- 19 Şubat 2024
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi sunshine 79
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Eşimle 8 aydır evliyiz. Görücü usulü tanıştık ama 3 yıl gibi bir süre sevgiliydik. Farklı şehirlerde olduğumuz için sürekli görüşemiyorduk. Ama bir şekilde anlaştık ve evlendik. Evlendikten sonra İstanbul'dan Ankara'ya taşındım ve burada tanıdığım kimse yok maalesef. Konuya gelecek olursam evlendikten sonra farkettim ki eşimle ne kadar hayat görüşümüz, konulara bakış açımız benzesede evde televizyon karşısında oturmak dışında yaptığımız bir şey yok. Dışarı çıktığımızda işlerimizi halledip dönüyoruz. Ben gezmeyi eğlenmeyi seven bir insanım. Birkaç kez işte ona dışarı çıkalım gezelim, sinemaya gidelim desemde pek kâle almıyor. Ya yorgunum diyor ya da işte hava soğuk diye bahane ediyor. Ama arkadaşları çağırdığında 2 3 haftada birde olsa bayadır görüşmedik diye çıkıyor. Haliyle bende arkadaşlarıyla çıkınca üzülüyorum. Çünkü bir haftasonumuz var. Bana gelince yorgunum diyip onlarla çıkması zoruma gidiyor. Bilmiyorum ben mi çok büyütüyorum bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. Bu konuda ne yapmalıyım?