Rabbim benim yasadıklarımı size yasatmasın. Öyle bi hamilelik gecirdim ki gözümden yaş dinmedi. Ben ilk defa anne oluyorum eşimden zaten uzaktayım bi de bu olanlar gücüm de hevesimde kalmadı. İnsallah oğlumla birlikte öteki tarafta mutlu olurum insallahAllah korusun saçmalama lütfen ya.
İnanın sinirli değilim eşime ters bişey de demiyorum yorgunum sadece tek istediğim huzura kavusmakOyle deme canim benim su an sinirlisin ondan boyle diyorsun daha onunde evladinla gecirecegin guzel gunlerin var onu dusun hic kimse icin uzme kendini
Bu gelinen son nokta. 9 ay boyunca zaten sesimi cıkardım neler yasandı. Artık bişey yasansın istemiyorum. İlk ailemin yanında kaldıgımda ailem nelere sahit oldu. Ses cıkarınca ne olacak gördüm. Ben eşimden bişey istemiyorum artık adam annesi ve benim aramda kalıp durdu. Annesinin hatalarını biliyor ama annesi ne yapsın. Sorunum kavga cıksın dediğim olsun vs değil kavga gürültü hiç bişey istemiyorum. İlk defa böyle düşünür oldum değişik bişey farklı bi huzur beni cagırıyor resmen sus konusma sabret az kaldı diye bi his var. Aglama dısında hiç bişey içimden gelmiyorKeşke kayınvalidene yaptığın atarı, kocana da yapabilseydin.
Kocam neden böyle soğuksun nedir yaa...
Bebeğine odaklan, eşinin de üstüne düşme öyleyse ne diyeyim...Bu gelinen son nokta. 9 ay boyunca zaten sesimi cıkardım neler yasandı. Artık bişey yasansın istemiyorum. İlk ailemin yanında kaldıgımda ailem nelere sahit oldu. Ses cıkarınca ne olacak gördüm. Ben eşimden bişey istemiyorum artık adam annesi ve benim aramda kalıp durdu. Annesinin hatalarını biliyor ama annesi ne yapsın. Sorunum kavga cıksın dediğim olsun vs değil kavga gürültü hiç bişey istemiyorum. İlk defa böyle düşünür oldum değişik bişey farklı bi huzur beni cagırıyor resmen sus konusma sabret az kaldı diye bi his var. Aglama dısında hiç bişey içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?