Ah yavrum uzaktan konusmak o kadar kolay ki. Ne yaşadıklarımı bilsen belki daha farklı konusurdun. Belki de haklısındır ne diyeyim. Ben bu hale kendi kendime gelmedim sen hiç gercek silahı basında hissettin mi mermi tutukluluk yaparak hayata devam ettiğini. Caresizlikten hersey Caresizlikten. Benim psikolojim bozuk ben bunu kabul ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim ben yasayan bi cenazeyim.Ailecek hiçbiriniz o bebeğin tırnağını hak etmiyosunuz...Ben de hamileyim kimsenin dört dörtlük bi hayatı yok hepimizin sıkıntıları var ama dünyanın sonu gelse gene de böyle b.ktan bi mesele için bebeğimle ilgili böyle bi cümle kurmam.Allah sana akıl fikir versin, o bebeğin de Allah yardımcısı olsun belli ki kimseden hayır görmeyecek.Zaten bütün sorunlu ailelerin çocukları kazara oluyo KK’da ne hikmetse.
Ah yavrum uzaktan konusmak o kadar kolay ki. Ne yaşadıklarımı bilsen belki daha farklı konusurdun. Belki de haklısındır ne diyeyim. Ben bu hale kendi kendime gelmedim sen hiç gercek silahı basında hissettin mi mermi tutukluluk yaparak hayata devam ettiğini. Caresizlikten hersey Caresizlikten. Benim psikolojim bozuk ben bunu kabul ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim ben yasayan bi cenazeyim.
Asla ben bi cana koyacak biri değilim lendi canıma Allah korusun asla kıyamam. Öyle olsaydı gebeliğimin ilk zamanı aldırırdım ama hep direndim. Simdi gücüm kalmadı sadeceSaçma sapan konuşmayın. Gönülden diliyorum inşallah o doğum masasından sağ salim çıkarsınız ama daha sonra o günahsız yavruya zarar vermezsiniz.
Benim psikolojim bozuk ben bunu kabul ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim ben yasayan bi cenazeyim.
Ya ne olucak ki aileniz yanınızda değil mi ?Asla ben bi cana koyacak biri değilim lendi canıma Allah korusun asla kıyamam. Öyle olsaydı gebeliğimin ilk zamanı aldırırdım ama hep direndim. Simdi gücüm kalmadı sadece
Ailem yanımda. Eşim suan deseki cocugu istemiyorum ve bosanıyorum sonrası böyle olmayacak biliyorum. Benim yüzümden ailem de zarar görecek biliyorum. Bebeğim elimden alınacak biliyorum. Nerden demeyin Örnekleri ailede var.Ya ne olucak ki aileniz yanınızda değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?