Belkide böyle çünkü her kavgada benim haksız olduğumu dile getiriyor sürekli değişmen lazım diyor. Ne yapmam gerekiyor peki danışacak kimsem yok. Ben zamanında bu yüzden terapide aldım. Her kavgada kendini haklı gösteriyor beni haksız çıkarıyor ve ben kendiime hakım olamıyorumMesela benim babam babadan başka her şeye benziyordu bunu bahane edip eşime böyle davranmıyorum çünkü ne alaka?
Size söyleyeyim, manipüle ediliyorsunuz. Haklı olduğunuz konuda bile eşinizi savunuyorsunuz yapmayın, çok üzerler sizi böyle
Öyle her konuda siz haksız olamazsınız, kendi evliya mıymış? Hiç hatası yok muymuş? Hadisin oradan. Size bu kadarcık şeyden gelipte yok dönülmez yollar falan dediği anda hayırdır neymiş o dönülmez yol diyin ya, korkmayın.Belkide böyle çünkü her kavgada benim haksız olduğumu dile getiriyor sürekli değişmen lazım diyor. Ne yapmam gerekiyor peki danışacak kimsem yok. Ben zamanında bu yüzden terapide aldım. Her kavgada kendini haklı gösteriyor beni haksız çıkarıyor ve ben kendiime hakım olamıyorum
İşte söylüyorum tartışma büyüdükçe büyüyor. Yoruldum artık çok bunaldımÖyle her konuda siz haksız olamazsınız, kendi evliya mıymış? Hiç hatası yok muymuş? Hadisin oradan. Size bu kadarcık şeyden gelipte yok dönülmez yollar falan dediği anda hayırdır neymiş o dönülmez yol diyin ya, korkmayın.
Örneğin bu konuda haklısınız siz, net yani. O kadar yorgunsa akşam okey oynamaya da çıkmasın madem.
Tartışma bir büyür, iki büyür üçüncü de anlar manipüle edemeyeceğini. Hani ben demiyorum kedi köpek gibi kavga edin ama kendinizi de ezdirmeyin. Bu ille ses yükseltme ya da tartışma değil, sakin sakin de konuşabilirsiniz. Kendinizi ifade edin ama yeri gelince de tırnaklarınızı gösterin.İşte söylüyorum tartışma büyüdükçe büyüyor. Yoruldum artık çok bunaldım
Bence ilk zamanlarda çok fazla gösterdiğim için böyle oldu belkideTartışma bir büyür, iki büyür üçüncü de anlar manipüle edemeyeceğini. Hani ben demiyorum kedi köpek gibi kavga edin ama kendinizi de ezdirmeyin. Bu ille ses yükseltme ya da tartışma değil, sakin sakin de konuşabilirsiniz. Kendinizi ifade edin ama yeri gelince de tırnaklarınızı gösterin.
Şimdi biz sizin ilişkinizi bilemeyiz, burada yazdıklarınız kadarını bilip yorumluyoruz. Benim gördüğüm haklı olduğunuz bir konu var, eşiniz özel alan bilmem ne diyerek boşanma lafı açmış buna rağmen kendinizi suçlu görüyorsunuz, eşinizin boşanma konusu açmasını bile aslında ben üstüne gittim, annesi babası boşanmış, annesi evlenmiş falan diyerek yumuşatmaya çalışıp sebepler buluyorsunuz. Açıkçası ben üzüldüm, zaten haklı olduğunuz konuda böyle bir manipülasyona gelmenize ve eşinizin davranışlarına bahane bulmaya çalışmanıza. Bulmayın diyorum işte.Bence ilk zamanlarda çok fazla gösterdiğim için böyle oldu belkide
Belkide böyle çünkü her kavgada benim haksız olduğumu dile getiriyor sürekli değişmen lazım diyor. Ne yapmam gerekiyor peki danışacak kimsem yok. Ben zamanında bu yüzden terapide aldım. Her kavgada kendini haklı gösteriyor beni haksız çıkarıyor ve ben kendiime hakım olamıyorum
Her tartışmada siz haksız olamazsınız. Eşiniz işin kolayını bulmuş, sizi de buna inandırmıs. Kaybetmekten de korktuğunuz için de ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz haliyle.Belkide böyle çünkü her kavgada benim haksız olduğumu dile getiriyor sürekli değişmen lazım diyor. Ne yapmam gerekiyor peki danışacak kimsem yok. Ben zamanında bu yüzden terapide aldım. Her kavgada kendini haklı gösteriyor beni haksız çıkarıyor ve ben kendiime hakım olamıyorum
Evet konuşmayacağım diyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum. O gitti ben şuan evde tek kaldım. Ama hep böyleydi biz kavga ederdik ve hep ben suçlu görülürdüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorumTebrikler! Çok başarılı bir şekilde manipüle oluyorsunuz.
