- 18 Nisan 2023
- 42
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi 0isimbulamadim
Ay,siz ne yazmak isteniz ki kabul etmedi ?
Şunu mu demek istediniz benzer aşılmış konular var deyince olmadı sandım konu aç deyince yaptı pardon ;(Ay,siz ne yazmak isteniz ki kabul etmedi ?
Yaşadık hersey güzeldi aslındaBir evlilikte olmaması gereken ne varsa sizde var. Sevgililik dönemi yaşamadan mı evlendiniz
baştan olmayacak bir çiftmişsiniz yıldızınız bile barışmamkş sizin bırakın aşkı cinselliği
Hayır çok iyiydim ama genel olarak mutlu değilim içimde sıkıntılar var anlatamıyorum ogunde anlatmak istedim hersey yoluna girsin artık bak diye ama konuşamadım yineAdam çiçek almış, yemeğe götürmüş. Niye yapmacık davranıyorsunuz ?
İşte bunun nedeni hep kadın gittiği için.. Çantada keklik görüyor. Nasıl olsa yine gelecek diyor."Kaybetme korkusu yok adamda" demissiniz ya. Sebep bu iste. Isterseniz makaleler yazin almak istemeyen almaz beynine hicbi seyi
Nişanlılık dönemi nasıldı ?Hayır çok iyiydim ama genel olarak mutlu değilim içimde sıkıntılar var anlatamıyorum ogunde anlatmak istedim hersey yoluna girsin artık bak diye ama konuşamadım yine
En son sunu dusundugum adami dehledim. Binpisman oldu ama neye yarar. Oyle surekli giden biri de degildim iliskide. Bazilari da haydutluktan boyle. Konusulunca hicbir yere varilmiycak insan tipiİşte bunun nedeni hep kadın gittiği için.. Çantada keklik görüyor. Nasıl olsa yine gelecek diyor.
Ozel probleminizi evlendikten sonra mi öğrendi bu pasa? Belki hic beklemedigi birseyle karsilastigi icin travmaya donusmus olabilir, bilemedim.
Bu işte. Özetim asla gitmeyeceğimi biliyoİşte bunun nedeni hep kadın gittiği için.. Çantada keklik görüyor. Nasıl olsa yine gelecek diyor.
Nişanlılık dönemi nasıldı ?
Aşk erkeği olmadığını flört döneminde anlamış olmanız lazımdı aslında. Eğer mutsuz hissettiriyor ve cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor ise çocuk düşünmeyin. Ve de sürekli gidip kıçını arşa değdirmeyin. Arkadaşınız çevreniz vardır, gezin eğlenin. Birçok kadının en büyük sorunu; hayatının merkezine kocalarını koymaları. Peki bu adam cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor ? Hiç mi canı çekmiyor sizi ?Nişanlı iken çok bi sorun yoktı küs yatmazdı şimdi kıçını devirip yatıyor sağa. Ben biraz ilgi kadınıyım aşk kadınıyım ama o öyle değil monoton sabit, aynı yerdeyiz akşam geliriz direk mutfağa sonra çay sonra kahve hitti don sağa yat git çoğunda da salonda uyuyakalır ben cagiririm yine kıçını dönüp yatar
Nişanlı iken çok bi sorun yoktı küs yatmazdı şimdi kıçını devirip yatıyor sağa. Ben biraz ilgi kadınıyım aşk kadınıyım ama o öyle değil monoton sabit, aynı yerdeyiz akşam geliriz direk mutfağa sonra çay sonra kahve hitti don sağa yat git çoğunda da salonda uyuyakalır ben cagiririm yine kıçını dönüp yatar
Çekmiyor demekki çok söyledim ameliyatlı iken sordum hatta nası karşılıyorsun diye iki kere kendim yaptım dedi zoruma gitti herşey gir çık değil bende seni rahatlatırım niye istemiyorsun benden dedim cevap yok tamam aşkım dedi geçti şimdide ilişki yasak asla asla yaklaşmıyor yanında giyinip soyunurum hep hiç elini attığı yokAşk erkeği olmadığını flört döneminde anlamış olmanız lazımdı aslında. Eğer mutsuz hissettiriyor ve cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor ise çocuk düşünmeyin. Ve de sürekli gidip kıçını arşa değdirmeyin. Arkadaşınız çevreniz vardır, gezin eğlenin. Birçok kadının en büyük sorunu; hayatının merkezine kocalarını koymaları. Peki bu adam cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor ? Hiç mi canı çekmiyor sizi ?
Boşanmak değilde korkuyu üzerine salmak istiyorum ama konuşamıyoruz ki en ufak bi sorun çözme konuşmasında büyüyo herşey bağırıp cagirip üflemeler odadan gitmeler kendimle baş başa kalmalarBüyük konuşmayayım ama ben bırakırdım. Boşanacağımı söylerdim son çıkış olarak. Gerçekten sevgisi varsa çabalardı. Yoksa zaten kalmaya değmez. Zorla evlendirilmişsiniz gibi evliliğiniz var.
Aşkım yapmacık değilim coook mutlu oldum o gün beni önemsedi diye ama ben başka konularda da önemsenmek istiyorum hersey özel günlerde çiçek o bu değil işte normal ev arkadasligi bizimki ne yapmam lazım kendime çekebilmem için bilmiyorumAdam çiçek almış, yemeğe götürmüş. Niye yapmacık davranıyorsunuz ?