Sevgi ve ilgi farklı şeyler biraz. Bazı erkeklerde ilgi biraz kaybetme korkusuna odaklanmıştır. Yani karşısındakini kaybetmekten korktuğu sürece ilgisini hep üzreinde tutar. Ne zaman ki artık kaybetmeyeceğinden emin olur o vakit ilgisi azalır göremezsiniz. Sevgi değişmez, sever anlar, görür, hissedersiniz. Ama ilgi başka şey. Anlatmaya çalıştığınız şeyi çok iyi anlıyorum. Ama bazı erkeklerde bu var. Çocuk sahibi olduktan sonra eşini artık çocuğunun annesi olarak görüp, ilişkideki heyecanı öldürebiliyorlar. Yani artık bir rahatlama oluyor belki de. Eşiniz sizi seviyor eminim ama bu boşvermişlik te doğru değil. Bunun ne sizinle ne de doğan çocuğunuzla ilgisi yok. Tamamen eşinizin evlilik ve çocuk sahibi olma konularına bakış açısıyla alakalı bu. Kendinizde eksiklik aramayın öyle bir şey değil bu. Konuştuğunuz halde değişmiyorsa böyle kabul edeceksiniz korkarım ki. Zira en canlı örneği benim. Evini ihmal etmez, sever ama yıllardır iki arkadaş hatta cinselliği de saymazsak kardeş gibiyiz. Zamanla ilgi eksikliği cinselliği de öldürüyor kadın açısından. Dikkatli olun ve siz kafanıza takmayın böyle kabul edin. Değişip çaba gösterirse gösterir, emek vermezse zaten yapacak bir şey yok. Zorla ilgi çekemeyiz. Tamamiyle kişilik yapısıyla alakalı. Size naçizane önerim bir evlilik danışmanından yardım almanız geç olmadan. Mutlu yarınlar dilerim canım.