Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Depresip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
88
14
3
27
Kızlar iyi akşamlar. Biz eşimle bir tartışma yaşadık ve ne yapacağımız nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eşime dışarı çıkalım bişeyler yapalım dedim çıkmak istemedi yorgunum dedi ama akşam arkadaşları ile okey oynamaya gidecek bende onlara gelince yorgun değilsin bana gelince neden yorgun oluyorsun diye biraz söylendim. Söylenmenin ona göre dozunu kaçırmışım sanırım benim özel alanıma müdahale ediyorsun diye sorun çıkardı, bir sürü söylendi kavga ettik çok kötü. Bu şekilde davranma ayrılırıma getirdi hatta açıkça söyledi. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında bunları söylerken sinirden söylediğini biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Konuşmuyor benimle uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor

Eş başka, arkadaşlık başka tabiki. Evlenince de insanların kendilerine ait bir alanı olmalı, kendiyle ya da arkadaşlarıyla vakit geçirip zihnini dinlendirmeli. Fakat bu durum sık sık yaşanıyorsa, eşiniz sizinle değil de arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi istiyorsa ortada ciddi bir iletişim sorunu olabilir. Kaç yıldır evlisiniz? Severek mi evlendiniz ? Eşinize bu şikayetinizi belirtirken üslubunuz nasıldı? Ayrıca tartışma anında böyle davranma boşanırım demesi , her sorun olduğunda bu lafı ağzına alıyor olması da doğru değil

eşin haksız taraf bunda hemfikiriz. korkma ayrılamaz. kolay değil boşanmak erkek için. seni korkutmuş. aklı sıra üste çıkacak. onunki can da seninki patlıcan mı. sen de arkadaşlarınla çık ya da arkadaşına çaya git. niye ona bağımlısın ki.

Bana değer vermeyen. Bir gününü benimle geçirmek istemeyip arkadaşına ayırmak isteyen adamdan bana hayır gelmez.
Ama her hafta çıkıyorsunuz vs, adam bu hafta çıkmak istemeyip kendin ayırmak istediysede o konu farklı

Onun ne yapması gerekiyor haklı talebiniz başbaşa olmak için istekte bulunup birde üstüne kapa çeneni bosarim seniyi almişsınız.Hayirli olsun ne diyeyim erkektir alttan al yuvayı yapan dişi kuş bırak gezsin tozsun okeyini oynasın siz susun özür dileyin ne diyeyim hangisi iyi gelir bu kocaya yapilmasi gereken bosanmazsan hatırım kalır sen zahmet etme ben bosarim senidir.Tavuk bacağı ayırmak diyordu Mune Hanim konudaki tavuk o olacak siz değil.Özel alan ayrı konu kahveden bardan halı sahadan oyundan bı tarafını kaldırıp eşiyle zaman gecirmek istemeyen herkesin de bahanesi oldu bu.Kolaysa sizde özel alan diye cikio çıkıp gidin bakalım

Klasik erkek halleri zaten onların bir tek özel alanları var biz kadınların yok sadece onlar haklı sanki.
Canını sıkma derim arkadaşım evet maalesef ki biz kadınlar hayata hep duygusal bakıyoruz. Ve bu yüzden kırılan hep biz oluyoruz.
Eşin hep çıkarmı okey oynayama yada arkadaşlarıyla vakit geçirmek için yada arada birmi çıkar.
Yani arada bir çıkarsa buna müsaade etmek gerek nasıl onlar işe gittimi o an biz rahat edelim deriz. Onlarda arada bizden uzak olması gerek ama sürekli bu şekilde çıkıp seninle ilgilenmiyorsa zaten sorun büyük demektir.
Ama sen bence şuan sakin ol oda sakinleşince konuş ve duygularını ifede et tabi erkek kafası ne kadar anlarsa.
Yani üzülme ayrılma gibi bi durumda olmaz onların en büyük silahıdır bu söz
Şunu çok iyi bilki kadın her an ayrılır gider ama erkek bu konuda zor boşanır yani alışkanlıklarından vazgeçmesi zordur onların
Üzülme arkadaşım .

Sakin ol kendine bi kahve yap her evde oluyor tartışma o konusuna kadar sende konusma sen size zaman ayırmasını istemişsn bunda birşey yok fazla yükselmiş düzelir sıkma canını

Yani her zaman değil aslında. Çünkü bizim tayinimiz çıktı 6 aydır buradayız ve eşim bir arkadaş çevresi yeni yeni kuruyor. Ben zaten arkadaşları ile gitmesine bişey demiyorum. Sadece bizde gündüz bişeyler yapalım deyince sıkıntı çıktı aslında hatalarımın farkındayım çok fazla ısrar ettim.

Özür dilemesi gereken eşiniz siz değilsiniz bunun için üzülmeyin demekki hep olan bir durumki caniniza tak etmiş yemişim özel alanını birde böyle böyle sonradan ilgi dilenen kadin oluyor boşanma lafida klasik terbiye etme lafı ve çok çirkin üzüldüm böyle evliliklere üzülüyorum sinirlenince kapıyı çarpıp çıkmayı anlarımda böyle terbiye olan kadınlara sadece üzülüyorum size demiyorum konu sahibi fakat kendinizi ezdirmeyin bir şekilde özür dilemeyin

Biz 3 yıldır evliyiz. İkimizde öğretmeniz kendimiz severek evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz hala ben onu çok seviyorum ama korkuyorum bir gün ayrılırsa diye. Ben biraz fevri bir insanım başlangıçta çok yükseliyorum ama sonra oda devam ettirdi. Eşimin aileside biraz sıkıntılı onlarla da pek iyi değil arası kendince göz dağı veriyor ben herkesi hayatımdan çıkarabilirim diye

Ben sizi çok iyi anlıyorum her zaman böyle değil hatta çoğu zaman alttan eşimdi ama artık tarafları değiştik sanırım. Ben seninle artık konuşmayacağım demesi beni çok üzüyor ben küs kalmak istemiyorum aramız kötü olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum

Mükemmel bir tavsiye olmuş gerçekten. Boşanmak çiftlerden birinin tekelinde olan bir durum değil ve evet, erkekler de boşanma davası açabiliyor.

Canınız sıkılamazmi yahu eşinizi yanınızda istemeniz tuhafmi sizinle ilgilense okeye başka gün gitse ölürmü isteğinizde anormal ne var cocukmu bu arkadaşlarıyla oyun oynamak uğruna sizi kırıyor yetti cidden bu koca haklı görülemez neyse ne böyle yaparsanız işiniz var sizin sonra sonra alıp başını gitmeler başlıyor kim ne derse desin bence özür dilemesi gereken o o niye demiyor biricik karım surda başka kimim var bı gönlünü alayım yok erkek o demi onlar öyle komik bu komik .Bu değer vermek insan yerine koymak bırakın o gönlünüzü alsın yoksa bunu çok yaşarsınız böyle yapar yapar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…