- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yok olanda mobilya taksitlerini gitti hepYani siz bilirsiniz elbette ama ne varsa bozdurur verirdim ben . Şu an istemese bile ilerde sorun olur bu borç meselesi .
Taksit taksit ödüyorduk zaten şehir değiştirince ben işi bırakmak durumda kaldım şimdi iş arıyorum kardeşinle konus biraz beklesin dedim bende işe girince rahat rahat öderiz tekrar dedim sen işe girme hamile kalma durumun var dedi o zaman ya bebek ya borç dedim ikisini nasıl halledeceğiz
Ben sizin bakış acınızı cok garip buldum. İnsanlar iyilik etmiş size kredi cekerek borc vermiş,tabiki öncelik o. Bebek nasibiyle falan gelmiyor yani borc varken neden bebek? Yeni evlisiniz madem calısmıyorsunuz da eksra harcamalar yapmadan borcunuzu ödeyin kurtulun sonra bebek düşünün.Söylüyorum ama yokçalışma diyor eee hem bebek hem kardeşine nasıl olacak diyorum ben iş değiştirdim diyor burası küçük öyle kolay iş bulunmuyor. Ayrıca bebek olursa kbakma da ben parayı önce bebeğime harcarım dedim
İzin verse hemen gireceğim işe hatta buldum ama yok dedi yollamadıEee tamam çalışırken de hamile kalabilirsiniz. Hamileyken çalışan ilk insan siz olmuyorsunuz korkmayın.
Ne kadar da söz dinleyen bir eşİzin verse hemen gireceğim işe hatta buldum ama yok dedi yollamadı
Borcuna harcına laf söyleyebiliyor, ödemesine karşı çıkabiliyorsunuz ama çalışmanıza “izin” vermemesini hemen kabul ettiniz öyle mi?İzin verse hemen gireceğim işe hatta buldum ama yok dedi yollamadı
4 köpeği de unutmayalım, önemli bir ayrıntıKonuyu görümce açmalıydı bence “abime evlenirken kredi çektim yengem senin ihtiyacın yok aciliyeti yok diye ödemek istemiyor” şeklinde
Borç öyle hemen bitecek durumunda değil bitmesi beklenirken baya yaş geçer hamile kal a kısmı da geçer. Eşimin yaşı 42 ben ne zaman baba olacağım derdinde tamam anlıyorum ama hem borç hem çocuk sıkıntı olacak diyorum anlamıyor .iş değiştirecekmiş. Hadi tamam değiştir bi mesleğin yok yine alacaksın asgari üstelik burada yükselme durumun var kurumsal firmadasın . Borç elbette Borç bu zamana kadar ben çalışırken her ay ödüyorfuk zatenBakin acik konusalim: Maddi sıkıntının derdini en cok kadinlar ceker. Nasil yetistiririm, nasil yaparim diye en cok kadin kafa yorar. Borc borctur. Kimden aldiginiz önemli degil. Rakam ne kadar? O borc dururken bilerek hamile kalsaniz asil sorumsuzluk oluyor. Borcu alirken bilmiyordunuz, ama borc ortada. Hamile kalsaniz ve insallah bebeginiz saglikla gelse hemen pat küt ise dönemezsiniz..en az bir sene aradan gececek..sizce bir borc ne kadar bekletilir? Esiniz kardesi ile nasil anlasmis? Kredi cekmisse kardesi borcu hemen ödemeli. Öyle acelesi yok demek olmaz
Yaş geçiyor diye bebek istiyor bakış açım bu benim değil eşimn borcun içine bebek sokuyor ben 50 yaşında mı baba olacağım diyırBen sizin bakış acınızı cok garip buldum. İnsanlar iyilik etmiş size kredi cekerek borc vermiş,tabiki öncelik o. Bebek nasibiyle falan gelmiyor yani borc varken neden bebek? Yeni evlisiniz madem calısmıyorsunuz da eksra harcamalar yapmadan borcunuzu ödeyin kurtulun sonra bebek düşünün.
Tenzih ederek yazıyorum affolaKonuyu görümce açmalıydı bence “abime evlenirken kredi çektim yengem senin ihtiyacın yok aciliyeti yok diye ödemek istemiyor” şeklinde
Arkadaşım kendinize bakamıyorsanız gerekirse baba olmayacak bu kadar basit. Ne hakkınız var çocuğu yaşadığınız hayata mahkum etmeye?Yaş geçiyor diye bebek istiyor bakış açım bu benim değil eşimn borcun içine bebek sokuyor ben 50 yaşında mı baba olacağım diyır
Peki borc ne kadar ve kac ay/yıl daha ödenecek?Yaş geçiyor diye bebek istiyor bakış açım bu benim değil eşimn borcun içine bebek sokuyor ben 50 yaşında mı baba olacağım diyır
Borç öyle hemen bitecek durumunda değil bitmesi beklenirken baya yaş geçer hamile kal a kısmı da geçer. Eşimin yaşı 42 ben ne zaman baba olacağım derdinde tamam anlıyorum ama hem borç hem çocuk sıkıntı olacak diyorum anlamıyor .iş değiştirecekmiş. Hadi tamam değiştir bi mesleğin yok yine alacaksın asgari üstelik burada yükselme durumun var kurumsal firmadasın . Borç elbette Borç bu zamana kadar ben çalışırken her ay ödüyorfuk zaten
Napsın adam hırsızlık mı yapsın? Borcunu ödemesin ama cocuk yapsın. Zor gününde kredi çekecek kişi bulmuş, Kim kime kredi çeker bu devirde? Ödeyecek tabi. Eşinizi takdir ediyorum. Ben olsam da Kuru ekmek yerim yine kimseye ardımdan borcunu ödemiyor dedirtmem. Birgün borcun biter Allah vermeye çok dara düşersin borç istemeye yüzü kalır adamın. Bugünün yarını düşünmek lazım hemde ihtiyacı olsun olmasın karşı tarafı da mağdur etmemek lazım. Kardeşi krediyi ödemek zorunda mı ki de ödesin.Aksini söylemedim ki zaten. Sadece eşime anlatamıyorum para kalmıyor