- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 30
-
- Konu Sahibi Tarcinli12
Akraba degiliz cinsel hayatimiz aktifti ancak ben o evden 2 hafta önce ayrildimAkraba mıydınız? Cinsel hayatınız mı zayıf acaba "karılık" dediği bu olabilir mi? Kırmadan boşanmak da en güzeli.
Bu sefer onu dedim tamam dediAnlatımınızdan çok sebepsiz görünüyor, bir buhran mı yaşıyor ki?
Biraz ayrı takılın, evleri ayırın birbirinizi özleyecek misiniz, karar değişecek mi tahlil edin bi olmazsa önce.
Baktınız "Ayrı olmayı istiyorum" diyor hala, sonra ayrılırsınız. Böyle bi boşanmadan bitirmeden, uzak kalarak ayrılığı deneyeceğiniz zaman geçirin bence.
Acikladim konu anlatiminda bana göre gecersiz bosanma sebebi ama bilmiyorumneden soğuduğunu söyledi mi peki?
Kötü degerlendirmemeye calisiyorum ancak hayirlisi ne diyeyim bilemiyorum cok seviyorum konduramiyorum ancak kabullenmem gerekBu olayı çok kötü değerlendirmemeye çalışın evet ayrılık zor ancak güzel ayrılmak çok nadirdir belli ki size insan olarak da çok değer veriyor. İlişkilerde aşk cinsellik vb konular zamanla ölebiliyor ya da kişiler zamanla sıkılıyor birbirinden. Bu kadar ciddi bitirmiş birinin kararından geri dönüşü olmaz. Söylemesi kolay olacak ama siz önünüze bakın. Çocuğunuz da yokmuş hayat karşınıza birçok güzellik ve yol çıkaracak daha. Geriye bakmayın kendinize odaklanın derim.
sevgiler
Akraba degiliz cinsel hayatimiz aktifti ancak ben o evden 2 hafta önce ayrildim
ama çok saçma sebeplerAcikladim konu anlatiminda bana göre gecersiz bosanma sebebi ama bilmiyorum
Teyzemle yasiyorum ancak esim normalde konuskan biri iken sessiz biri oldu kimseyle konusmak istemiyor sanki hayata düsmüs depresyona girmis hali vardi kendinden bikmis herseyden bikmis üstüme gelme diyorDavadan önce bir evlilik danışmanına gitseniz keşke. Belki bunalım yaşıyordur. Şimdi kimle kalıyorsunuz?
Biraz zaman ne görecegiz bilmiyorum bu adam normalde bana cok düskündü benimle evlenme karari alirken herkesi karsisina almisti 4 yili bitcek 5 yil olcak daha temmuzda evliligimiz.. tabi ki sacma sebepler ancak onun üstüne gitmek istemiyorum herseyi kirabiliyor deliriyor o yüzden ona dedim kendini toparlayana kadar bi süre hic konusmayalim, kendine geldigi zaman konusabiliriz duruma göre bakariz dedimama çok saçma sebeplerbundan soğuma olur mu? muhakkak size söyleyemediği soğuma sebepleri var..