Esimle severek evlendik ama severek ayrilmaya karar verdik

Aileniz trye gelmenizi istiyor ,göz önünde olun diye.
Boşverin gitmeyin,gidipde başkasinin eline bakmak zorunda kalmayin .
Kadinlar almanyada çok rahat yalniz hayat sürdüre bilir .
Aynen, şimdi Türkiye' ye gelecek. Dul kadın etiketi, aile kısıtlamaları, aile eline bakma. Olmadı işe gir, üç kuruşa emeğini sömürt. Tacizcisi, malum amaç için yürüyeni eksik olmaz. Ben konu sahibinin yerinde olsam tüm şartları zorlar kalırım Almanya' da.

Karilik yapiyorsun derken ne demis cozemedim, elinizden geleni yapmissiniz. Erkekler genelde ev isleri konusunda kafa utulerler, yaptim demissiniz.

Adamin tavirlari bana bastan asagi sacma geldi. Siz diyorsunuz ki ulke degistirdim, adam diyor ki benim hevesim gecti sen geri git ...boyle sey mi olur Allah askina? 3 gun takil 5 gun takil sonra hevesim gecti kusura bakma ben oynamiyorum cocuk oyunu mu bu??

Konu sahibesi yasin cok genc, is bulmayi ve okula yazilmayi dusunmez misin? Bence tazminat al, nafaka da iste madem oraya getirdi seni parasini versin. Sen de o parayla universiteye gidersin. Karsisina dikilceksin, oyle yagma yok buraya ailemi evi barki biraktim geldim bedavaya haydi bas geri git yok. Bosanmak istiyorsan kesenin agzini acicaksin diceksin. Avukatin var mi? Bu heriften bir cacik olmaz. Paralari alip vinla derim.
Ben sizden farklı düşünüyorum. Yani bunlar yeni evli değil ki konu sahibi 4-5 yillik evliymiş. Evet mağdur durumda konu sahibi ama aşk bitebilir,sevgi bitebilir. İki kisi arasında ne yaşandı bilemeyiz. Ben tek tarafli soğumaya da inanmıyorum belki konu sahibi de esinin tavırlarından dolayı soğudu ama buraya kadar geldim mantığıyla kendi icinde kabul edemiyor çünkü sevgisizliğe kayıtsız kalmak mümkün değil.Saygisini kaybetmeden ayrılmak istemiş bunda yanlış bir şey yok.
Sen karılık yapamadan demek çok çirkin ona diyecek lafım yok.

Bende senin gibi aynı süreçten geçiyorum duygular bitmeden ayrılmak zor oluyor ama altta yatan bir sebep vardır bizim sebebimiz eşimin borçları ve artık bizi bu borçlara mahkum bırakmak istemedigi söyledi illa altında yatan başka bir sebep vardır bence

Bende senin gibi aynı süreçten geçiyorum duygular bitmeden ayrılmak zor oluyor ama altta yatan bir sebep vardır bizim sebebimiz eşimin borçları ve artık bizi bu borçlara mahkum bırakmak istemedigi söyledi illa altında yatan başka bir sebep vardır bence
Ne borcu? Evlenmeden onceki borclar mi? Beraber calisip odeseniz olmuyor mu? Bu yuzden ayrilmak kolaya kacmak degil mi?🙄

Evlendikten sonra yapılan ve bana söylemeyip borsaya girip yapılan borçlar bana söylemeden benim üzerimden çekilen krediler bana yalan söylenip yine benim üzerimden çekilen krediler sonra ben hepsini affetim bir sene sonra yine başına birşey gelip yine söylemeyip yine bana söylemeden üzerimden çekilen krediler

ben zaten okuyunca belki hasta olacağini düşündüm .
ne ameliyatiymiş bu biliyormusunuz?
belkide sizi çok sevdiğinden üzülmenizi istemediği için sizi birakiyor.
belki Allah göstermesin kötü bir hastaliği var .
bir bunlari araştirin,arkadaşlarina sorun altan
Yok artik türk filmi cok mu izliyorsunuz? Cok sacma. Benim basima öyle bir sey gelse sevdigim insanla paylasirim bunu önce.

