- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halbuki bunun karişılmaması gereken özelliği olmamasını idrak etmesi gerekir.rahatsiz etmeye hakkı yok kimseyi hele ki eşini.Geçen bana herseyime karisiyorsun annem gibisin nasil davrancagimi sasirdim falan diye soylendi. Ben boyleyim niye beni degistirmeye calisiyosun dedi
Allah sabır versin evli kalmayı düşünüyorsan ama niteliğe değil niceliğe takılmışsın mesela 2 günde bir duş alacaksın gibi bir zorunluluk itici gelebilir ama zaten güzelce yıkansa soğuk havalarda 3-4 gün idare eder. Bence 2 gün oldu banyoya demek yerine banyodan temiz bi şekilde çıkmadığını da vurgulamalısın. Bir iki kere banyoya girip aşama aşama.. 2 kez şampuan dökceksin bir kez kese bir kez duş jeli yapıp çıkcaksın vs diye anlatsan belki daha faydalı bir yaklaşım olurdu.Benim rahatsiz olmami kafasina takmayan sence baskalarinin soylediklerini kafaya takarmi? Bu aksam dedim ona hadi duşa girsene diye daha dün duş aldim ya diyo dedim 3. güne giriyo duş almiyosun. Hep boyle ne zaman duş al desem daha dun aldim yaa halbuki gunler gecmis
Aynen farkında bile değiller.onlara aşırı titizlik ve gereksizlik geliyor.Belki senin çok detaycı ve titiz olduğunu düşünüyordur
Kendi pisliğinin farkında değildir diye düşündüm
Ailesi nasıl peki annesi babası temiz mi
Parfüm sürse ne ki pis vücuda?Duzelebilir bence ama sen duzelsede sogumussun sanirim ondan ? mesela git ona marka guzel bi parfum al ise giderken kendin sik gel askim mis gibi kok is yerinde karisi nede guzel bakiyo desinler de esinin giyeceklerini sen ayarla askim iste giymen icin bunlari ayarladim de ve o eski elbiselerde kurtul yada evde giymesini sagla dusa beraber gir kesele guzelce sen... 10 gunde bir beraberlikte erken bosalma sorunu olur ama 2 gune bir falan olsa hem senle dusa girer temiz olur... sen surekli elestirirsen adam bunalir senin ozverinle duzelir belki... abide bi tuhaf ya zaten giriyosun dusa sampuan niye kullanmiyon yani ne tuhaf bi usengeclik bu
Benim var böyle bir yengem.cimrilikten makina çalıştırmaz ,beyazlar renkliler ayırmadan düşük derecede yıkar.amcam da o da leşş gibi ter kokarlar.Size bi olay diym
Bizim gelinde banyo dagiliyor diye kardesimle kavga ediyor
Durmadan yikanilirmiymis
Camasir cikiomus hergun ust bas mi degistirilirmis
Kardesim dirdirindan bikti onu dinliyor
Kardesim yanima oturdugunda kokuyor ya resmen
Bende kiziyrm sen manyak misin diye
Yok boyle bisey ya
80leri bilir misin kaç yaşındasın?Bu ülkede biz çocukken haftada bir pazar günleri yıkanılırdı çocuklar.insanların çoğu hep saçı kepekli yağlı gezerdi.halâ o guruhu taşıyanlar az değil..Haftada 1 yıkanma nedir arkadaş? Hadi kışın yine anlarım da yazın o sıcaklarında
Allah kolaylık versin. Bence bu hijyen konusunu annesiyle paylaş.
Diğer cinsellik konusunda da bir şekilde doktora gitmek için ikna et.
Boyle kadinlarin olmasi cok uzucu yaBenim var böyle bir yengem.cimrilikten makina çalıştırmaz ,beyazlar renkliler ayırmadan düşük derecede yıkar.amcam da o da leşş gibi ter kokarlar.
Hatta erkek kardeşime birgün temiz atlet fanila giyersin yıkanmış sayılırsın bile demiş.
80leri bilir misin kaç yaşındasın?Bu ülkede biz çocukken haftada bir pazar günleri yıkanılırdı çocuklar.insanların çoğu hep saçı kepekli yağlı gezerdi.halâ o guruhu taşıyanlar az değil..
Okumadim uzunmus yine de tesekkur etmissin cok incesin ben de size tesekkur ederim.
Boyle boyle belkiParfüm sürse ne ki pis vücuda?
parfum kokusunu alinca vucudunun pis koktugunu idrak edebilir belki karisinin onunla ilgilendigini hos gozukmesi guzel kokmasini istedgini anlar ne bileyim belki motive olur zaten pis bundan bi cacik olmaz diye birakirsa konu sahibi iyice salar kendini... 2 gune bi banyoyuda beraber yaparlar kese falan derken aliskanlik haline getirebilir belki diye dusundumParfüm sürse ne ki pis vücuda?