- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Tarcinli12
Kültür farklılığı demişsiniz sebep bu olabilir mi?
Inan naptigi bile bilmiyor bide bana 2 hafta sonra ameliyat olacagi söylüyor ne alaka? Bunu benim bilmem sart miydi.. cok zoruma gitti konduramadim bu olayiIsin ozu su: esinin gecinmeye gonlu yokmus. Sen onun deneme tahtasi degilsin. 4 sene denedim olmadi hadi bitsin. Kac para istiyorsan da veriyim. Bu ne ya. Yeter ki basimdan git der gibi. Erkekse o evden ceketini alip cikacakti. Bir kadin sokaga atilmaz ya da gonderilmez. Sen dur ben gidiyorum demeliydi.
Hic uzulme. Dik dur. Bu adami da bekleme. Sen sevdigin icin esinin kusurlarini gormuyorsun da esin da bence 5 para etmeyen biri. Karisina borek yapmiyorsun deyip sonra da yaptigi boregi diyetteyim diye yeme. Bu ne lahana tursusu derkr adama. Seni mi deniyor? Dengesiz herifin tekiymis. Ne istedigini bile bilmiyormus. Bu adam icin uzulme. Hatta olur da karsilasirsaniz mutlu gorun. Oyle yikik dokuk gorunme. Dik dur.
Adamin gecinmeye gonlu yokmus. Olay bu. Tum haklarini da al. Kisilik bozuklugu var bence esinde. Sogudum ne demek ya. Dengesiz herif.
Bilemiyorum ya nasil sosyallesecegimi de zaten psikolojik olarak cökük haldeyimBence sosyalleş ve kesınlıkle pskolojik yardım al çok yararını göreceksin biz sevgili iken ben katlanamam sen evlisin bir de Allah sabır versin kurtuldun enazından ömür sömürücüsü bir tip demek ki.
Var da ailem türkiyede kal diyorİmkanınız varsa Almanyada kalın bence
Orda kalsaydim tek basimaydim durmak istemedim o evde bende teyzemlerin yanina yerlestim teyzemler olmasa suan bu durumda toparlanmis bi sekilde olamazdim ama insan sindiremiyor bu olayi maalesefIsin ozu su: esinin gecinmeye gonlu yokmus. Sen onun deneme tahtasi degilsin. 4 sene denedim olmadi hadi bitsin. Kac para istiyorsan da veriyim. Bu ne ya. Yeter ki basimdan git der gibi. Erkekse o evden ceketini alip cikacakti. Bir kadin sokaga atilmaz ya da gonderilmez. Sen dur ben gidiyorum demeliydi.
Hic uzulme. Dik dur. Bu adami da bekleme. Sen sevdigin icin esinin kusurlarini gormuyorsun da esin da bence 5 para etmeyen biri. Karisina borek yapmiyorsun deyip sonra da yaptigi boregi diyetteyim diye yeme. Bu ne lahana tursusu derkr adama. Seni mi deniyor? Dengesiz herifin tekiymis. Ne istedigini bile bilmiyormus. Bu adam icin uzulme. Hatta olur da karsilasirsaniz mutlu gorun. Oyle yikik dokuk gorunme. Dik dur.
Adamin gecinmeye gonlu yokmus. Olay bu. Tum haklarini da al. Kisilik bozuklugu var bence esinde. Sogudum ne demek ya. Dengesiz herif.
Yalvarmiyorum artik bende yoruldum.. ailem türkiyede kal diyor biz variz diyor ama bende almanyada kalmak istiyorumAsla yalvarmayın aramayın kendinizi geri çekin çünkü bunları yaparsaniz iyice geri teper.Birakin istemiyorsa gururunuzla boşanin.Sizin yerinizde olsam dönmem Turkiyeye.Kendinize bosansanizda orada bur hayat kuramazmisiniz ?
Benden kacmakla bi cözüm bulamazsin dedim ona benimle konusmaya calis yüzlesmeye calis diyorum sogudum diyorNafaka veririm para veririm ben bilmem ne degilim sozleri vicdaninin sadakasini para vererek odeyip rahatlamak. Tamamen bu. Bosanmis biri olarak soyluyorum erkekler o karari birden bire vermiyor. Kafalarinda bitirince kesin karar veriyorlar. Hayatini onu beklemekle gecirme. Bundan sonra donse de eskisi gibi olmaz. Birden sonra tekrar kopar. Karilik yapmadin lafi klasik soylenen birsry. Ben de bilmem jarilik nedir, nasil yapilir, erkeklik nedir. Insan gulu sevince dikenlerini gormez ama sevmeyince o dikenler ona batar. Karilik yapmiyorsun lafi bahane olmus. Zaten boregi bile yememis. Bahanesi o olmus. Diyorsun ya hayatinda biri yok telefonlarina baktim diye. Ayni isyerinden de olabilir gunduz gorustugu ya da esinin eve getirmedigi ikinci tekefon da olabilir. Bilemezsin. Yalniz baska biri olsa da olmasa da artim sonuc degismez. Her ayrilik travma yaratir. Su an uzgun, yarım kalmis, kirgin hissetmen cok normal. Ancak ben senin neden evi terk ettigini anlanadim. Madem bu evliligi yurutmek istemiyor o gitmeliydi evden. Gurur yapip bossnirken haklarindan vazgecme. Tum haklarini al. Madem bilmem ne degil, ortada gecerli bir sebep olmadan karisini yari yolds birakmak nedir? Terapiye gidelim diyebilirdi, konusabilirdi, cozum uretmeye calisabilirdi. Sogudum hafi bitti denek nedir?