Evlendikten sonra yapılan ve bana söylemeyip borsaya girip yapılan borçlar bana söylemeden benim üzerimden çekilen krediler bana yalan söylenip yine benim üzerimden çekilen krediler sonra ben hepsini affetim bir sene sonra yine başına birşey gelip yine söylemeyip yine bana söylemeden üzerimden çekilen krediler
Sal gitsin belasini bulmus dicemde.. ee ortak olmuyo mu o borclar? Olay borc degil.. karaktersizlik.. yuz verince astarini istiyolar net!

bu tarz adamlar kisa yoldan kose olmaya calisan tiplerdir ve genelde hep zarardadirlar

Sal gitsin belasini bulmus dicemde.. ee ortak olmuyo mu o borclar? Olay borc degil.. karaktersizlik.. yuz verince astarini istiyolar net!

bu tarz adamlar kisa yoldan kose olmaya calisan tiplerdir ve genelde hep zarardadirlar
Ortak olmuyor araştırdık benim borclarim arabayi satarak kapatıldı ama onunkiler onu bağlıyor oda beni sevdiğini ve artık bu durumlara sokmak.istemedigini söylüyor ama işte bende beraber kalmak için cabalamiyor emin olun ondan çok ben çabaladım ama olmayınca olmuyor bende yoruldum bıraktım artık

Ortak olmuyor araştırdık benim borclarim arabayi satarak kapatıldı ama onunkiler onu bağlıyor oda beni sevdiğini ve artık bu durumlara sokmak.istemedigini söylüyor ama işte bende beraber kalmak için cabalamiyor emin olun ondan çok ben çabaladım ama olmayınca olmuyor bende yoruldum bıraktım artık
Her borç için bir nedeni vardı aslidna ortak topaldigimiz para çalınmış ama bana söylemesj gerekirken o yeri söylememiş ve borsaya girmis sürekli kredi çekip kaybetmiş sonra benden çekmeye başlamış tabi bu durumda da ben ona para topluyoruz diye heo para gönderiyorum iki yıl böyle devam etmiş ben benden çekilen krediyi banka mesajıyla öğrendim :KK43:

Sorun karakteri para gelir gecer o sorun degil. Insan bir hata yapar olur ya insan basina is gelir.. ama bu oyle degilki.. heleki senden habersiz gizli dolapli isler. Bi iliskide guven yoksa iliskide aslinda yoktur!

Her borç için bir nedeni vardı aslidna ortak topaldigimiz para çalınmış ama bana söylemesj gerekirken o yeri söylememiş ve borsaya girmis sürekli kredi çekip kaybetmiş sonra benden çekmeye başlamış tabi bu durumda da ben ona para topluyoruz diye heo para gönderiyorum iki yıl böyle devam etmiş ben benden çekilen krediyi banka mesajıyla öğrendim :KK43:
Iste en kotusude bu, tedasuf biseyleri gormesen daha devam edecek!

Neden ayrılmak istediği önemli? Yuva yıkmak okadar kolay değil. Herşeyinizi bırakıp gitmişsiniz. Oturun tekrar konuşun. Olmazsa eğer birbirinizi kırmadan ayrılmak en doğrusu olacaktır.

Ne seni hayatina dahil ediyor ne de tam cikariyor ki hep cepte kal. Dengesizin teki.
Devam etse bili güven sarsildi olmaz artik. Hep beni terkedebilir psikolojisiyle tetikte yasayak konu sahibi. Belki de kendince kaybetme korkusu yasatiyordur, konu sahibi yalvarmisya ayrilmayalim diye o ego sistikce sisiyor bundan beslenen insanlar var.

Devam etse bili güven sarsildi olmaz artik. Hep beni terkedebilir psikolojisiyle tetikte yasayak konu sahibi. Belki de kendince kaybetme korkusu yasatiyordur, konu sahibi yalvarmisya ayrilmayalim diye o ego sistikce sisiyor bundan beslenen insanlar var.
Ikinci denemeler olmuyor zaten. Ben de yasadim. Kirik bardaktan su icmek gibi. Yasanan o kalp kirikliklari unutulmuyor. Bir de devam etseler konu sahibi tekrar bitmesin korkusuna adamin kölesi olur, kisiligini kaybeder. Adamin totosu kalkmis. Yapilacak tek sey kinu sahibinin biran once toparlanmadi. Adama inat beni bunlar yikmaz diyerek hayata tutunmasi. Daha cok genc ve kendine iyi bir gelecek kurabilir.

X