- 24 Ocak 2021
- 11.549
- 26.022
- 548
Sizi sindirmiş baya baya ...İşte söylüyorum tartışma büyüdükçe büyüyor. Yoruldum artık çok bunaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi sindirmiş baya baya ...İşte söylüyorum tartışma büyüdükçe büyüyor. Yoruldum artık çok bunaldım
Aferin böyle korkmaya devam et , güzel koz vermişsin eşine, Allahım bu meslektaşlarımın neden hepsi böyleeee Okulda da hepsi tuttuğunu koparan , cesur kadın modlarında, iş kocaya gelince dizlerinin bağı çözülüyor hepsinin, eşin seni sevmiyor ki ...
Şuan aynı şeyler oluyor bana lütfen siz akıl verin ne yapmam gerekirNiye bu kadar korkuyorsun onu kaybetmekten ? Daha da önemlisi bunu ona neden bu kadar hissettiriyorsun ? Şu an kaygını burdan hissedebiliyorum. Ben de öyleydim çok uzun bi dönem. Her tartışmada işi ayrılığa getirir hatta bazen evi terk ederdi. Özür dileyen ben olurdum hep. Aman gitmesin, aman küsmesin diye diken üstünde yaşar böyle olunca da hata üstüne hata (!) yapardım. Hep kendimi suçlardım. Bana sürekli "kendini düzelt, yoksa... , sen şunu şunu yapmasan ilişkimiz çok güzel olur" gibi şeyler söylerdi. Bak ne diyeceğim, çok basit bi iletişim kuralı bu , eğer bi sorunda sorunun kaynağı yerine verilen tepki üzerine tartışılyorsa çok feci manipüle ediliyorsunuzdur. Burda da kendini suçluyorsun "çok yükseldim çok söylendim" diye. Tamam yükseldin de neye yükseldin ? Niye böyle tepkiler verdin ? Şu an kafan allak bullak di mi.
Ben size cevap vermek istemiyorum çünkü tavrınız çok yanlış. Hemen sevilmiyorsunuz getiremezsiniz lafı.
Sizde böyle zamanlar yaşamızsınız nasıl geldiniz üstesindenSeviyorsa bile kaybetmekten korkmuyor ? Çok açık değil mi ?
Onca tantanaya rağmen çıkmış gitmiş gene. Sonuç olarak onun istediği oluyor ama sizin isteklerinizin ihtiyaçlarınızın bi önemi yok.
Bu konuyu çözebildiniz mi bende çok korkulu fevriyim düzeldi mıBiz 3 yıldır evliyiz. İkimizde öğretmeniz kendimiz severek evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz hala ben onu çok seviyorum ama korkuyorum bir gün ayrılırsa diye. Ben biraz fevri bir insanım başlangıçta çok yükseliyorum ama sonra oda devam ettirdi. Eşimin aileside biraz sıkıntılı onlarla da pek iyi değil arası kendince göz dağı veriyor ben herkesi hayatımdan çıkarabilirim diye
Ya inanın birçoğu böyle, kocaları herşeylerine el koymuş, birsürü haksızlığa uğramışlar gelip burda kk da ağlıyorlar ama okulda da cevvaller sinir oluyorum, ezdirmeyin kendinizi kocalarınıza ya hu ...Ay hakkatten tesadüf mü ? Ben de öğretmenim ve dışardan o kadar cevval o kadar hakkını savunan özgüvenli biri gibi görünüyorum ki =))
Şuan aynı şeyler oluyor bana lütfen siz akıl verin ne yapmam gerekir
Sizde böyle zamanlar yaşamızsınız nasıl geldiniz üstesinden
Doğru söyleyince böyle oluyor hocam , ama siz burdaki öğütleri iyi dinleyin boşverin beniBen size cevap vermek istemiyorum çünkü tavrınız çok yanlış. Hemen sevilmiyorsunuz getiremezsiniz lafı.
Ya inanın birçoğu böyle, kocaları herşeylerine el koymuş, birsürü haksızlığa uğramışlar gelip burda kk da ağlıyorlar ama okulda da cevvaller sinir oluyorum, ezdirmeyin kendinizi kocalarınıza ya hu ...
