Eşimle sorunlarım var. Bana da bir akıl veren olur mu?

:lepi:bayıldım yorumuna valla çok doğru :lepi:

çok güzel arkadaşım ama biz öyle yaparsak herşey alt üst olur emin olun ya konu nerden açılıyo biliyorsanız yardım cı olursanız sevinirim şimdiden tşk

doğum sonrasında sık sık görülen vakalardır bunlar
bazen kadınlarda görülür bazende arkadaşımızın bahsettiği gibi erkeklerde..

kadın doğum yapıp annelik sıfatını alınca kadın gözüyle değil anne gözüyle bakmaya başlıyorlar
psikolojik destek almanızı tavsiye ederim

En azından eşiniz evdeymiş (yani kendisini dışarıya vurmamış), biraz önce okuduğum bir kaç konudan sonra buna da şükür demek istiyorum..
Konuyu açan arkadaşın eşini tenzih ederek söylüyorum, hamilelik ve doğum erkekleri değiştiriyor.
K.K da çok dikkatimi çekti aldatılan hamile sayısı çok fazla..
Doğumdan sonra da adamlar aşkı unutuyor galiba, koca değil baba oluyorlar.
Çoğu zaman kadınlardan da kaynaklanıyodur, alınan kiloların verilememesi, ev işi çocuk derken değil eşine, kendine bile zaman ayıramıyorlar doğal olarak..
Ama herkes aynı değil ki.. Yorum yapan arkadaşlar haklısınız güzellik bakım çok önemli ama konu sahibesi eski kiloma döndüm diyor, eşine karşı da ilgili.. Ben burda kadında bir hata göremiyorum.

Belki de eşiniz gerçekten şu an baskı altında hissediyor olabilir kendini, dediğim gibi zamanını evde geçirmesi olumlu bir davranış gibi geldi bana, sıkıntılı olabilir, sizinle paylaşamıyor da olabilir, belki de sadece biraz zamana ihtiyacı vardır..

bence kendini üzülme aynı sorun benimde başımda.. bende senin doğum yaptım ..eşimin ilgisi azaldı..
ben üstüne gitmiyorum.. zamanla kendine gelir... gelmesede kendi bilir de..

monotonlugu yok etmeye bak onu ve kendini heyecanlandıracak şeyler yapın yakında annen kaynanaalar falan varsa çocugu 1 .2 saatlik bırak yalnız kalın romantik anlar yasayın belki ii gelir.

Valla bu yoruma katılıyorum,,,kadın yemek yapsın ,kadın evi temizlesin, kadın çocuk yapsın, kadın çalışsın bi de tüm bunların yanında sürekli bakımlı olsun, süslensin, evde seksi kıyafetlerle dolaşsın , bu arada çocuğuna da baksın,altını değiştirsin,onun da karnını doyursun,,,,,oh ne ala ne ala...
Peki bu erkekler ne yapacak arkadaşlar,,, bi işe gidip gelmek ,,bi de zahmet olmazsa önüne konan yemeği yemek kötükedihüso
Vallaha sinirlendim ya biz bayanların nedir çektiği,,,bi de erkekler forumu açılsa da şunları üye yapsak ,belki o zaman akılları başlarına gelir :1closedeyes:

valla benim esimde ayni böle olduu icin ne eve bakmak istiyo canim ne ccocuga ne kendime ne ona herseyi saldim cayira mevlam kayira:çok üzgünüm: amman ha siz benim gibi yapmayin azmiyle kocasini degistirenlerde cok :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…