıktan sonra hayatın eskisinden daha iyi olacak/ şu anda çok güçsüzüm diyorsun, bebeğin senin gücün kuvvetin olacak/ sıkma canını. Bebeğini sağlıkla kucaklamak için dua et/ Allah kaynana da eşine de Hidayet nasip etsin. Bu zor zamanda onların daha çok anlayış göstermesi lazım. Ama sen şimdilik onlrı boşver. Oğluna odaklan. İnşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın yavrunu. Güzel düşün güzel olsun her şey.

Saçma sapan konuşmayın. Gönülden diliyorum inşallah o doğum masasından sağ salim çıkarsınız ama daha sonra o günahsız yavruya zarar vermezsiniz.

Ah yavrum uzaktan konusmak o kadar kolay ki. Ne yaşadıklarımı bilsen belki daha farklı konusurdun. Belki de haklısındır ne diyeyim. Ben bu hale kendi kendime gelmedim sen hiç gercek silahı basında hissettin mi mermi tutukluluk yaparak hayata devam ettiğini. Caresizlikten hersey Caresizlikten. Benim psikolojim bozuk ben bunu kabul ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim ben yasayan bi cenazeyim.

Adam hayatımı yaşıcam demiş sizin ettiğiniz bedduaya bakın..Annelik öyle pes etmeye gelmez.. O bebeğin ne günahı var.. Allah korusun ettiğiniz beddua kabul olsa emin olun eşinize de kayınvalidenize de hiçbişey olmaz..Eşiniz kaldığı yerden hayatına devam eder... Lütfen tövbe edin ettiğiniz bedduadan.. İnsan bebeğini kucağına aldığı an ona bir şey olmasın diye her gün her gece dua ediyor.. Kendine de daha güçlü olmak için telkin veriyor.. Şimdi böyle diyorsunuz ya ilerde bu sözleriniz için çok üzüleceksiniz.. Allah sağ salim kucağınıza almayı ve onunla bir ömür mutşu sağlıklı yaşamayı nasip etsin.. Kocasız yaşayabilirsiniz ama bebeğiniz olmadan yapamazsınız..

Eşiniz mi dayadı o silahı?

Saçma sapan konuşmayın. Gönülden diliyorum inşallah o doğum masasından sağ salim çıkarsınız ama daha sonra o günahsız yavruya zarar vermezsiniz.
Asla ben bi cana koyacak biri değilim lendi canıma Allah korusun asla kıyamam. Öyle olsaydı gebeliğimin ilk zamanı aldırırdım ama hep direndim. Simdi gücüm kalmadı sadece

Allah kimsenin böyle bir cumle kuracak kadar aklini almasın. Pesss. Hamilelik psikolojisi de diyemiyorum, yaşadığınız hic birşeyi de bu cümleyi kuracak kadar anlamlı bulmuyorum.
Kayinvalidenin de torunu, annemin evine istediği zaman gelir görür bebeği diyeceksiniz, olay kapanacak. Ikiniz de uzatmissiniz gereksiz yere.
Ağzınızı hayra açın biraz, doğum arefesinde

Ya ne olucak ki aileniz yanınızda değil mi ?
Ailem yanımda. Eşim suan deseki cocugu istemiyorum ve bosanıyorum sonrası böyle olmayacak biliyorum. Benim yüzümden ailem de zarar görecek biliyorum. Bebeğim elimden alınacak biliyorum. Nerden demeyin Örnekleri ailede var.

Bu psikolojiyle nasıl anne olacaksınız siz
Bebeğin ve kendinizin ölmesini isteyinceye kadar sağlıklı bir doğum yapıp kendi hayatınızı kurmaya çalışmanız çok mu zor

Maşallah kaynanaya depar atıyorsun ona gücün var
Hayatımi yaşayacağım git nerede doğum yaparsan yap diyen kocana gücün yok tartışmaya halin yok hala kocam niye böyle

Ha bi arada böyle konuşuyorsun insanın dilek kapısı ne zaman açık olur bilemezsin
Kendini bebeksiz doğumdan çıktığını ellerin boş evine döndüğünü bir an düşün
Ağzını hayra ac

Öyle deme lütfen Allah korusun ikinizi de. Sen şu an hormonların etkisiyle çok duygusalsin. Keşke eşine biraz tavrı koysaydin. Ayrıca annene kalman en doğrusu. Lohusalik da ayrı bir psikoloji zaten. Kv deye sakin gitme ne olursa olsun mahvolursun valla. Insallah sorunları esinle cozersiniz. Saglikla büyüt bebeğini :)

herseyden önce insan o anlatda aciz oluyor ve annesine htiyac duyuyor birsey isterken bile cekinmiyor. bunu söyle esine. Allaha dua et öyle seyler deme karnındaki yavruyu germe ne halleri vars agöraünlrr ister gelsin ister gitsin kendi vicdanına kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…