Ona terk edilme korkusunu siz yaşatmalısınız, o değil. Yeni tayin olmuşsunuz ve eşiniz yeni arkadaş ortamı ediniyorken bence siz de arkadaş edinin evde yalnız kalmayın. Kendinize de zaman ayırın. Eşiniz üste çıkıp manipüle etmeye çalışıyor. Onu sevdiğinizi bildiği için bu kadar rahat.Biz 3 yıldır evliyiz. İkimizde öğretmeniz kendimiz severek evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz hala ben onu çok seviyorum ama korkuyorum bir gün ayrılırsa diye. Ben biraz fevri bir insanım başlangıçta çok yükseliyorum ama sonra oda devam ettirdi. Eşimin aileside biraz sıkıntılı onlarla da pek iyi değil arası kendince göz dağı veriyor ben herkesi hayatımdan çıkarabilirim diye
Bu kadar acımasız davranamam ben onu seviyorum, oda beni seviyor benim haksız olduğum noktalarda var tabiki. Ben sadece aramızın bir an önce düzelmesini istiyorum.Boşanma lafiylads ancak evliliği kendinden matah sanan kadını korkutur çocuk gibi koca avutanlari alışkanlık değil sevgi paylaşım tutar evliliği ayakta ne yapmış olursanız olun haaa bosarim bak denmez kusebilir bir süre trip olabilir bu lafla o suçlu bu net
Pek gönül almak huyu değil ben aslında onuda anlıyorum. Zor bir hayat yaşamış tek başına büyümüş anne babası küçükken ayrılmış annesiyle kalmak destek olmak istemiş annesi sana güvenmiyorum deyip başkasıyla evlenmiş yani hayatta en sevdiklerinden darbe yemiş. Artık en önce benim diye yaşıyor. Ama ben annesi yada babası değilim işte bunu anlamıyor.Bırakın biraz küs kalsın terbiye etmeye çalışıyor öyle terbiye olan kadınlar var çünkü sonrada bakıyor ha bu kadın terbiye oldu hurra.....Kavga edin demiyorum surat asın demiyorum bosayacak adam okey oynamaya gitmez merak etmeyin şen şakrak keyfine bakıyor dur sizde üzülmeyi bırakın o gönül alacak
Sakınleşmeye fırsat kalmadan o sinirli haliyle ben üstüne gidip konuşmak istedim. Oda zaten ben onu çok daralttığım için bu şekilde yapma dönülmez noktalara getirme diye ayrılma lafına getirdiKlasik erkek halleri zaten onların bir tek özel alanları var biz kadınların yok sadece onlar haklı sanki.
Canını sıkma derim arkadaşım evet maalesef ki biz kadınlar hayata hep duygusal bakıyoruz. Ve bu yüzden kırılan hep biz oluyoruz.
Eşin hep çıkarmı okey oynayama yada arkadaşlarıyla vakit geçirmek için yada arada birmi çıkar.
Yani arada bir çıkarsa buna müsaade etmek gerek nasıl onlar işe gittimi o an biz rahat edelim deriz. Onlarda arada bizden uzak olması gerek ama sürekli bu şekilde çıkıp seninle ilgilenmiyorsa zaten sorun büyük demektir.
Ama sen bence şuan sakin ol oda sakinleşince konuş ve duygularını ifede et tabi erkek kafası ne kadar anlarsa.
Yani üzülme ayrılma gibi bi durumda olmaz onların en büyük silahıdır bu söz
Şunu çok iyi bilki kadın her an ayrılır gider ama erkek bu konuda zor boşanır yani alışkanlıklarından vazgeçmesi zordur onların
Üzülme arkadaşım .
Aslında tam olarak boşanacağım demedi. Dönülmez yerlere sürükleme dönüşü olmayan şeyler deme uyarıyorum seni gibi şeyler söylediSanıyorum tartışma sırasında biraz üstüne gidince boşanma lafı edilmesini normal karşılıyorsunuz. Değil.
E tamam işte, boşanma. Dönülmez yer dediği ne olacak başka. Evlilik birbirini devamlı hoş tutmaya çalıştığın bir kurum değil. Öyle iki üstüne gittiniz diye dönülmez yere getirme falan demesi de normal değil.Aslında tam olarak boşanacağım demedi. Dönülmez yerlere sürükleme dönüşü olmayan şeyler deme uyarıyorum seni gibi şeyler söyledi
İşte böyle böyle manupile olursun sende hata yok seninle vakit geçirmek onun GÖREVİ. Anasının a.na mı evlendi o zamanYani her zaman değil aslında. Çünkü bizim tayinimiz çıktı 6 aydır buradayız ve eşim bir arkadaş çevresi yeni yeni kuruyor. Ben zaten arkadaşları ile gitmesine bişey demiyorum. Sadece bizde gündüz bişeyler yapalım deyince sıkıntı çıktı aslında hatalarımın farkındayım çok fazla ısrar ettim.
Yani her zaman değil aslında.
Annesi evlenince çocuk gibi küsen üzülen bencil çocuk modeli sen aşık olduğun adamın kişiliğini bir objektif olarak değerlendir içinde bence. Travma diye anlattığı şey travma değil bencillik. Ne sana ne annesine davranışları pek mükemmel bir insan modeli göstermiyor sizin anlattığıniz gibi. Hatta manupilatif biri ki siz kendinizde suç atıyorsunuz. Çok üzücüPek gönül almak huyu değil ben aslında onuda anlıyorum. Zor bir hayat yaşamış tek başına büyümüş anne babası küçükken ayrılmış annesiyle kalmak destek olmak istemiş annesi sana güvenmiyorum deyip başkasıyla evlenmiş yani hayatta en sevdiklerinden darbe yemiş. Artık en önce benim diye yaşıyor. Ama ben annesi yada babası değilim işte bunu anlamıyor.
