İyi günde kötü günde birbirinize destek olmayacaksanız niye evlendiniz? Niye o sözü verdiniz? Bunlar nasıl evlilikler ya, biri borcu yüzünden alacaklısıyla tartışıyor, karısından bile yardım isteyemiyor. " Yok fedakarlık yapmam, borç senin borcun, sen sürün, banane" Yahu evlisiniz, artık kadının borcı, erkeğin borcu diye bir şey mi var. İnsan yeri geliyor, arkadaşından istiyor da alıyor maddi yardım, sizinkine yatağını, hayatını paylaştığı kendi karısı bile el uzatmıyor. Bana bu tür meseleler evlilikleri sınayan meseleler gibi geliyor açıkçası. Siz bu sınavı verememişsiniz. Eşinize tam da "ben nasıl bir insanla evlenmişim" diye sorgulatacak bir ortam yaratmışsınız. Hem siz sanıyor musunuz ki eşinizin bu derece maddi sıkıntısı varken siz mutlu mesut yaşayabileceksiniz? Şimdi bir de eşinize alenen sırtınızı dönmüşsünüz. Eşiniz kendisi de duygylarını dile getirmiş zaten. Bu saatten sonra size eskisi kadar güvenmesini veya ilişkinizin onun içine sinmesini beklemeyin. İnanın sizin gibi bir insanla evli olmak istemezdim. Eşinizin yerinde olsam sizden boşanırdım. Siz bu durumda "sen başının çaresine bensiz bak, benim param da param" mesajı vererek bu evliliğin ne kadar sakat temeller üzerinde olduğunu ve kötü günde asla kocanızın yanınızda olmayacağınızı kanıtlamışsınız. Ayrıca yaptığınız koca bir bencillik bana kalırsa.