Bence adam İşkolik değil yoğun... Konu sahibi aşırı baskıcı olduğu için böyle abartarak anlatıyor.E adam işkolik. Para kazanması lazım. Ne yapsın? Onun önceliği işi anladığım kadarıyla. Bu şekilde kabul edeceksiniz mecbur.
Adam bana garip gelmedi. Ben de çalışıyorum ki işim bir çok işe göre erken bitiyor ama ona rağmen evde sadece yatıp dinlenmek istiyorum.Bence adam İşkolik değil yoğun... Konu sahibi aşırı baskıcı olduğu için böyle abartarak anlatıyor.
İyi ki böyle bir tip değilim ya da eşim değil... Gün içinde eşimle bir kere konuşurum ya da konuşmam... Eminim bu baskıyı eşime ben yapsam şimdi boşanma davası için hazırlık yapıyor olurdu... İnsanın özel alanları olmalı...Adam bana garip gelmedi. Ben de çalışıyorum ki işim bir çok işe göre erken bitiyor ama ona rağmen evde sadece yatıp dinlenmek istiyorum.
akışına bırakamıyorum işte benim sorunum bu sanırım yani yeni evli hevesi olsun onunda istiyorum ben yaptıkça yapar diye düşündüm ama olmadı..İmdat diyesim geldi
Çalışıyor musunuz
Çalışmıyorsanız iş bulun
Yeni evli hevesi vs yok
İnsanlar var herbirinin huyu suyu farklı
Ada'mı kalıba sokmaya çalışmayın
Neden evlendiniz madem sizin istediğiniz gibi değildi
Zira evlilik öncesi sürpriz yapan da o değil siz o istemiyor demek ki
Her ay pasta vs de fazla filmvari
Hayatın akışına bırakın biraz kendinizi
İyi ki böyle bir tip değilim ya da eşim değil... Gün içinde eşimle bir kere konuşurum ya da konuşmam... Eminim bu baskıyı eşime ben yapsam şimdi boşanma davası için hazırlık yapıyor olurdu... İnsanın özel alanları olmalı...
akışına bırakamıyorum işte benim sorunum bu sanırım yani yeni evli hevesi olsun onunda istiyorum ben yaptıkça yapar diye düşündüm ama olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?