Esimle severek evlendik ama severek ayrilmaya karar verdik

Şimdi durduk yere niye başkasının canı yansın? Konu sahibi '' Anladım ki ben de evlilik insanı değilmişim, birbirimizi gereksiz yormuşuz, yalnız kalınca düşünmeye vaktim oldu. Aslında ben de soğumuşum da senden, yılların alışkanlığıymış ayağımı bağlayan meğer. Biraz içime dönünce geçti gitti. Bizden bir yol olmaz, ben de boşanıp hayatıma bakmak istiyorum artık. '' desin bir. Bak o adamın arşa vuran totosu nasıl yere çakılıyor. Nafaka zaten kadının yasal hakkı, lütuf diye sunuyor bir de herifçi, bak hele.

Peki neden pisman oldugu acikladi mi sana? Böyle erkekleri sinir kapiyorum ya muhtemelen esimde öyle olcak ilk 2 ay sogudum zanneder
çünkü benim gibi seven ona katlanan birini bulamayacığını ve beni kaybettiğini anladığı için pişman aslında kendisi söyledi ben sen gitmezsin diye seni üzdüm kırdım dedim

Onun için bütün düzeni bozup yurt dışına yerleşmişsiniz iyi yine bunun bedelini ödemeye hazır

Aslında ‘bazı işlere’bulaşmadan güzellikle söylemiş. Ama bulasmamis mi acaba sonradan öğrenirsiniz..

Teyzemle yasiyorum ancak esim normalde konuskan biri iken sessiz biri oldu kimseyle konusmak istemiyor sanki hayata düsmüs depresyona girmis hali vardi kendinden bikmis herseyden bikmis üstüme gelme diyor
çok saçma bi sebep ama çok ilginç gerçekten.aklıma başkasına aşık olduğu geldi ille iletişimleri olmasına gerek yok ya da şu an bir şey bulmasanız dahi başkasıyla bir şey mi yaşadı acaba.sizi suçluyo çünkü saçma sapan sebeplerle kendinden uzaklaştırmaya çalışıyo gerçek bi sebep yok elinde ama bi yandan nafaka bile veririm diyo vicdanı yüzünden.

Keske su aman depresyonda o yüzden bjnlari yapiyor yalanina inanmasak kadinlar olarak

Ben de baskasina asik oldugunu dusundum. Is yerinden biri de olabilir surekli dipdibe oldugu biri.

Evlenmeden önce yıllarca peşinden koşan adamın sevgisi ne oldu da bir anda bitti? Ortada boşanmayı gerektirecek bi durum yok
"Yoruldum" dan kastı ne acaba? İnsan sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçemez. En azından belli bi süre uzaklaşıp yalnız kalmayı isteyebilirdi. Bu arada çocuk istiyor muydunuz? Ya bu adam seni gerçekten sevmedi ya da bunun altında ciddi bir neden var

malesef severek ayrılmıyorsunuz...
severek ayrılıyorsun..

Aynı süreçteyiz kuzum değişir diye hiç ümitlenme değişmiyor ben 10 yılımı heba ettim de ne oldu sonumuz yine ayrılık iki de kuzuma odu olan

Bu işi zorlamayın
Dikiş tutmaz bu saatten sonra
Bitiri gitsin sebep ya da çare aramayın
Artık sadece sizi üzmeye yarar

Ne güzel aciklamis eşiniz üzücü bı durum sizin için ama soguduysa nasıl yaşasın ki ? Zamaninda yıllardır peşinden koştu gönlümü aldı falan demişsiniz belki de onun yorgunlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…