Bence siz haklısınız eyer çalışıyorsanız evde evdeyseniz insanın bütün gün yemek temizlik derken canı skliyor onlarda çalışıyor ona laf yok ama yarım saat bir saat en azından bı hava almaya çıkmak bi çay içip gelmek de bukadar zor olmamali benim eşimde çalışıyor orneyin kahve alışkanlığı yok dışarı pek çıkmaz hatta ben git derim evde tek canin sklmasin der bide ayrıca hemen ufacık şeyde ayrılırım nedemek böyle adamları hiç anlamıyorum Allah yardımcınız olsunKızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Bence siz haklısınız eyer çalışmiyorsanz evdeyseniz insanın bütün gün yemek temizlik derken canı skliyor onlarda çalışıyor ona laf yok ama yarım saat bir saat en azından bı hava almaya çıkmak bi çay içip gelmek de bukadar zor olmamali benim eşimde çalışıyor orneyin kahve alışkanlığı yok dışarı pek çıkmaz hatta ben git derim evde tek canin sklmasin der bide ayrıca hemen ufacık şeyde ayrılırım nedemek böyle adamları hiç anlamıyorum Allah yardımcınız olsunKızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
E tamam işte, boşanma. Dönülmez yer dediği ne olacak başka. Evlilik birbirini devamlı hoş tutmaya çalıştığın bir kurum değil. Öyle iki üstüne gittiniz diye dönülmez yere getirme falan demesi de normal değil.
Ayrıca haklısınız yani arkadaşlarıyla okey oynarken enerjisi var sizinle çay içmeye çıkarken mi yorgun? Ay ezdirmeyin kendinizi ya
Hayır ben sanırım yanlış ifade ettim annesi konusunda eşim haklı çünkü annesi hem kendinden yaşa büyük hemde hiç uygun olmayan biriyle eşimden yani oğlundan gizli evlenmiş ve yanlız bırakmış yani bir nevi sokakta çünkü yaşı küçükmüş ve geliri yokmuş teyzesinde kalmış o konuda haklı. Ama bencillik konusunda bende bencil olduğunu düşünüyorum çünkü önce hep kendi var ve bunun herkes için böyle olması gerektiğini düşünüyorAnnesi evlenince çocuk gibi küsen üzülen bencil çocuk modeli sen aşık olduğun adamın kişiliğini bir objektif olarak değerlendir içinde bence. Travma diye anlattığı şey travma değil bencillik. Ne sana ne annesine davranışları pek mükemmel bir insan modeli göstermiyor sizin anlattığıniz gibi. Hatta manupilatif biri ki siz kendinizde suç atıyorsunuz. Çok üzücü
Aslında her zaman gitmiyor uzun zamandır ilk defa gitti sorun gitmeside değil zaten. Çok fazla büyüttü. Benim kendi alanım var diyeBence siz haklısınız eyer çalışmiyorsanz evdeyseniz insanın bütün gün yemek temizlik derken canı skliyor onlarda çalışıyor ona laf yok ama yarım saat bir saat en azından bı hava almaya çıkmak bi çay içip gelmek de bukadar zor olmamali benim eşimde çalışıyor orneyin kahve alışkanlığı yok dışarı pek çıkmaz hatta ben git derim evde tek canin sklmasin der bide ayrıca hemen ufacık şeyde ayrılırım nedemek böyle adamları hiç anlamıyorum Allah yardımcınız olsun
Kız amma toysunuz ya. Üste çıkıp kazanamayacağınız kavgaya ne diye giriyorsunuz. Az bi dilbaz olun üste çıkmayı öğrenin.Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Mesela benim babam babadan başka her şeye benziyordu bunu bahane edip eşime böyle davranmıyorum çünkü ne alaka?Hayır ben sanırım yanlış ifade ettim annesi konusunda eşim haklı çünkü annesi hem kendinden yaşa büyük hemde hiç uygun olmayan biriyle eşimden yani oğlundan gizli evlenmiş ve yanlız bırakmış yani bir nevi sokakta çünkü yaşı küçükmüş ve geliri yokmuş teyzesinde kalmış o konuda haklı. Ama bencillik konusunda bende bencil olduğunu düşünüyorum çünkü önce hep kendi var ve bunun herkes için böyle olması gerektiğini düşünüyor
Kesinlikle böyle ama yapamıyorum işte ben hemen yükseliyorum.Kız amma toysunuz ya. Üste çıkıp kazanamayacağınız kavgaya ne diye giriyorsunuz. Az bi dilbaz olun üste çıkmayı öğrenin.
Ben senin yerinde olsam baktım koca sinirlendi “ben senin özel hayatına müdahale etmiyorum hayatım hatta sosyalleşmenden memnunum da ama benim de seninle zaman geçirmeye ihtiyacım var. Bunu senden başkasından beklemiyorum bak senden bekliyorum.” Gibi vicdana vicdana yürürdüm.
Erkeklere çemkirmek işe yaramıyor boşa karşısına geçip kavga ediyorsunuz bence. Vicdan sızlatın daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?