Esimle severek evlendik ama severek ayrilmaya karar verdik

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
30
Zor durumdayim nerden baslasam bilmiyorum bu adam tanidigim adam degil artik, güzellikle ayrilalim dedi bende tamam dedim nedeni de sordum olmuyor yapamiyorum artik yoruldum dedi benim neyim eksik varki diyorum? Esimin telefonu sosyal medyayi heryere kucaladim ancak bi kizla görüstügü falan da yok.. herseyimi birakarak almanyaya esimle severek evlendim ancak kültür farkliligi var bu esimi 13 yasimdan beri taniyordum.. yillardir pesimde kosan gönlümü almaya calisan bu adam birden sogudum dedi ben baska eyalete gittim teyzemlerin yanina yerlestim türkiyeye dönecegim ailemin evine.. tek tarafli cabalamakla olmuyor cocugumuzda yoktu cok sükür.. adam kafasinda bitirdi karari verdi.. ben bu zor sürecte nasil atlatacagim ne yapacagimi bilemiyorum herseye ragmen ona güvenmistim hic ummadigim anda ayrilmak istedigi söyledi.. karilik yapamiyormusum onun istedigi sey hamur acmak falan yapiyorum da ne oldu diyetteyim diyor yemiyor o yüzden daha saglikli yemekler yapiyordum.. ancak o da evine bagli degildi ikimizde hata vardi düzeltebiliriz dedim yok yapamiyorum yoruldum artik saglikli düsünemiyorum diyor konuyu da pek üstelemedim güzellikle ayrilmak istedigi söyledi birseye ihtiyacin varsa bana yaz dedi para konusunda falan.. ne istersen sana vercem hepsini yeterki senin rahat etmeni istiyorum nafaka bile veririm serefsiz degilim dedi.. ancak benden sogudugu icin tek tarafli cabalamakla olmuyor.. elimden geleni yaptim bu sürecte nasil atlatacagimi bilmiyorum kendim bile suan saglikli düsünemiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum bu konuda yardiminizi almak istiyorum ne yapmaliyim?

Sevinmelisiniz aslında. Birbirinize saygınız bitmeden medenice ayrılmışsınız. Üstelik ne aldatilmis ne gönlünüz kirilmis ne de baska bir şey. Eşiniz karşınıza geçip her şeyi dürüstçe söylemiş.Böyle birini tanıdığınız icin sevinmelisiniz. Bence nafaka almayın.
Sizin hicbir seyiniz eksik değil belki de ona fazla geldiniz bilemezsiniz. Çok güzel ve değerlisiniz.Belki de uyumsuzdunuz evlilik bunu daha cok ortaya çıkarmış. Belki de zamanla birbirinize sayginizi kaybrdecektiniz. Yürümeyen bir evlilikte olmak denizde çırpınmaya benzer ne batarsiniz ne cıkarsınız. Bundan daha iyisine layıksınız.Zaman her seyin ilacı imkäniniz varsa bir işe girin.

Anlatımınızdan çok sebepsiz görünüyor, bir buhran mı yaşıyor ki?
Biraz ayrı takılın, evleri ayırın birbirinizi özleyecek misiniz, karar değişecek mi tahlil edin bi olmazsa önce.
Baktınız "Ayrı olmayı istiyorum" diyor hala, sonra ayrılırsınız. Böyle bi boşanmadan bitirmeden, uzak kalarak ayrılığı deneyeceğiniz zaman geçirin bence.

Bu olayı çok kötü değerlendirmemeye çalışın evet ayrılık zor ancak güzel ayrılmak çok nadirdir belli ki size insan olarak da çok değer veriyor. İlişkilerde aşk cinsellik vb konular zamanla ölebiliyor ya da kişiler zamanla sıkılıyor birbirinden. Bu kadar ciddi bitirmiş birinin kararından geri dönüşü olmaz. Söylemesi kolay olacak ama siz önünüze bakın. Çocuğunuz da yokmuş hayat karşınıza birçok güzellik ve yol çıkaracak daha. Geriye bakmayın kendinize odaklanın derim.
sevgiler

Bu sefer onu dedim tamam dedi

Kötü degerlendirmemeye calisiyorum ancak hayirlisi ne diyeyim bilemiyorum cok seviyorum konduramiyorum ancak kabullenmem gerek

Davadan önce bir evlilik danışmanına gitseniz keşke. Belki bunalım yaşıyordur. Şimdi kimle kalıyorsunuz?
Teyzemle yasiyorum ancak esim normalde konuskan biri iken sessiz biri oldu kimseyle konusmak istemiyor sanki hayata düsmüs depresyona girmis hali vardi kendinden bikmis herseyden bikmis üstüme gelme diyor

ama çok saçma sebepler bundan soğuma olur mu? muhakkak size söyleyemediği soğuma sebepleri var..
Biraz zaman ne görecegiz bilmiyorum bu adam normalde bana cok düskündü benimle evlenme karari alirken herkesi karsisina almisti 4 yili bitcek 5 yil olcak daha temmuzda evliligimiz.. tabi ki sacma sebepler ancak onun üstüne gitmek istemiyorum herseyi kirabiliyor deliriyor o yüzden ona dedim kendini toparlayana kadar bi süre hic konusmayalim, kendine geldigi zaman konusabiliriz duruma göre bakariz dedim

Bir kere karılık yapamıyorsun kadar irrite edice bir laf olamaz ..
Karılık yapmak neymiş ya erkekler bir takmış karılıkta karılık kaç defa evlenmişler de karılığı biliyorlar babaları annelerine dese kükrerler ama el kızına verip veriştirler.
Diğer diyeceğime gelirsek eşin kararını açık açık söylemesini takdir ettim seni evde oturtup çocuk yapıp sana çocuk baktırıp kendi gününü gün etse daha acı olurdu..
Zor bir zaman senin için ama böyle 1 sene ağlarsın diğer saydığım gibi olsaydı ömür boyu ağlardın o şekil de düşün..
Altta yatan sebep kesinlikle vardır, birinden karılık görmeye başlamış belli (aldatmıştır demiyorum ) duygu karmaşasına girip kendini sorgulamıştır buda bir yandan iyi bişey aldatsaydı daha ağır olurdu.
Hiç bir şey yapma olgun olmaya çalış şu süreçte mahkemeler durmuş halde sanıyorum dava açın belki düşünüp taşınıp hatasını anlayabilir.
Kendini ezdirme, gücünü sakın kaybetme, ayaklarının üzerinde dur, sakın ağlayıp barışalım deme bunu yaparsan ömür boyu ezilmeye mahkum kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…