Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka gibisiniz cidden. Kadının parasının üstüne yatıyorsunuz farkında mısınız?Aynen öyle söylüyor ama anlatamıyorum en son dayanamadım kbakma madem çalışmayacağım ve bebek olacak o zaman artan parayı ki nasıl artacaksa ben bebeğime harcarım kardeşin umurumda olmaz dedim
Bakın ihtiyaclar çok gorecelidir ve öncelikle borcunuzu odemelisiniz.Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz anlamadım neyse ben ödemeyeceğiz demedim ki sadece ihtiyacı yok aciliyeti yok mabnda söyledim ne kadr garip bi uslubnz var
O benim param diyor bi de sanki görümce başkasının ihtiyacı için çekti o krediyi. Çok enteresanBekarken biriktirdiginiz parayı zaten eve vermeniz gerekirdi bence sonuçta evlisiniz. Yani senin paran benim param olmamali. Evlenirken kredi çekilmeyip paranin kullanılması gerekirdi.
Ben de Bekarken para biriktirdim ve ilk aldigimiz eve bu parayi verdim Böyle para hesabı yapılan evlilikler bi tuhaf değil mi ya bilemiyorum
Çok acayip gerçekten. Varda da yokta da bir olunmayacaksa neden evleniyoruz neden hayatlarımızı birlestiriyoruz?Keske hiç evlenmeyin ev arkadaşı olsalarmis ya da ne bileyim şirket ortağı...çok acayip kafalar gerçektenO benim param diyor bi de sanki görümce başkasının ihtiyacı için çekti o krediyi. Çok enteresan
Ödüyorsunuz evet ama kocanız ödediği için o ödeme gerçekleşiyor. Bi kaç ay aksayabilir kısmını düşünmekte kardeşinin insafına kalmış bişey. Yani demem o ki bi kaç ay ödemeyi erteleyeyim demek size düşmez. Bunu teklif edecek kişi krediyi çekendir. Onu da ister eder, ister etmez.Ödüyoruz zaten borcu aksini kim söyledi ki anlamadım.. Ben bekarken biriktirmişim duruyo .. Ben sadece taşınma kısmı olduğundan bi kaç ay aksayabiöir dedim eşimn düşüncelerine istinaden de durumu anlattım
Kredi çekildiyse kadın günügününe yatırmak zorunda.bi gün geçse telefonla banka tacize başlıyor..ihtiyacı olmayabilir fakat normal bi insan kardeşin dahi olsa birini böyle bi yükün altına sokuyorsa erteleyemez,kaldı ki kenarda birikmiş varmış ama onu verip borcu kapatmak gibi bir düşüncesi yok..kadın 30.000 çekmiş faiziyle kimbilir ne kadar ödeyecek ben annemden 50 lira alsam geri veriyorum borç konusunda bu kadar rahat olunması çok garip gerçekten..Durumu duzelince konu sahibi is arıyormuş bulunca en azından ödenebilir karşı tarafın çok acil ihtiyaci yokmuş.asgari ücret alıyor zaten bu durumda da evi mağdur ediyor bu arada borç veren kişi kredi mi çekmiş
Önce evine bakmalı, sonra dışarıya diyor. O postu okuyunca niyetin bal gibi de para ödememek olduğu ortaya çıkıyor. Mevzuyu borç ödemek değilde, adam parayı dağıtıyor gibi görüyor. Hem evlilik birliği yapılıyor. Hem evlilik için açılmış borç var. Hem bunu adam ödemek zorunda. Hem ödemesin diye bakan bi eş var. Hem ortada bayanın birikimi var. Bu birikimi eşiyle ortak kurduğu evlilik için yapılmış borca vermek istemiyor. Adam cocuk istiyor ama bayan cocuğuma birikimimden kullanırım sen borcunu bitir de demiyor. Çocuk mevzusunda bile o zaman artan parayı ki nasıl artacaksa ben bebeğime harcarım kardeşin umurumda olmaz diyor.Kredi çekildiyse kadın günügününe yatırmak zorunda.bi gün geçse telefonla banka tacize başlıyor..ihtiyacı olmayabilir fakat normal bi insan kardeşin dahi olsa birini böyle bi yükün altına sokuyorsa erteleyemez,kaldı ki kenarda birikmiş varmış ama onu verip borcu kapatmak gibi bir düşüncesi yok..kadın 30.000 çekmiş faiziyle kimbilir ne kadar ödeyecek ben annemden 50 lira alsam geri veriyorum borç konusunda bu kadar rahat olunması çok garip gerçekten..
Birikmiş parası olduğunu bilmiyordum o zaman tabiki önce borcunu vermeliKredi çekildiyse kadın günügününe yatırmak zorunda.bi gün geçse telefonla banka tacize başlıyor..ihtiyacı olmayabilir fakat normal bi insan kardeşin dahi olsa birini böyle bi yükün altına sokuyorsa erteleyemez,kaldı ki kenarda birikmiş varmış ama onu verip borcu kapatmak gibi bir düşüncesi yok..kadın 30.000 çekmiş faiziyle kimbilir ne kadar ödeyecek ben annemden 50 lira alsam geri veriyorum borç konusunda bu kadar rahat olunması çok garip gerçekten..