Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Dasbidan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
103
41
13
Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı

Zaten soylemissin dikislerim olacak annemde kalmak istiyorum diye.bencede annende kalmalisin.sozunden geri adim atma annende kal bebegini dogur keyfini cikar.
Allah saglikla kucagina almani nasip etsin.
Birak kv dusunmeyi esinide cikar kafandan.
Soylemlerinde sanki bekarlik hayatini ozlemis gibi birseyler var.
Doguma gelirse zaten konusrsunuz gelmezse o zaman düşünürsün nasil devam etmek istediğini

Allah korusun saçmalama lütfen ya.
Rabbim benim yasadıklarımı size yasatmasın. Öyle bi hamilelik gecirdim ki gözümden yaş dinmedi. Ben ilk defa anne oluyorum eşimden zaten uzaktayım bi de bu olanlar gücüm de hevesimde kalmadı. İnsallah oğlumla birlikte öteki tarafta mutlu olurum insallah

Oyle deme canim benim su an sinirlisin ondan boyle diyorsun daha onunde evladinla gecirecegin guzel gunlerin var onu dusun hic kimse icin uzme kendini
İnanın sinirli değilim eşime ters bişey de demiyorum yorgunum sadece tek istediğim huzura kavusmak

Yazık günah büyük konuşma hiç.Allah korusun sana birşey olmaz da o doğumda bebeğine birşey olursa o Zaman ölsen de vebalinden kurtulamazsın.Eşin saçmalıyor dengesizleşiyor git gide tamam da.Sen de biraz akılcı davran.Ailende kalmak istiyorsan orda kal istemiyorsan kalma.Bu yüzden ölmek gerekmiyor.Saçma sapan konuşunca ilerde önümüze çıkıyor,o yüzden sen de güçlü dur lütfen.

Allah aşkınıza ne büyük şey yaşamışsınız da böyle bir istekte bulunabiliyorsunuz?

Çok kızdım ben size ya..

Olmasın efendim olmasın.
Salak koca tribi, kaynana fesatlığına karşı dimdik ayakta duramayacak kadınlar anne olmasın!

Git yaşa hayatını be canım burnumda evladımı mı düşüncem seni mi?
Ananı da al git dilersen diyecek yerde ölelim inşallah bilmem ne!!

Allah korusun ya...Bu kaynanalarda ne meraklı gelinlere yarabbim.Sen şuan sadece bebeğine odaklan.Sağ salim kucağına alırsın inşallah.Doğumdan sonra kocandan hesabını sorarsın ama şimdi stres yapma.

Başlığı görünce elim ayağım titredi konuyu bile okuyamadım inşallah ne sorunun varsa çözersin bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Kendi kendinize etmişsiniz. O koca da kayınvalide de çocuğun bir tırnağı etmez. Çocuk niye ölüyormuş, çok mu bunaldın hepsini yolla hayatından. Yazık günah.

Böyle kötü düşüncelere kapılma
Kararını devam ettir
Ailenin yanında kal
Sadece kendini ve bebeğini düşün
Annesi bir daha ararsa sakince ifade et kendini
Bunu bunu yaptığın işin daha rahat edeceğim için anneme ihtiyacım olduğu için burada kalacağım
Bencillik edip eşimi doldurman hem oğluna hem bana ve bebeğime zarar veriyor
Bir anne olarak istediğin buysa söyleyecek sözğm yok de
Eşin belliki annesinin söylemlerinden bunalmış onu ikna edemeyince sana yüklenmiş
Hiç uzatma
Birşeu yazarsa yada ararsa sadece bebeğimizi düşünmek doğuma odaklanmak istiyorum başka sorunla uğraşmayacağım
Haksız yere bizden uzak durmakda yanımızda olmakta senin tercihin de geç

Keşke kayınvalidene yaptığın atarı, kocana da yapabilseydin.

Kocam neden böyle soğuksun nedir yaa...
Bu gelinen son nokta. 9 ay boyunca zaten sesimi cıkardım neler yasandı. Artık bişey yasansın istemiyorum. İlk ailemin yanında kaldıgımda ailem nelere sahit oldu. Ses cıkarınca ne olacak gördüm. Ben eşimden bişey istemiyorum artık adam annesi ve benim aramda kalıp durdu. Annesinin hatalarını biliyor ama annesi ne yapsın. Sorunum kavga cıksın dediğim olsun vs değil kavga gürültü hiç bişey istemiyorum. İlk defa böyle düşünür oldum değişik bişey farklı bi huzur beni cagırıyor resmen sus konusma sabret az kaldı diye bi his var. Aglama dısında hiç bişey içimden gelmiyor

Allah korusun...
Bu kv lere ne oluyor ne münasipmiş annen varken elin anasında kalmak nedir? Direk şap diye cvp verseydin bu şekilde! Senin yerin böyle bir durumda annenin yeanı.Kimsenin kimseye böyle emir vermeye hakkı yok! Trip atması gereken de senken,kocam niye soğuksun nedir ya? Adam çocuğu olacak hayatını yaşamaya karar vermiş çok ilginç. Bu adamlar niye bu hale geliyor biliyor musun? Fazla pohpohlanmaktan! Ağzının payını vermen gerektiği yerde sen kocam neyin var dersen böyle olur işte..
Bu kadar dramatize de etme hepsinin ağzının payını ver sus en güzeli. Kendini bu kadar ezdirmenin manası yok.

Bebeğine odaklan, eşinin de üstüne düşme öyleyse ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…