Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Boşanma lafiylads ancak evliliği kendinden matah sanan kadını korkutur çocuk gibi koca avutanlari alışkanlık değil sevgi paylaşım tutar evliliği ayakta ne yapmış olursanız olun haaa bosarim bak denmez kusebilir bir süre trip olabilir bu lafla o suçlu bu net

Ona terk edilme korkusunu siz yaşatmalısınız, o değil. Yeni tayin olmuşsunuz ve eşiniz yeni arkadaş ortamı ediniyorken bence siz de arkadaş edinin evde yalnız kalmayın. Kendinize de zaman ayırın. Eşiniz üste çıkıp manipüle etmeye çalışıyor. Onu sevdiğinizi bildiği için bu kadar rahat.

Bırakın biraz küs kalsın terbiye etmeye çalışıyor öyle terbiye olan kadınlar var çünkü sonrada bakıyor ha bu kadın terbiye oldu hurra.....Kavga edin demiyorum surat asın demiyorum bosayacak adam okey oynamaya gitmez merak etmeyin şen şakrak keyfine bakıyor dur sizde üzülmeyi bırakın o gönül alacak

Bu kadar acımasız davranamam ben onu seviyorum, oda beni seviyor benim haksız olduğum noktalarda var tabiki. Ben sadece aramızın bir an önce düzelmesini istiyorum.

Pek gönül almak huyu değil ben aslında onuda anlıyorum. Zor bir hayat yaşamış tek başına büyümüş anne babası küçükken ayrılmış annesiyle kalmak destek olmak istemiş annesi sana güvenmiyorum deyip başkasıyla evlenmiş yani hayatta en sevdiklerinden darbe yemiş. Artık en önce benim diye yaşıyor. Ama ben annesi yada babası değilim işte bunu anlamıyor.

Tamam da ben size acımasız davranın demedimki siz ona deseniz seni bosarim dışarı çıkma diye bak diyemezsiniz siz demi ama o diyor ama şimdi kim acımasız benmi omu? Size diyorumki üzülmeyin böyle böyle bir aliştirirsaniz hakliyken kendinizi haksız olmaya o zaman ilerde de ilk kavgada ilk anlaşmazlıkta duyacağınız kelime bu genede siz bilirsiniz elbet koca sizin hayat sizin

Sakınleşmeye fırsat kalmadan o sinirli haliyle ben üstüne gidip konuşmak istedim. Oda zaten ben onu çok daralttığım için bu şekilde yapma dönülmez noktalara getirme diye ayrılma lafına getirdi

Sanıyorum tartışma sırasında biraz üstüne gidince boşanma lafı edilmesini normal karşılıyorsunuz. Değil.

Sanıyorum tartışma sırasında biraz üstüne gidince boşanma lafı edilmesini normal karşılıyorsunuz. Değil.
Aslında tam olarak boşanacağım demedi. Dönülmez yerlere sürükleme dönüşü olmayan şeyler deme uyarıyorum seni gibi şeyler söyledi

Aslında tam olarak boşanacağım demedi. Dönülmez yerlere sürükleme dönüşü olmayan şeyler deme uyarıyorum seni gibi şeyler söyledi
E tamam işte, boşanma. Dönülmez yer dediği ne olacak başka. Evlilik birbirini devamlı hoş tutmaya çalıştığın bir kurum değil. Öyle iki üstüne gittiniz diye dönülmez yere getirme falan demesi de normal değil.
Ayrıca haklısınız yani arkadaşlarıyla okey oynarken enerjisi var sizinle çay içmeye çıkarken mi yorgun? Ay ezdirmeyin kendinizi ya

İşte böyle böyle manupile olursun sende hata yok seninle vakit geçirmek onun GÖREVİ. Anasının a.na mı evlendi o zaman

Yani her zaman değil aslında.
Annesi evlenince çocuk gibi küsen üzülen bencil çocuk modeli sen aşık olduğun adamın kişiliğini bir objektif olarak değerlendir içinde bence. Travma diye anlattığı şey travma değil bencillik. Ne sana ne annesine davranışları pek mükemmel bir insan modeli göstermiyor sizin anlattığıniz gibi. Hatta manupilatif biri ki siz kendinizde suç atıyorsunuz. Çok üzücü

Bence siz haklısınız eyer çalışıyorsanız evde evdeyseniz insanın bütün gün yemek temizlik derken canı skliyor onlarda çalışıyor ona laf yok ama yarım saat bir saat en azından bı hava almaya çıkmak bi çay içip gelmek de bukadar zor olmamali benim eşimde çalışıyor orneyin kahve alışkanlığı yok dışarı pek çıkmaz hatta ben git derim evde tek canin sklmasin der bide ayrıca hemen ufacık şeyde ayrılırım nedemek böyle adamları hiç anlamıyorum Allah yardımcınız olsun

Seni çok güzel sindirmiş :) istediği olmuş. Haksızdı ama şimdi özür dileyen sensin... bunun adı manipülasyon. Halk arasında zeytinyağı gibi üste çıkmak deniyor... ama hakkını yemeyelim başarılı oldu.

Bence siz haklısınız eyer çalışmiyorsanz evdeyseniz insanın bütün gün yemek temizlik derken canı skliyor onlarda çalışıyor ona laf yok ama yarım saat bir saat en azından bı hava almaya çıkmak bi çay içip gelmek de bukadar zor olmamali benim eşimde çalışıyor orneyin kahve alışkanlığı yok dışarı pek çıkmaz hatta ben git derim evde tek canin sklmasin der bide ayrıca hemen ufacık şeyde ayrılırım nedemek böyle adamları hiç anlamıyorum Allah yardımcınız olsun

Hayır ben sanırım yanlış ifade ettim annesi konusunda eşim haklı çünkü annesi hem kendinden yaşa büyük hemde hiç uygun olmayan biriyle eşimden yani oğlundan gizli evlenmiş ve yanlız bırakmış yani bir nevi sokakta çünkü yaşı küçükmüş ve geliri yokmuş teyzesinde kalmış o konuda haklı. Ama bencillik konusunda bende bencil olduğunu düşünüyorum çünkü önce hep kendi var ve bunun herkes için böyle olması gerektiğini düşünüyor

Aslında her zaman gitmiyor uzun zamandır ilk defa gitti sorun gitmeside değil zaten. Çok fazla büyüttü. Benim kendi alanım var diye

Kız amma toysunuz ya. Üste çıkıp kazanamayacağınız kavgaya ne diye giriyorsunuz. Az bi dilbaz olun üste çıkmayı öğrenin.
Ben senin yerinde olsam baktım koca sinirlendi “ben senin özel hayatına müdahale etmiyorum hayatım hatta sosyalleşmenden memnunum da ama benim de seninle zaman geçirmeye ihtiyacım var. Bunu senden başkasından beklemiyorum bak senden bekliyorum.” Gibi vicdana vicdana yürürdüm.
Erkeklere çemkirmek işe yaramıyor boşa karşısına geçip kavga ediyorsunuz bence. Vicdan sızlatın daha etkili

Mesela benim babam babadan başka her şeye benziyordu bunu bahane edip eşime böyle davranmıyorum çünkü ne alaka?
Size söyleyeyim, manipüle ediliyorsunuz. Haklı olduğunuz konuda bile eşinizi savunuyorsunuz yapmayın, çok üzerler sizi böyle

Kesinlikle böyle ama yapamıyorum işte ben hemen yükseliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…