-
- Konu Sahibi Tarcinli12
Kızım için direettim ever değişmeyecek kendisi de bunun farkında birşey olsa gene söylemem gene kendim hallederim diyor sen üzülme diye söylemem diyor o yüzden bitsin istiyor zaten borcda öyle yirmi bin otuz bin birşey değil baya fazlaOdenir o yine borc yapar emin ol.. arkasi kesilmez.. ve degismek istemeyene yolu gostermeyi bilmek lazim..
Sunu soyleyebilirim tecrubelerimden gorduklerimden.. cocuklar icin ertelenen evlilikler sadece uzatmalari oynar eninde sonunda biter, sebep ne olursa olsun, cunku bicak kemige dayanir artik!Kızım için direettim ever değişmeyecek kendisi de bunun farkında birşey olsa gene söylemem gene kendim hallederim diyor sen üzülme diye söylemem diyor o yüzden bitsin istiyor zaten borcda öyle yirmi bin otuz bin birşey değil baya fazla
Barismayi düsünüyormusunuz?at gibi giden it gibi geri döner.... unutma bir haksızlığa uğradığın zaman haksızlık eden kişi senin değerini bilmeden ölmezmiş bende boşandım 9 senelik nişanlı evlilik çıkmayla geçen herşeyimi verdiğim eşimle boşandık anlaşamadık en çok o istedi boşanmayı 1 sene oldu boşanalı şimdi köpekler gibi pişman 1 senedir her ay ulaşır sana yaptıklarıma pişmanın hergün ölüyorum barışalım v.s v.s elbet pişman olacak sen sakın üzülme ha bunu nasıl atlatırsın atlatıyorsun bir şekilde ama inan atlattığın zaman iyiki diyeceksin iyiki Allah senin yanında dua et sakın üzülüp yıpratma kendini elbet senin için güzel bir kader yazdı Allah her şerde mutlaka bir hayır var mutlaka var bekle ve gör....
Bende anlayamadım canım..Neden dislike atildi bu mesaja?
Ailen sana Avrupa standartlarında iş ve yaşam sunabilir mi canım? O yuzden pişman olacağın şeyler yapma bence. Almanya çok güvenli Bi ülke Türkiye nin hali ortada ailen ilerde sana hak verecekVar da ailem türkiyede kal diyorNe yapacagimi bilemiyorum suan da
Koskocaman insansin kendi kararlarini kendin verebilirsin. Ne güzel okuyormussun devam et ehliyetini al kendini gelistir ise gir cevrede edinirsin bak sonra nasil pisman olup pesinden koscak. Türkiyede ya ailenle oturcaksin sürekli laf sokanlar olcak is ve maddi sorunlar toplum baskisi da cabasi. Eline bir nimet gecmis bunu degerlendir bence.Ailen sana Avrupa standartlarında iş ve yaşam sunabilir mi canım? O yuzden pişman olacağın şeyler yapma bence. Almanya çok güvenli Bi ülke Türkiye nin hali ortada ailen ilerde sana hak verecek
Peki neden pisman oldugu acikladi mi sana? Böyle erkekleri sinir kapiyorum ya muhtemelen esimde öyle olcak ilk 2 ay sogudum zannederat gibi giden it gibi geri döner.... unutma bir haksızlığa uğradığın zaman haksızlık eden kişi senin değerini bilmeden ölmezmiş bende boşandım 9 senelik nişanlı evlilik çıkmayla geçen herşeyimi verdiğim eşimle boşandık anlaşamadık en çok o istedi boşanmayı 1 sene oldu boşanalı şimdi köpekler gibi pişman 1 senedir her ay ulaşır sana yaptıklarıma pişmanın hergün ölüyorum barışalım v.s v.s elbet pişman olacak sen sakın üzülme ha bunu nasıl atlatırsın atlatıyorsun bir şekilde ama inan atlattığın zaman iyiki diyeceksin iyiki Allah senin yanında dua et sakın üzülüp yıpratma kendini elbet senin için güzel bir kader yazdı Allah her şerde mutlaka bir hayır var mutlaka var bekle ve gör....