Adama akşam evden çıkma dediniz mi ? Hayır. Arkadaşlarıyla geçireceği zamanı size ayırmasını istediniz mi ? Hayır. 7/24 dizimin dibinde otur böyle dip dibe yaşayalım dediniz mi ? Hayır. Gündüz benle zaman geçir akşam dışarı çık, sen dışarda sosyalleşiyorsun ben eve tıkılıp kalıyorum benim ihtiyaçlarımı da önemse dediniz özetle. Ve şu an o size kırgın ? Şaka gibi.
Korktuğumu biliyor ve onda istemiyor aslında ama ben zorlama beni bunaltma şekilinde söylemleri var trip naz çekmeye hiç gelmiyorHer tartışmada siz haksız olamazsınız. Eşiniz işin kolayını bulmuş, sizi de buna inandırmıs. Kaybetmekten de korktuğunuz için de ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz haliyle.
Bu tartışmada da eşiniz sürekli sizinle evde durup arkadaşlarıyla dışarı çıkmak gibi bir alışkanlığa sahip değilse uzatmaya gerek yokmuş. Sürekli bu şekilde oluyorsa siz haklı olursunuz ama yine de konu ayrılırim tehditine gelmemeli. Bu sebepten ayrılacaksan sen bilirsin deyip korkmayacaksınız. Eşiniz korktuğunuzzu anlarsa geri adım atmaz tabi.
Klasik kadını şirretlikle, boşanmakla korkutup sindiren Türk erkeği, amannnn kocasız ben ne yaparım, halim nice olur diyen Türk kadını, aynen devam ...Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Korkmayı bırak öncelikle, en fazla ne olur mesela , boşanmak neden bu kadar korkutucu, en ufak olayda boşan demiyorum ki , o kadar korkusuz o kadar gözü kara ol ki eşin seni boşanmakla tehtit edip sindiremesin, şimdiden pısıp kalmışsınEvet konuşmayacağım diyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum. O gitti ben şuan evde tek kaldım. Ama hep böyleydi biz kavga ederdik ve hep ben suçlu görülürdüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Sevdiğim için olabilir mi korkmak değil kaybetmek istemiyorum. Neden korkuyum kiKorkmayı bırak öncelikle, en fazla ne olur mesela , boşanmak neden bu kadar korkutucu, wn ufak olayda boşan demiyorum, o kadar korkusuz gözü kara ol ki eşin seni boşanmakla tehtit edip sindiremesin, şimdiden pısıp kalmışsın
Aferin böyle korkmaya devam et , güzel koz vermişsin eşine, Allahım bu meslektaşlarımın neden hepsi böyleeeeBiz 3 yıldır evliyiz. İkimizde öğretmeniz kendimiz severek evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz hala ben onu çok seviyorum ama korkuyorum bir gün ayrılırsa diye. Ben biraz fevri bir insanım başlangıçta çok yükseliyorum ama sonra oda devam ettirdi. Eşimin aileside biraz sıkıntılı onlarla da pek iyi değil arası kendince göz dağı veriyor ben herkesi hayatımdan çıkarabilirim diye
Peki o neden seni kaybetmekten korkmuyor sayın hocam!Sevdiğim için olabilir mi korkmak değil kaybetmek istemiyorum. Neden korkuyum ki
Pardon sevmediğini nerden çıkardın. Korkuyorum demedim farkındaysan kaybetmek istemiyorum dedim.Aferin böyle korkmaya devam et , güzel koz vermişsin eşine, Allahım bu meslektaşlarımın neden hepsi böyleeeeOkulda da hepsi tuttuğunu koparan , cesur kadın modlarında, iş kocaya gelince dizlerinin bağı çözülüyor hepsinin, eşin seni sevmiyor ki ...
Peki o neden seni kaybetmekten korkmuyor sayın hocam!
Bu kafa ile bu koca sizi parmağında oynatır...Bu kadar acımasız davranamam ben onu seviyorum, oda beni seviyor benim haksız olduğum noktalarda var tabiki. Ben sadece aramızın bir an önce düzelmesini istiyorum.
Ben size cevap vermek istemiyorum çünkü tavrınız çok yanlış. Hemen sevilmiyorsunuz getiremezsiniz lafı.Peki o neden seni kaybetmekten korkmuyor sayın hocam!
Evet konuşmayacağım diyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum. O gitti ben şuan evde tek kaldım. Ama hep böyleydi biz kavga ederdik ve hep ben suçlu görülürdüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?