• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle mutluyum ama bir sıkıntım var....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konuyu yanlis mi anladim.

Siz eve geliyorsunuz yemeyinizi yiyorsunuz.
Esiniz daha gec geliyor, haliyle daha gec yiyor. Ama siz ona eslik etmek istemeyip baska odaya geciyorsunuz. Adam tahmin ediyorum ki yanliz yemek yerken cani sikiliyor ve o surede ailesini arama aliskanligi gelistirmis.

E siz zaten baska odadasiniz. Bana zaman ayirsa demeniz, veya haftaici aramasin demeniz ne alaka. Adam aramasa bile ayni odada degilsiniz ki.
EVet dogru anladiniz. Soyle, ben diyete girdim ama het defasinda sofraya otjrdugumda ister istemez eslik edip yiyorum. O nedenle sofrayi kurup diger odaya geciyorum. Cabucak yemegini ye gel dedigimde bir bakmisim 1 saattir gorusme yapiyor ondan sonra da ben uyuya kaliyorum cunku sabah 6 da evden cikiyorum o ise 10 da cikiyor sabah

1 saat konuşmak çok uzun. Hadi yarım saat anlaşılabilir yemek yerken konuşur biter. Yemekten sonra yarım saat sizinle oturup sohbet edebilir. Güzelce anlatabilirsiniz eşinize kavga etmeden

EVet dogru anladiniz. Soyle, ben diyete girdim ama het defasinda sofraya otjrdugumda ister istemez eslik edip yiyorum. O nedenle sofrayi kurup diger odaya geciyorum. Cabucak yemegini ye gel dedigimde bir bakmisim 1 saattir gorusme yapiyor ondan sonra da ben uyuya kaliyorum cunku sabah 6 da evden cikiyorum o ise 10 da cikiyor sabah

Anliyorum sizi de ama hak veremiyorum.
Sofra onemlidir bizde.

Ben cogu zaman sahura kalkarim esim oruc tutacagi zaman mesela, oruc tutmuyorum ama biliyorum ki esim yanliz yemekten keyif almaz, ben de ona eslik etmekten zaten keyif alirim.

Ne bileyim aceleyle de yenmez ki aksam yemegi, keyfini cikartarak sofrada takilarak yenir. Bizim evde oyle en azindan. Cocuklar da boyle. Bizde kahvalti acele yapilir, onun da etkisi olabilir, o yuzden aksam sofrasini uzattikca uzatiriz. Ben o yuzden esinize de hak verdim.

Kv sizi niye arasın ya. Oğluyla konuşacak tabii ki ben de bunu saçma buluyorum. Ayrıca her gün konuşsun ne zararı var? Gündelik de konuşulur ne yedin, nereye gittin basit amaçsız sorulardır. Ayrıca ne demek her gün adamın tek başına yemek yemesi? Hem yemeği tek yesin hem annesini aramasın. Bilmiyorum ya yorucu bir insan olduğunuzu hissettim. Çok küçük şeylerden büyük sorunlar koparıyorsunuz gibi. Böyle minik minik sorunlar bir anda çığ olur. Adam belli ki dolmuş. Birkaç kere daha kavga edildi demek ki. Adamı yalnız bırakmayın artık. Annesine de dolmayı bırakın. Neden annenle konuşuyorsun diye insana hesap sorulur mu hiç? Kim olsa sinirlenir. Yanına tatlı tatlı gidip cilve yapsanız, sohbet etseniz, bir paylaşıma girseniz zaten ilgisi size kayacak. Dırdır hiçbir zaman işe yaramaz. Sonu hep kavga olur.

Cok... aslinda takmamam lazim ya. Yanima gelmek isteyen gelir. Benimle vakit gecirmek isteyen gecirir. Ama hergun esin ne yemek yapti diye sorulur mu ya

Ne konuşsunlar hergün? Sıradan, basit, günlük konulardan konuşuyorlar haliyle.

Siz eşinizle aynı odada olmadığınız ve onunla sofrada oturmadığınız için; adam yemek masasında yalnız olmamak için, ailesini aramaya başlamış.

Kv sizi niye arasın ya. Oğluyla konuşacak tabii ki ben de bunu saçma buluyorum. Ayrıca her gün konuşsun ne zararı var? Gündelik de konuşulur ne yedin, nereye gittin basit amaçsız sorulardır. Ayrıca ne demek her gün adamın tek başına yemek yemesi? Hem yemeği tek yesin hem annesini aramasın. Bilmiyorum ya yorucu bir insan olduğunuzu hissettim. Çok küçük şeylerden büyük sorunlar koparıyorsunuz gibi. Böyle minik minik sorunlar bir anda çığ olur. Adam belli ki dolmuş. Birkaç kere daha kavga edildi demek ki. Adamı yalnız bırakmayın artık. Annesine de dolmayı bırakın. Neden annenle konuşuyorsun diye insana hesap sorulur mu hiç? Kim olsa sinirlenir. Yanına tatlı tatlı gidip cilve yapsanız, sohbet etseniz, bir paylaşıma girseniz zaten ilgisi size kayacak. Dırdır hiçbir zaman işe yaramaz. Sonu hep kavga olur.
Dogru diyorsun sanirim. Sonucta bende fikir almak icin geldim. Elestiriye de acigim elbette.

Annen beni neden aramiyor niye diyorsun ki? Resmen annen bana deger vermiyor demek bu
Kendi kendine saygini azaltiyorsun
Annenle arada konusuyoruz herkesin hayat kosturmacasi var de gec.
Yemek yemiyorsan bile soda ic limonlu su ic gunun nasil gecti diye sor
Sen kendin soyutlamissin adami

Ariyorum. 2 haftada bir ariyorum. Haftasonlari esimi yani oglunu aradiginda da goruntulu olarak selam veriyorum.
2 haftada değilde haftada en az 1 kere arasan hem kv hem eşin daha mutlu olur benim eşim de babasıyla annesiyle konuşuyor ben yaklaşıyorum araya giriyorum sohbete dahil oluyorum sesimi duyunca bile mutlu oluyorlar.karsi taraftan birşey bekliyorsan seninde bazı şeyleri yapman lazım en azından eşin için.bu arada eşinin durduk yere sana akrep dicegini düşünmüyorum öncesi de bir tartışma yasamissiniz belli

Annen beni neden aramiyor niye diyorsun ki? Resmen annen bana deger vermiyor demek bu
Kendi kendine saygini azaltiyorsun
Annenle arada konusuyoruz herkesin hayat kosturmacasi var de gec.
Yemek yemiyorsan bile soda ic limonlu su ic gunun nasil gecti diye sor
Sen kendin soyutlamissin adami
Bazen insan hatasini goremiyor gercekten. Kilo aldim diye uzak duruyorum mutfaktan. Kac defa diyet yaptim olmadi. O yemek yerken istemsizce yyorum cik mutfaktan diyor mesela. Bizde oyle karar aldik yani zayiflayana kadar mutfaga girmicektim ama bu sekilde de olmuyor.

Bazen insan hatasini goremiyor gercekten. Kilo aldim diye uzak duruyorum mutfaktan. Kac defa diyet yaptim olmadi. O yemek yerken istemsizce yyorum cik mutfaktan diyor mesela. Bizde oyle karar aldik yani zayiflayana kadar mutfaga girmicektim ama bu sekilde de olmuyor.
Salatalik ye ama yinede otur
Bu olay motivasyonun olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back