İşte bunu kırmaya çalış. Çok işine yararKesinlikle böyle ama yapamıyorum işte ben hemen yükseliyorum.
neden karşısında sönüyorsun anlamadım özel alan ne demek? karı koca olunsa da herkesin bi kişisel alanı var evet ama bu olayı çok yanlış anlamış yok konuşmak istemiyorumlar falan neyin tribiKızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Rabbim daha iyilerle karşılaştırsın inşallah, hiçbir kadın ezilmesin artık, ataerkil sistemde kadın olmak o kadar zor ki, uyanık olmak lazım...Ben boşadım darısı tüm ezilen meslektaşlarıma =)
Anlıyorum ben sizi ben kendime vakit ayırma konusunda çok eksiğim yeni bulunduğum yere alışamadım pek arkadaşım yok henüz. Belkide biraz kendime ayrıma vaktim gelmiştir artıkBenim 10 sene önceki halim gibisiniz. Ben de tırnaklarımı çıkarır canhıraç onu savunur, kendimi harcardım.
Ben yoğun bi ayrılık anksiyetesi yaşadığınızı düşünüyorum. Daha önce travmatik bi şekilde terk edilme gibi bi olay yaşadınız mı ? Önce sakin olun. Elbette barışırsınız. Eşiniz de bu durumunuzdan faydalanıp sizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor anlaşılan. Sizi cezalandırarak hizaya soktuğunu düşünüyor. Ben sizin ilişkinizi tam olarak bilemem. Belki de eşiniz istemeden, farkında olmadan bu tepkileri veriyordur ve sizin kendinizi değiştirmenizle düzelir ama şundan emin olun ki ilişkilerde önceliğimiz kendimiz olmalı. Bu bencillik değil. Hem bi yere kadar bencil de olmalıyız zaten. Haklı olduğunuza emin olduğunuz durumlarda geri adım atmayın. Günlerce konuşmasanız da tavrınız net olsun. Madem o çıktı gitti, oturup karalar bağlamayın, kendi kendinize tatlı tatlı vakit geçirin. Bu başlarda zor olsa da kendinize yetmeyi öğrenin. Mümkünse siz de kendinize sosyal bi çevre edinip onsuz takılın. Mesela bugün sizle çıkmak istemedi mi ? En güzeli "peki keyfin bilir" diyip tek başına çıkmanızdı aslında. Gidip bi avm gezip bikaç mağaza dolaşır kendinize bi kahve ısmarlardınız. Odağınızdan yavaş yavaş onu çıkarın. Karşımızdaki insana "ben sensiz de yaşarım" mesajı verince işler çok değişiyor. Benim ilişkime gelince, bizim durumlar çok çok karışık ve sıkıntılıydı ben boşanmadan çıkamazdım işin içinden. Ve bir daha asla ama asla hayatımdaki insanı hayatımın merkezine almamaya karar verdim. Öncelik benim. Benim ihtiyaçlarımın beklentilerimin önemsenmediği ve giderilmediği bi ilişkide asla bulunmam.
Rabbim daha iyilerle karşılaştırsın inşallah, hiçbir kadın ezilmesin artık, ataerkil sistemde kadın olmak o kadar zor ki, uyanık olmak lazım...
Sevilmiyorsun. Sevilsen bu muameleyi görmezsin. Zoruna gitmesin yazılınca. Seven böyle davranmaz.Pardon sevmediğini nerden çıkardın. Korkuyorum demedim farkındaysan kaybetmek istemiyorum dedim.
Pardon ama nerden biliyorsun bunu bu şekilde konuşamazsın siz kavga edince eşlerininiz sevgilileriniz çok mu kibar oluyorlar. Ben beni sevdiğine eminim ama bunu yazanlar sanırım sevgi görmemiş.Sevilmiyorsun. Sevilsen bu muameleyi görmezsin. Zoruna gitmesin yazılınca. Seven böyle davranmaz.
Terbiyesizce şeyler yazmayın kimsenin sevgisiniz sorgulamak size düşmez. Sevgi farklı davranış farklı bunu anlamamışsınız dahaSevilmiyorsun. Sevilsen bu muameleyi görmezsin. Zoruna gitmesin yazılınca. Seven böyle davranmaz.
Evet kibar oluyorlar. Erkek zaten saygısızlaşabiliyorsa kavgada sevmiyordur. Siz sevildiğinize inanmaya devam edin tabi. Kör ölünce badem gözlü olur misali karşı yorum gelince koca savunmaya geçiyorsunuz.Pardon ama nerden biliyorsun bunu bu şekilde konuşamazsın siz kavga edince eşlerininiz sevgilileriniz çok mu kibar oluyorlar. Ben beni sevdiğine eminim ama bunu yazanlar sanırım sevgi görmemiş.