slm herkese öncelikle 26 yaşındayım 4,5 yıllık evliğim ve 3 yaşına girmek üzere olan harika bir oğluşum var.eşimle sürekli problem yaşıyoruz 0 35 yaşında fakat olgun bir erkek değil.aldatması olmadı içkisi yok gece dışarıya çıkmaları yok.eee ne oldu diyeceksiniz biz burda ikimizde ailelerimizden uzakta yaşıyoruz ben çalışmıyorum çok istiyorum ama oğlum biraz daha büyüsün istiyorum.eşim eve gece 10 da geliyor komşum arkadaşım yok aparmanımda herkes çalışıyor dolayısıyla çok yanlızım.en ufak bişey bulup pc geçmişine bakıp aradığımda oldu,ufak tefek kıskançlıklarımda oldu ve sinirli bir yapıya sahibim demek istediğim eşimdeki limitimi fazlasıyla doldurdum sanırım.en son olayımı paylaşmak istiyorum eşim birkaç ayda bir iş toplantısına gidiyor bunda en ufak sorun yok beni arada arıyor geçen günde 2 gün kaldı 2. gün akşamüstü ben aradım müsait değilim arıycam dedi 2 saat sonra yine aradım havaalanına yeni geldim bi tanıdığı gördüm çay içtim arayacaktım değince bende fevri davrandım bağırdım biraz eşim asla mülayim değildir bu arada bana son zamanlarda ettiği laflar çok çirkin ne hakla bağırırmışım o bizim için koşturuyormuş bekleyecekmişim ararmış ve arardıda ama yanında benimde bildiğim 2 erkek arkadaşı vardı facedeki etiketlerden biliyorum benim eşim egosu çok yüksek aramıyor kimsenin yanında.sonra biz baya büyüttük olayı eşim çok sinirli bir yapısı var özellikle sabahları yakınına hiç uğramam ama genelinde çok anlayışlı düşünceli hele aldatma olayına hiç girmeyin çok eminim gerçekten.benim kıskanma nedenim sadece çok sevdiğimden birde sanırım yaptıklarınıda kıskanıyorum arkadaşlarını görüyor sohbet ediyor yiyor içiyor bense eve kapalıyım yanlızım fırsat buldukça oda bizi çıkarıyor ama zaten hiç birşey yok yaşadığım yerde yapacak anlayışlı olamıyor çocukluk ediyorum ama ne yapayım şimdi asıl sorum o tartışma anında tel kırdı bende bu arada sivri dilliyim biraz eve geldiğinden beri yani 2 gündür küs konuşmak istedim o istemiyor çünkü ben bunun gibi değil ama benzeri şeyleri defalarca yaptım o yüzdn bıktığını söylüyor bana bi köşede yaşa işte dedi bende konuşmuyorum yüzüğünü takmamış aradım şuan takmak istemiyorum dedi yarın biletimi al dedim o zaman kendinde alabilirsin dedi ne yapmalıyım evt anlatınca çok basit bi olay ama bizim için çok büyük eşim kinci uzatır durur kendi hatalı görmüyor çünkü.beni çok sevdiğini biliyorum hep benimle bir daha evlenirmiydin derdi hep ama dün evlendiğime pişmanım sen büyümiceksin olmıcak dedi.bu gerçek düşüncesimi bilmiyorum ne yapmalıyım alttan alıp yaklaşmamada izin vermiyor gitcemde dedin bende çok gururluyum ama gitmek bu şekilde istemiyorum özellikle büyüklerimden tavsiyeleriniz nelerdir :?