Iste anlatmaya calistigim.. anlamak istememesi zor olsa gerekYavrum ya kıyamam sana sen kalk 22 yaşında almanyaya git onun için o senden soğudum diye direk silip atsın..
Tabi ki yalvarmıcaksın ama var bu işte bir durum Türkiyeye dön dava açma eğer başka biri varsa ortaya çıkar öyle davalarda süründür.
Erkeklerimiz malesef acımasız..
Üzülme her şey olacağına varıcaktır.
Neden dislike atildi bu mesaja?Yavrum ya kıyamam sana sen kalk 22 yaşında almanyaya git onun için o senden soğudum diye direk silip atsın..
Tabi ki yalvarmıcaksın ama var bu işte bir durum Türkiyeye dön dava açma eğer başka biri varsa ortaya çıkar öyle davalarda süründür.
Erkeklerimiz malesef acımasız..
Üzülme her şey olacağına varıcaktır.
En güzeli bak bu şekilde biz de evlilik bitirdik illa altında bir şey arama adam dürüstçe sevgim bitti demeye getirmiş seni aldatmamış psikolojik şiddet uygulamamış aksine hala rahatını düşünüyor bu iş zaten bitici benim tavsiyem oralara kadar gittiyseniz kalıcı olmaya bakın oturum almak için uğraşın eşinize sorun ileride bu olaylar unutulacak biri evlilik demese valla ben çoğu kez hatırlamıyorum güzel bir anıydı geçti gitti şu an hayatınıza odaklanınZor durumdayim nerden baslasam bilmiyorum bu adam tanidigim adam degil artik, güzellikle ayrilalim dedi bende tamam dedim nedeni de sordum olmuyor yapamiyorum artik yoruldum dedi benim neyim eksik varki diyorum? Esimin telefonu sosyal medyayi heryere kucaladim ancak bi kizla görüstügü falan da yok.. herseyimi birakarak almanyaya esimle severek evlendim ancak kültür farkliligi var bu esimi 13 yasimdan beri taniyordum.. yillardir pesimde kosan gönlümü almaya calisan bu adam birden sogudum dedi ben baska eyalete gittim teyzemlerin yanina yerlestim türkiyeye dönecegim ailemin evine.. tek tarafli cabalamakla olmuyor cocugumuzda yoktu cok sükür.. adam kafasinda bitirdi karari verdi.. ben bu zor sürecte nasil atlatacagim ne yapacagimi bilemiyorum herseye ragmen ona güvenmistim hic ummadigim anda ayrilmak istedigi söyledi.. karilik yapamiyormusum onun istedigi sey hamur acmak falan yapiyorum da ne oldu diyetteyim diyor yemiyor o yüzden daha saglikli yemekler yapiyordum.. ancak o da evine bagli degildi ikimizde hata vardi düzeltebiliriz dedim yok yapamiyorum yoruldum artik saglikli düsünemiyorum diyor konuyu da pek üstelemedim güzellikle ayrilmak istedigi söyledi birseye ihtiyacin varsa bana yaz dedi para konusunda falan.. ne istersen sana vercem hepsini yeterki senin rahat etmeni istiyorum nafaka bile veririm serefsiz degilim dedi.. ancak benden sogudugu icin tek tarafli cabalamakla olmuyor.. elimden geleni yaptim bu sürecte nasil atlatacagimi bilmiyorum kendim bile suan saglikli düsünemiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum bu konuda yardiminizi almak istiyorum ne yapmaliyim?
ben zaten okuyunca belki hasta olacağini düşündüm .Inan naptigi bile bilmiyor bide bana 2 hafta sonra ameliyat olacagi söylüyor ne alaka? Bunu benim bilmem sart miydi.. cok zoruma gitti konduramadim bu olayi
O kaç yaşındaydı evlendiğinizde?En sondaki aglayip yalvarmaya barismaya calismistim ancak sonra bende duruldum ne kadar cok üstelersen o kadar senden kacar diye düsünüyorum pisman olacagi birsey yapiyor anlatamadim suan benden sogudugu hissediyor ama bi süre sonra öyle olmayacagi anlayacak bu sefer ben ne yapacagim coktan belki de düzenimi kuracagim türkiyede. dava acip acmamakla kararsizim bi süre ayri kalip ne olacagi görebilmeyi beklemeyi düsünüyordum.. karilik ne ki daha 26 yasindayim bu yasta karililik mu olur der gibiyim sonrada ister istemez kendimi sucluyorum