Yok adamin kölesi olmam asla, denedim cünkü sonra keskelerim olmasin diyeIkinci denemeler olmuyor zaten. Ben de yasadim. Kirik bardaktan su icmek gibi. Yasanan o kalp kirikliklari unutulmuyor. Bir de devam etseler konu sahibi tekrar bitmesin korkusuna adamin kölesi olur, kisiligini kaybeder. Adamin totosu kalkmis. Yapilacak tek sey kinu sahibinin biran once toparlanmadi. Adama inat beni bunlar yikmaz diyerek hayata tutunmasi. Daha cok genc ve kendine iyi bir gelecek kurabilir.
Aynen öyle. Keske benim önüme de böyle Bi fırsat çıksa. Bide böyle nedensiz soğumalar boşanmak istemelerin sebebi hep 3. Şahıslar oluyoKoskocaman insansin kendi kararlarini kendin verebilirsin. Ne güzel okuyormussun devam et ehliyetini al kendini gelistir ise gir cevrede edinirsin bak sonra nasil pisman olup pesinden koscak. Türkiyede ya ailenle oturcaksin sürekli laf sokanlar olcak is ve maddi sorunlar toplum baskisi da cabasi. Eline bir nimet gecmis bunu degerlendir bence.
3cü sahis kim oldugu bilmek isterdimAynen öyle. Keske benim önüme de böyle Bi fırsat çıksa. Bide böyle nedensiz soğumalar boşanmak istemelerin sebebi hep 3. Şahıslar oluyo
HerhaldeNafaka zaten verecek, lutfeder gibi konuşmasın hiyar
üstüne gitmiyorum zaten aceleyle karar verme zamana birak duruma göre bakar konusuruz yine dedim simdiki aklim olsa kesinlikle aska evlilige dair güvenim kalmadi sifir yaniSorunlar neydi neden yorulmuş?
Hiç.üstüne gitme döner
eğer durum anlattıklarından ibaret ise; kocana büyük bir şok lazım. bu dünyanın fani olduğunu anlamasını sağlayacak bir şok... böyle bir temennim yok. ancak çok yakın bir akrabasının ölümü yada kaza geçirmesi gibi bir olay, yada etrafında böyle bir duruma şahit olması... vs... gerçeği görmesini sağlayabilir.Zor durumdayim nerden baslasam bilmiyorum bu adam tanidigim adam degil artik, güzellikle ayrilalim dedi bende tamam dedim nedeni de sordum olmuyor yapamiyorum artik yoruldum dedi benim neyim eksik varki diyorum? Esimin telefonu sosyal medyayi heryere kucaladim ancak bi kizla görüstügü falan da yok.. herseyimi birakarak almanyaya esimle severek evlendim ancak kültür farkliligi var bu esimi 13 yasimdan beri taniyordum.. yillardir pesimde kosan gönlümü almaya calisan bu adam birden sogudum dedi ben baska eyalete gittim teyzemlerin yanina yerlestim türkiyeye dönecegim ailemin evine.. tek tarafli cabalamakla olmuyor cocugumuzda yoktu cok sükür.. adam kafasinda bitirdi karari verdi.. ben bu zor sürecte nasil atlatacagim ne yapacagimi bilemiyorum herseye ragmen ona güvenmistim hic ummadigim anda ayrilmak istedigi söyledi.. karilik yapamiyormusum onun istedigi sey hamur acmak falan yapiyorum da ne oldu diyetteyim diyor yemiyor o yüzden daha saglikli yemekler yapiyordum.. ancak o da evine bagli degildi ikimizde hata vardi düzeltebiliriz dedim yok yapamiyorum yoruldum artik saglikli düsünemiyorum diyor konuyu da pek üstelemedim güzellikle ayrilmak istedigi söyledi birseye ihtiyacin varsa bana yaz dedi para konusunda falan.. ne istersen sana vercem hepsini yeterki senin rahat etmeni istiyorum nafaka bile veririm serefsiz degilim dedi.. ancak benden sogudugu icin tek tarafli cabalamakla olmuyor.. elimden geleni yaptim bu sürecte nasil atlatacagimi bilmiyorum kendim bile suan saglikli düsünemiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum bu konuda yardiminizi almak istiyorum ne yapmaliyim?